Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Pinghorizon)

Macskák iskolája
Megosztás: f

Macskák iskolája

Sziasztoook!
Egy éve volt utoljára szerep és először is nagyon- nagyon szépen köszönöm a nevezést az Év Szerepjátéka versenyre! Ha szeretnétek szavazni, akkor azt a verseny cikkjénél tudjátok megtenni, csupán leírjátok kommentben, hogy Macskák iskolája. Na, mindegy, nem ezért írtam ezt a cikket. Emlékszem, mikor elkezdtem ezt a szerepet, nem is tudom mikor volt, valamilyen őszi hónapban, pár évvel ezelőtt. Nagyon kezdő voltam még akkor, és nem gondoltam volna, hogy idáig eljutok. Bár jobban örülnék, ha ezúttal nem hagynánk abba a szerepezést és... tudom, tudom én sem léptem fel túl gyakran, de most igyekszem több időt fektetni a szerepbe. Nos, ki ne ismerné a történetet? Egy ötödik osztályról szól (ezúttal is), hozhattok régi és új karaktereket is, én például újat fogok hozni. Igazából egy rendes iskoláról van szó, vagy... mégsem, ugyanis ide macskák járnak. Vannak diákok és tanárok és megkérlek szépen, hogy hozzatok tanárokat is! Az iskola neve továbbá is Karmos Cili Általános Iskola. Aki még nem tudná, esetleg új itt, itt van Karmos Cili története:

Az iskola Karmos Ciliről a vad nősténymacskáról kapta a nevét, aki az első macska- kutya háborúban győzelmet szerzett a népnek. Még csak kamaszkorú macska volt, de már benne volt a Macskaország védői csapatában. Szerette a nép, minden háborút megnyertek, az ifjú macskahölggyel. Aztán felnőttkorábban legyengüt és inkább elkezdett verseket költeni a háborúról. Az iskola onnan kapta a nevét, hogy mellette van Karmos Cili szülőháza. A macska most is él, de fogságba ejtették a kutyák. Az iskola már régen épült, csak azóta már sokat módosult. Az iskolában nagon sokat tanulnak a kiscicák a cicahölgy életéről.- tudom, sokszor fordult elő, az "iskola" szó, de ezt egy régebbi cikkből másoltam ki, nyilván akkor még kisebb voltam, és nem rendelkeztem olyan bő szókinccsel és jó fogalmazási képeséggel (nem mintha most máshogy lenne).

SZAVAZÁS
Tudom, ilyen eddig nem volt, de gondoltam, hogy most lesz egy ilyen, elvégre ez egy szerepjáték és közösen irányítjuk a történetet, szóval, erről kéne szavazni, csupán két opció van:
1. sima hétköznapokat játszunk, tipikus programokkal és iskolai rendezvényekkel
2. az ötödikes diákok együtt megszöknek, hogy megmentsék Cilit
Ha szerinted inkább az első, küldd el kommentben, hogy 1, ha szerinted a második, akkor azt, hogy 2. Ha egyenlő lesz, akkor az ELSŐ szavazó szavazata (szóismétlés, hurrá) DUPLÁN fog számítani.

Nézzük a karakterlapot!

Név: ( A cica neve)
Kor: ( A diákok max 9 hónaposak lehetnek, a felnőttek 11 hónap és 4 év közt)
Tulajdonságai: ( Négy kerek mondat)
Kedvenc tantárgy/Mit tanít: ( Kiscicáknak kedvenc tantárgyuk, felnőtteknek az, hogy mit tanítanak)
Szakkör: ( Nem kötelező)
Nem: ( Kandúr, nőstény)
Kép: ( Egy- két kép)

Másolható változat:
Név:
Kor:
Tulajdonságai:
Kedvenc tantárgy/Mit tanít:
Szakkör:
Nem:
Kép:

ÓRAREND
hétfő: mosakodás-technika, mászás, mászás, nyávogás
kedd: ofő, nyávogás, tánc, mászás
szerda: mászás, mosakodás-technika, halfogás, halfogás
csütörtök: egérismeret, egérismeret, ofő, halfogás
péntek: nyávogás, mosakodás-technika, tánc, tánc

SZAKKÖRÖK
Ritmikus torna, bútorfestés, macskakaparás-tan, zene

És, végüüül... a saját karaktereim!

Név: Joy
Kor: 6 hónap
Tulajdonságai: Mint a neve is jellemzi, Joy egy nagyon életvidám és boldog cica, szinte minden helyzetben megtalálja a jót, ritka pozitív gondolkodása van. Sajnos viszont legtöbbször a rosszban is a jót látja, így könnyen átverhető, becsapható és elég hiszékeny is. Bár szereti a társaságot sokszor elmenekül a saját kis világába. Szeret csak ülni és gondolkodni,valamintaz egyedüllétet is, ezért kevés barátja van, de azokra nagyon vigyáz
Kedvenc tantárgy/Mit tanít: ofő
Szakkör: bútorfestés
Nem: nőstény
Kép:

Név: Gombóc (tanár úr)
Kor: 1 év
Tulajdonságai: Viszonylag kedvelt a diákok körében, ugyanis elég jó humora van, viszont sokszor nem a poénjain, hanem saját magán röhögnek. Ezzel a mérettel és mellé még ezzel a névvel, sokszor válik nevetségessé. Mikor éppen mérgesek rá, vagy hasonlók, sokszor nevezik őt a háta mögött Húsgombócnak. Kicsit reménytelen eset, ugyanis imád mozogni, de hiába, nagyon nehezen tud leadni fölösleges kilóiból és kinézetén vastag bundája sem segít.
Kedvenc tantárgy/Mit tanít: halfogás
Szakkör: ő tartja a macskakaparás- tant
Nem: kandúr
Kép:

Hát, ennyi lenne, lehet picit hosszú lett, de nagyon- nagyon szépen kérlek, olvassátok végig! Mégegyszer örülnék ha szavaznátok a szerepre! Utólag is B.Ú.É.K.! Kösönöm szépen, hogy betekintettél, ha tetszett jelentkezz és szavazz a történet sorsáról. Csodás napot! Sziasztok!

Betti:3 (Icus)

( 953 megtekintés )

Szólj hozzá:

ChristmasCat
 
2018. 01. 19. 20:55  
(éjszakázz. Nekem az segíteni szokott néha.B]

nonti 2018. 01. 19. 20:27  
(én 1-kor kelnék föl szívem szerint. És most jelenleg vannak problémáim az alvással, lefekszem kb 1-kor, és kb 3-kor alszom el, ha nem később, 7-kor meg fölszenvedem magam az ágyból.)

Myra

Megint ugyan az volt a reakcióm. Megcsóváltam a fejemet. Hát... Lilith-el más véleményünk van. Nagyon.
- Ha látnád Vacakot(Ellie)! Ő aztán nagyon nagy fan! Én csak egyszerűen nagyra becsülöm, hogy valaki ezt tette, de Vacak! - mondtam.

ChristmasCat
 
2018. 01. 19. 19:43  
(Én szerencsére most tudok aludni. De volt olyan időszak még tavaly, amikor egy-két órát is "szenvedtem" míg elaludtam. Azóta meg badarságokat álmodok, de az már más dolog. Amúgy én hétvégén kettőig-ötig vagyok fel, nemhogy akkor keljek.)

Dia

Gyorsabb tempóra váltottam, míg mindig énekelve.
- Desde esa noche te extraño en mi habitación, creo que puedo caer adicción, contigo. No esperaba jamás historia así, siento mil cosas por ti, siento mil cosas...

Wiskey
 
2018. 01. 19. 19:16  
( Kettőkor? xD Én akkor már rég alszok, nemhogy akkor keljek. Hát még ötkör. Fél nyolckor kelek így is, húsz perc alatt készülök el megyek el a suliig. )

Drazsi 2018. 01. 19. 18:52  
(amugy, én hajnali 2kor keltem sak nem tudok aludni rendesn )

P.kata 2018. 01. 19. 17:06  
Rower
A teremben ültem egy ceruzát egyensúlyozva a mancsomban, miközben Max egy fél mosollyal az arcán firkálgatott.

nonti 2018. 01. 19. 16:57  
(én is. kezdődhet az óra?)

P.kata 2018. 01. 19. 16:38  
(én akármennyit alszok mindig meghalok)

Speedpaintwolf 2018. 01. 19. 16:32  
(Korán felkelő típus.)

P.kata 2018. 01. 19. 16:18  
(hogy vagy képes felkelni ötkor)

P.kata 2018. 01. 19. 16:16  
(wat)

Drazsi 2018. 01. 19. 5:02  
Francis

Gyorsan leismételtem az agyamban a multkori óra anyagait, és át olvastam a mai anyagot is mielőtt beér a tanár az osztályba.

(Igen én hajnali 5kor már ébren vagyok)

Speedpaintwolf 2018. 01. 18. 22:43  
Sooty
- Automaták is vannak. - válaszoltam.

ChristmasCat
 
2018. 01. 18. 22:33  
Dia

- Lehet. - mondtam, majd végigénekeltem a dalt.

ChristmasCat
 
2018. 01. 18. 22:30  
A történelemre én is gondoltam. Az irodalom nem fontos. Matek meg volt alsóban, amikor olvasni tanultak. És kész.

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat