Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Paamy)

The West Side High - Folytatás
Megosztás: f

The West Side High - Folytatás

Sziasztok drágáim! (:

Nos, rettentően lelkiismeret furdalásom van (még mindig), hogy az újakat nem tudtam elég befogadóan kezelni. Magyarázkodhatnék itten, hogy nem is vagyok sokat fent itt igazából és a többi, de nem akarok. Igenis felvállalom, hogy ez az én hibám és ha valaki mégis vissza akar csatlakozni, vagy újból megpróbálni hatalmas szeretettel várom és kérem a többieket is, hogy segítsenek neki (és a karakterének) minél hamarabb beilleszkedni.
Akkor... Történetünk egy New York-i gimnáziumban játszódik. Az iskola előtt található egy nagy méretű park, tölgyekkel beültetve, és egy kaviccsal kiépített utacskával. Itt szoktak futni a diákok a napi testnevelés óra alkalmával. A gimnázium mellett található jobb oldalt egy aprócska vegyesbolt, ahova a tanulók is, és a tanárok is előszeretettel járnak. Balra helyezkedik el egy börtön. A kiskorúak 'börtöne'. A gyengébb idegzetű diákok nem szeretnek erre elmenni, hiszen az ott raboskodó gyerekek állandóan átkiabálnak. Ha kilépünk a hátsó ajtón a modern építésű gimnáziumból, egy óriási lebetonozott placc tárul a szemünk elé. Itt szoktak kosarazni, tollasozni, kézilabdázni, és persze focizni. Az udvaron balra van egy körzet, ahol a dohányzó diákok cigizhetnek. A tanári kar szándékosan arra az oldalra tette ezt, hogy minél kevesebb diák gondolja úgy, hogy ő most dohányozni akar, hiszen azon az oldalon a többség utál tartózkodni. A nagy betonmező után egy hosszú épület látható. Ez a kollégium. A kollégiumban a földszinten vannak játékok -biliárd, csocsó, és pingpong-, büfé, és tanulószoba, valamint itt lent ül az ajtó mellett két darab őr. Az őrök mindig váltakoznak, hogy mindig éberül figyelhessenek. Összesen három emelet van, mindegyik szinten van külön férfi és női mosdó, valamint ital-, és rágcsa-automata és társalgó. A szobák tágasak, mindegyikhez jár külön egy fürdőszoba és egy konyha, valamint minden szoba két férőhelyes. A tanárok mindig azt mondogatják, megbíznak a diákokban, ezért fiúk és lányok nincsenek olyan szigorúan elkerítve. Csupán annyi, hogy a lányok minden emeleten a jobb, a fiúk pedig a bal részlegen laknak, de szabad az átjárás. A kollégium összesen 150 férőhelyes, és egy osztályba maximum 30 tanuló járhat - ha valaki megbukik, az nem számít bele -.

Az iskola leírását Artist, az eredeti készítő írta. Karakterlap:
Név: (lehetőleg angol, hiszen New York-ban vagyunk.^^)
Kor: (egy gimisnek megfelelően, olyan 14-19)
Tulajdonság: (eddig még nem lett megszabva, de szerintem minimum 4 sor elvárható)
Történet: (itt is)
Kinézet: (ha van kép, az lenne a legjobb)
Szoba.szám: (klubba beleteszek minden szobabeosztást terveim szerint)
Osztály: (értelemszerűen 9-12)
Nyelvei: (nos, ha esetleg beszél hat nyelven, mert utazgatott, azt leírhatod ide, de igazából itt arra lennék kíváncsi, hogy melyik nyelvórákra jár be. kettő félére kell, az egyik az német/latin, a másik az német/francia/latin/orosz/spanyol. értelemszerűen a kettő nem lehet ugyanaz)
Tagozat: (MATEK - INFÓ (összesen heti 5 matek és heti 2 infó (talán) MATEK - FIZIKA (ha jól emlékszem akkor heti öt matek és heti három (?) fizika) BIOSZ - KÉMIA (heti három mind a kettőből) FÖLDRAJZ (heti három) ANGOL - TÖRI (kilencedikben mind a három (angol nyelvtan és angol irodalom + ugye a töri) tantárgyból heti három, tizedikben az alap órákon felül plusz egy angol nyelvtan, tizenegyedikben plusz egy angol irodalom tizenkettedikben pedig plusz egy töri hetente) IDEGEN NYELV (heti öt idegen nyelv 1 és heti három idegen nyelv 2) MŰVÉSZETI (heti két ének és rajz, valamint kötelező bejárni a dráma órákra) ÁLTALÁNOS, azaz az alap tanórák)
Egyéb: (nem kötelező)

Klubunk továbbra is ez, bármilyen meglepő és még mindig nem sikerült befejeznem, de majd egyszer...

Lenne egy olyan kérésem, hogy küldjétek el az összes karilapotokat, vagy legalább azokat, amik még nincsenek (teljesen) benne a klubban. Az új részeket meg elég külön elküldeni. Thanks!^^

( 979 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2018. 03. 29. 19:07  
Kiteszed vagy kitegyem?

gazni
 
2018. 03. 26. 22:33  
Lehetséges. Sőt, több mint valószínű. Ahj..

  - megszűnt felhasználó - 2018. 03. 24. 20:13  
KÉne új rész.

  - megszűnt felhasználó - 2018. 03. 24. 20:11  
Emeberi lény?

  - megszűnt felhasználó - 2018. 03. 15. 20:28  
Valaki?

gazni
 
2018. 03. 15. 18:00  
Valaki?

  - megszűnt felhasználó - 2018. 03. 15. 13:19  
Valaki?

  - megszűnt felhasználó - 2018. 03. 04. 14:49  
Valaki?

  - megszűnt felhasználó - 2018. 03. 03. 19:34  
Valaki?

gazni
 
2018. 03. 03. 15:37  
Anna

- Jó napot! - köszöntem a pult mögött álló hölgynek - Itt lehet fejpántot kapni? Tudja, valami ilyesmit, mint ami a fejemen van. Vagy bandanát.
- Ez csak természetes - vezetett oda egy ilyen forgatható valamihez, ami tele volt szebbnél szebb fejpántokkal.
- A szerencse rám talált - mosolyogtam, vagy inkább vigyorogtam Ericre.
- A barátod? - kérdezte a nőcike lágy hangon.
- Nem mintha bármi köze lenne hozzá - kezdtem újfent magamra találva - De nem. A bátyám - válaszoltam, azzal nézegetni kezdtem a kínálatot.
A kis virágos madzagtól kezdve a vastag, kötött téli fejpántokig mindenfélét láttam. Bandanát is. Egyszerűen nem győztem válogatni. Végül ezt a hármat () választottam és egy olyan kis virágos bisz***t.

Szerencsétlennek mindig találok értelmesebb külsőt:

  - megszűnt felhasználó - 2018. 02. 24. 14:11  
Valaki?

  - megszűnt felhasználó - 2018. 02. 24. 9:47  
Simon
-Amúgy nagyon megleptél az előbb. Te nem szoktál ilyen lenni.
-Ezt meg, hogy érted?-Kérdezte Luna.
-Hát a telefonos sztori.Miért nem akartad odaadni a tanárnak?-Kérdeztem.
-Hát üzenetet vártam a medálommal kapcsolatban. Nagyon felkavart ez az egész.-Felelte Luna.
-Értem. Mit csináljunk?-Tettem fel a kérdést.
-Hát nem is tudom.-Mondta Luna válaszul.

  - megszűnt felhasználó - 2018. 02. 24. 9:39  
Valaki?

gazni
 
2018. 02. 17. 14:01  
Mrs. Ross

- Hmmm - néztem utánuk, majd vállat vontam és tocább nézegettem a szakácskönyvet.

  - megszűnt felhasználó - 2018. 02. 17. 13:16  
Luna
-Köszönöm.-Mondtam majd megfogtam Simon karjt és felhúztam a szobämba.-Képzeld.Egyre közelebb vagyok a múltam megfejtéséhez.-Meséltem Simonnak miután bezàrtam a szoba ajtaját.

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat