Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Pinghorizon)

Macskák iskolája
Megosztás: f

Macskák iskolája

Sziasztoook!
Egy éve volt utoljára szerep és először is nagyon- nagyon szépen köszönöm a nevezést az Év Szerepjátéka versenyre! Ha szeretnétek szavazni, akkor azt a verseny cikkjénél tudjátok megtenni, csupán leírjátok kommentben, hogy Macskák iskolája. Na, mindegy, nem ezért írtam ezt a cikket. Emlékszem, mikor elkezdtem ezt a szerepet, nem is tudom mikor volt, valamilyen őszi hónapban, pár évvel ezelőtt. Nagyon kezdő voltam még akkor, és nem gondoltam volna, hogy idáig eljutok. Bár jobban örülnék, ha ezúttal nem hagynánk abba a szerepezést és... tudom, tudom én sem léptem fel túl gyakran, de most igyekszem több időt fektetni a szerepbe. Nos, ki ne ismerné a történetet? Egy ötödik osztályról szól (ezúttal is), hozhattok régi és új karaktereket is, én például újat fogok hozni. Igazából egy rendes iskoláról van szó, vagy... mégsem, ugyanis ide macskák járnak. Vannak diákok és tanárok és megkérlek szépen, hogy hozzatok tanárokat is! Az iskola neve továbbá is Karmos Cili Általános Iskola. Aki még nem tudná, esetleg új itt, itt van Karmos Cili története:

Az iskola Karmos Ciliről a vad nősténymacskáról kapta a nevét, aki az első macska- kutya háborúban győzelmet szerzett a népnek. Még csak kamaszkorú macska volt, de már benne volt a Macskaország védői csapatában. Szerette a nép, minden háborút megnyertek, az ifjú macskahölggyel. Aztán felnőttkorábban legyengüt és inkább elkezdett verseket költeni a háborúról. Az iskola onnan kapta a nevét, hogy mellette van Karmos Cili szülőháza. A macska most is él, de fogságba ejtették a kutyák. Az iskola már régen épült, csak azóta már sokat módosult. Az iskolában nagon sokat tanulnak a kiscicák a cicahölgy életéről.- tudom, sokszor fordult elő, az "iskola" szó, de ezt egy régebbi cikkből másoltam ki, nyilván akkor még kisebb voltam, és nem rendelkeztem olyan bő szókinccsel és jó fogalmazási képeséggel (nem mintha most máshogy lenne).

SZAVAZÁS
Tudom, ilyen eddig nem volt, de gondoltam, hogy most lesz egy ilyen, elvégre ez egy szerepjáték és közösen irányítjuk a történetet, szóval, erről kéne szavazni, csupán két opció van:
1. sima hétköznapokat játszunk, tipikus programokkal és iskolai rendezvényekkel
2. az ötödikes diákok együtt megszöknek, hogy megmentsék Cilit
Ha szerinted inkább az első, küldd el kommentben, hogy 1, ha szerinted a második, akkor azt, hogy 2. Ha egyenlő lesz, akkor az ELSŐ szavazó szavazata (szóismétlés, hurrá) DUPLÁN fog számítani.

Nézzük a karakterlapot!

Név: ( A cica neve)
Kor: ( A diákok max 9 hónaposak lehetnek, a felnőttek 11 hónap és 4 év közt)
Tulajdonságai: ( Négy kerek mondat)
Kedvenc tantárgy/Mit tanít: ( Kiscicáknak kedvenc tantárgyuk, felnőtteknek az, hogy mit tanítanak)
Szakkör: ( Nem kötelező)
Nem: ( Kandúr, nőstény)
Kép: ( Egy- két kép)

Másolható változat:
Név:
Kor:
Tulajdonságai:
Kedvenc tantárgy/Mit tanít:
Szakkör:
Nem:
Kép:

ÓRAREND
hétfő: mosakodás-technika, mászás, mászás, nyávogás
kedd: ofő, nyávogás, tánc, mászás
szerda: mászás, mosakodás-technika, halfogás, halfogás
csütörtök: egérismeret, egérismeret, ofő, halfogás
péntek: nyávogás, mosakodás-technika, tánc, tánc

SZAKKÖRÖK
Ritmikus torna, bútorfestés, macskakaparás-tan, zene

És, végüüül... a saját karaktereim!

Név: Joy
Kor: 6 hónap
Tulajdonságai: Mint a neve is jellemzi, Joy egy nagyon életvidám és boldog cica, szinte minden helyzetben megtalálja a jót, ritka pozitív gondolkodása van. Sajnos viszont legtöbbször a rosszban is a jót látja, így könnyen átverhető, becsapható és elég hiszékeny is. Bár szereti a társaságot sokszor elmenekül a saját kis világába. Szeret csak ülni és gondolkodni,valamintaz egyedüllétet is, ezért kevés barátja van, de azokra nagyon vigyáz
Kedvenc tantárgy/Mit tanít: ofő
Szakkör: bútorfestés
Nem: nőstény
Kép:

Név: Gombóc (tanár úr)
Kor: 1 év
Tulajdonságai: Viszonylag kedvelt a diákok körében, ugyanis elég jó humora van, viszont sokszor nem a poénjain, hanem saját magán röhögnek. Ezzel a mérettel és mellé még ezzel a névvel, sokszor válik nevetségessé. Mikor éppen mérgesek rá, vagy hasonlók, sokszor nevezik őt a háta mögött Húsgombócnak. Kicsit reménytelen eset, ugyanis imád mozogni, de hiába, nagyon nehezen tud leadni fölösleges kilóiból és kinézetén vastag bundája sem segít.
Kedvenc tantárgy/Mit tanít: halfogás
Szakkör: ő tartja a macskakaparás- tant
Nem: kandúr
Kép:

Hát, ennyi lenne, lehet picit hosszú lett, de nagyon- nagyon szépen kérlek, olvassátok végig! Mégegyszer örülnék ha szavaznátok a szerepre! Utólag is B.Ú.É.K.! Kösönöm szépen, hogy betekintettél, ha tetszett jelentkezz és szavazz a történet sorsáról. Csodás napot! Sziasztok!

Betti:3 (Icus)

( 2349 megtekintés )

Szólj hozzá:

Drazsi 2018. 03. 10. 17:08  
Kéne uj rész!

nonti 2018. 02. 07. 16:15  
(oki)

ChristmasCat
 
2018. 02. 07. 12:29  
Írtam a főnöknek. Ha lesz ideje küld be új részt.

nonti 2018. 02. 05. 22:11  
(?)

Speedpaintwolf
 
2018. 02. 05. 22:08  
(Megkérdezted?)

nonti 2018. 02. 04. 21:59  
(ja)

ChristmasCat
 
2018. 02. 01. 21:11  
Kéne új rész... Beküldjem?

Drazsi 2018. 02. 01. 20:40  
(mijen szép számnál haltunk ki... 14000)

nonti 2018. 01. 31. 19:50  
(én most nem leszek egy darabig megint)

ChristmasCat
 
2018. 01. 31. 18:07  
(egyszerűen fél, hogy vita lenne, vagy valami. Nem akar senkinek sem problémát.)

Speedpaintwolf
 
2018. 01. 31. 16:29  
(... Ez van. Csak nem találok indokot és emiatt néha csapnom kell a billentyűzetbe a fejem. ¯\_(ツ)_/¯ )

Wiskey
 
2018. 01. 31. 16:18  
( Istenem, miért kell ezt ilyen nagy dobra verni? Most nem értem mi bajod azzal, hogy Dia nem akarta elárulni ami történt. )

Speedpaintwolf
 
2018. 01. 30. 21:51  
(Akkor most Dia miért viselkedik így? mi a fene történne, ha elárulja egyáltalán valaki? Mi lesz? Fegyelmi tárgyalás? Rendőrségi eljárás?)

ChristmasCat
 
2018. 01. 29. 20:23  
Dia

Csak tudnám, hogy mi a baja Kitty-nek! Ha a vihogás miatt nem jött be órára, akkor nem érdekel, hogy az osztályfőnök az anyja, kapni fog olyat! De ha beárul... Akkor ne kerüljön a szemem elé! - gondolkoztam.

nonti 2018. 01. 29. 17:44  
(bocsi hogy eltűntem)

Klau tanár nő

- Semmi baj gyerekek - mondtam a késő diákoknak. - Hmm... Majd megkeresem óra után - feleltem Moony-nak.

Kitty

Persze, hogy nem szóltam Moony-nak, hogy itt vagyok. Ha észrevesz így, akkor kinevet, és elmondja a többieknek, és folyton piszkálni fognak.

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat