Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: دُنْيا)

Just summer
Megosztás: f

Just summer

 - ELKÜLDJÜK?! - Képedtek el egyszerre. - De hát visszajön! - Mondta az aranyfogú macska.
- Én nem akarok gyilkossá válni. Lehet, lázadok, és rossz embernek tartotok, de nem fogom a fajtársaimat mészárolni, csak mert dirigál és nem csipáz engem. - Moonlight rábólintott.
- Tulajdonképpen, én csak próbára tettelek benneteket. - Árulta el az igazat Suriki. A két nősténycica szeme akkorára kerekedet, hogy azt el sem tudjátok képzelni. Rose sem tudta leplezni meglepettségét. - Az igaz, hogy nem kedvelem, de rendes macska. Ti pedig naiv lányok vagytok. - Kuncogott halkan. A lányok számára ez egyáltalán nem volt szórakoztató. Kicsit sem. Suriki-nak a kölyköknél már nem állt jól a szénája. - Nyomás vacsorázni! - mosolyogta kicsit sejtelmesen, közben az egyik aranyfoga megcsillant. Black-nek még ideje sem akadt elgondolkodni, hogy ez a macska mit akarhat, vagy mire játszik ki. De azt tudta, hogy kerülni kell vele a beszélgetéseket, és az egyéb esetleg jövőben fennálló konfliktusokat. Moonlight értetlenül nézett, továbbra is.
- Mi volt ez? - kérdezte elképedve a fekete cicától.
- Nem tudom, Moon, de az öreget nem kell komolyan vennünk.
- Zakkant?
- Nem, nem mondanám annak, inkább kavarja a tudodmit... Jobb, ha egy darabig nem beszélünk a történtekről. Azt hiszem, pár emberrel már eljátszotta ezt az ostoba kis játékát.
- Aha. - az ebédlőbe értek. Az asztalközépen a nyanya foglalt helyet, szemei villámokat szórtak. Két hely, még üresen maradt, miután a lányok helyet foglaltak. Suriki már előbb leült mint ők, a szatyor jobbjára. Suriki mellett senki sem foglalt helyet, ami Rosy számára még gyanúsabbá vált. A kis félénk Lucy a nevelőnő balján foglalt helyet, mellette a nővére helye üresen volt hagyva. Aztán, Moonlight ült le, majd Blacky.
Ed és Cassandra még nem érkeztek meg. Mrs. Mirza iszonyú dühösnek látszott. - Hol vannak? - Scar azért nem volt az estebéden mert szobafogságot kapott. Black egyenes háttal ült a széken, és az asszonyt méregette. Sárga szemei gőgösen csillogtak a lámpa fényében. - Hol vannak?! - kiabálta élesen Mirza. Mancsával rácsapott az asztalra. Az óra éppen ekkor ütött nyolcat.
A Nap alkonyában, egy kicsit távolabb a háztól, Ed és Cassandra álltak. A horizont narancssárgás színekben pompázott. A kan közelebb hajolt a nőstényhez.
- Biztos vagy ebben? - kérdezte halkan, hangja lágy volt.
- Teljesen biztos. - Cassandra megcsókolta a vörös macskát, majd Ed visszacsókolt.

( 75 megtekintés )

Szólj hozzá:

Speedpaintwolf
 
2017. 12. 09. 19:24  
Micsoda drámai fordulat! :O


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat