Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Paamy)

The West Side High - Folytatás
Megosztás: f

The West Side High - Folytatás

Sziasztok drágáim! (:

Nos, rettentően lelkiismeret furdalásom van (még mindig), hogy az újakat nem tudtam elég befogadóan kezelni. Magyarázkodhatnék itten, hogy nem is vagyok sokat fent itt igazából és a többi, de nem akarok. Igenis felvállalom, hogy ez az én hibám és ha valaki mégis vissza akar csatlakozni, vagy újból megpróbálni hatalmas szeretettel várom és kérem a többieket is, hogy segítsenek neki (és a karakterének) minél hamarabb beilleszkedni.
Akkor... Történetünk egy New York-i gimnáziumban játszódik. Az iskola előtt található egy nagy méretű park, tölgyekkel beültetve, és egy kaviccsal kiépített utacskával. Itt szoktak futni a diákok a napi testnevelés óra alkalmával. A gimnázium mellett található jobb oldalt egy aprócska vegyesbolt, ahova a tanulók is, és a tanárok is előszeretettel járnak. Balra helyezkedik el egy börtön. A kiskorúak 'börtöne'. A gyengébb idegzetű diákok nem szeretnek erre elmenni, hiszen az ott raboskodó gyerekek állandóan átkiabálnak. Ha kilépünk a hátsó ajtón a modern építésű gimnáziumból, egy óriási lebetonozott placc tárul a szemünk elé. Itt szoktak kosarazni, tollasozni, kézilabdázni, és persze focizni. Az udvaron balra van egy körzet, ahol a dohányzó diákok cigizhetnek. A tanári kar szándékosan arra az oldalra tette ezt, hogy minél kevesebb diák gondolja úgy, hogy ő most dohányozni akar, hiszen azon az oldalon a többség utál tartózkodni. A nagy betonmező után egy hosszú épület látható. Ez a kollégium. A kollégiumban a földszinten vannak játékok -biliárd, csocsó, és pingpong-, büfé, és tanulószoba, valamint itt lent ül az ajtó mellett két darab őr. Az őrök mindig váltakoznak, hogy mindig éberül figyelhessenek. Összesen három emelet van, mindegyik szinten van külön férfi és női mosdó, valamint ital-, és rágcsa-automata és társalgó. A szobák tágasak, mindegyikhez jár külön egy fürdőszoba és egy konyha, valamint minden szoba két férőhelyes. A tanárok mindig azt mondogatják, megbíznak a diákokban, ezért fiúk és lányok nincsenek olyan szigorúan elkerítve. Csupán annyi, hogy a lányok minden emeleten a jobb, a fiúk pedig a bal részlegen laknak, de szabad az átjárás. A kollégium összesen 150 férőhelyes, és egy osztályba maximum 30 tanuló járhat - ha valaki megbukik, az nem számít bele -.

Az iskola leírását Artist, az eredeti készítő írta. Karakterlap:
Név: (lehetőleg angol, hiszen New York-ban vagyunk.^^)
Kor: (egy gimisnek megfelelően, olyan 14-19)
Tulajdonság: (eddig még nem lett megszabva, de szerintem minimum 4 sor elvárható)
Történet: (itt is)
Kinézet: (ha van kép, az lenne a legjobb)
Szoba.szám: (klubba beleteszek minden szobabeosztást terveim szerint)
Osztály: (értelemszerűen 9-12)
Nyelvei: (nos, ha esetleg beszél hat nyelven, mert utazgatott, azt leírhatod ide, de igazából itt arra lennék kíváncsi, hogy melyik nyelvórákra jár be. kettő félére kell, az egyik az német/latin, a másik az német/francia/latin/orosz/spanyol. értelemszerűen a kettő nem lehet ugyanaz)
Tagozat: (MATEK - INFÓ (összesen heti 5 matek és heti 2 infó (talán) MATEK - FIZIKA (ha jól emlékszem akkor heti öt matek és heti három (?) fizika) BIOSZ - KÉMIA (heti három mind a kettőből) FÖLDRAJZ (heti három) ANGOL - TÖRI (kilencedikben mind a három (angol nyelvtan és angol irodalom + ugye a töri) tantárgyból heti három, tizedikben az alap órákon felül plusz egy angol nyelvtan, tizenegyedikben plusz egy angol irodalom tizenkettedikben pedig plusz egy töri hetente) IDEGEN NYELV (heti öt idegen nyelv 1 és heti három idegen nyelv 2) MŰVÉSZETI (heti két ének és rajz, valamint kötelező bejárni a dráma órákra) ÁLTALÁNOS, azaz az alap tanórák)
Egyéb: (nem kötelező)

Klubunk továbbra is ez, bármilyen meglepő és még mindig nem sikerült befejeznem, de majd egyszer...

Lenne egy olyan kérésem, hogy küldjétek el az összes karilapotokat, vagy legalább azokat, amik még nincsenek (teljesen) benne a klubban. Az új részeket meg elég külön elküldeni. Thanks!^^

( 527 megtekintés )

Szólj hozzá:

gazni
 
2018. 01. 14. 16:56  
Előfordul az ilyesmi, Névrokon.
Egyébként új órarendet csinálok, mert a régi több sebből vérzik.
Esetleg van most valaki?

Benefactor
 
2018. 01. 14. 13:09  
Névrokonom, ezzel a "nagybetűvel kezdd a mondatot" felszólítással eszembe juttattad, hogy valakit azért tiltottam le mert nem volt képes nagybetűket írni. :"D 

CintiaPowa 2018. 01. 14. 13:05  
Valaki?

gazni
 
2018. 01. 13. 22:35  
A koliszobában ketten.

lulilla009 2018. 01. 13. 22:04  
Egy szobában amúgy hányan lehetnek?

lulilla009 2018. 01. 13. 22:01  
Ok, csak először még elolvasom a klubbot, most úgy is olvashatnékom van xD.

gazni
 
2018. 01. 13. 21:57  
Igen, csak légyszi nagy betűvel kezd a mondatokat.^^

lulilla009 2018. 01. 13. 21:56  
még lehet jönni?

gazni
 
2018. 01. 13. 21:55  
Jaaaaaaa... :'D Anna.^^

CintiaPowa 2018. 01. 13. 21:48  
Legyél nyugodtan a barátaiddal most egy darabig. Egy óra múlva itt, te elmész szórakoztatni tanyát - néztem Ericra, aki erre felnevetett - Mi pedig keresünk egy kávézót, vagy ilyesmi. Jó?

És ezt Eric mondja vagy Anna?

gazni
 
2018. 01. 13. 21:13  
Mit nem értesz? :'D

Wiskey
 
2018. 01. 13. 19:58  
Cassandra

- ÚÚÚ, menjünk mozibaaa! Nézzünk mesét! - ugráltam boldogan.

CintiaPowa 2018. 01. 13. 19:33  
Ezt most nem értemm

gazni
 
2018. 01. 13. 18:48  
Eric

- Én azt szeretném, hogy...
- Be se fejezd - intett le Anna, mire beharaptam az alsó ajkam. Rendben, akkor nem fejezem be. De csakis az ő kedvéért - Legyél nyugodtan a barátaiddal most egy darabig. Egy óra múlva itt, te elmész szórakoztatni tanyát - néztem Ericra, aki erre felnevetett - Mi pedig keresünk egy kávézót, vagy ilyesmi. Jó?
*Tanyát.

Walker Joins 2018. 01. 13. 18:46  
Hayley

- Terv. Elmegyünk a plázába, Alan megcsinálja a körmeit meg a haját, mi pedig addig elmegyünk moziba - tapsoltam. Alexis és a Berlinek egyetértően bólogattak, Alan viszont hitetlenül felröhögött.
- Mi vagyok én? Lány? - rázta meg a fejét. Együtt kiáltottunk fel, hogy "igen!" aztán elindultunk.

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat