Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Pinghorizon)

Not just a game anymore. ~ Jelentkezés
Megosztás: f

Not just a game anymore. ~ Jelentkezés

Háth igen, újra egy random szerep amim csak úgy jött a semmiből... xd Remélem élvezni fogjátok! ^^

×Alapsztori×

A világon sok ember szereti a játékokat. Mindenki játszik valahogyan. Sokan társasjátékoznak, míg mások a számítógépes játékok tárházában vegyülnek el. Egy cég, ami világszerte ismert és játékokkal foglalkozik, egy versenyt hirdet. Minden játéktérről vannak kategóriák: sakk, kártyajátékok, MMO-k és minden amit csak el lehet képzelni. Azok az emberek, akik ezeket a kategóriákat megnyerik egy végső "döntőbe" kerülnek be. A karakterek nem tudják milyen is ez "végső döntő". Nos, tulajdonképpen a végső döntő abból áll, hogy nem virtuális fegyvereket használnak, vagy csupán szórakozásból játszanak. AZ életük függ ettől. Minden nap kapnak egy üzenetet, amelyben benne van az aznapi játékos neve. A játékosnak legtöbbször egy vadállat, vagy egy képzett harcos az ellenfele. Ezt kell legyőznie. A szállásuk eléggé egyszerű: egy földalatti bázis. Egyforma szobáik vannak, mindenkinek egy saját fürdővel. Van egy közös étkezőjük, ahova minden reggel kerül étel. Amint belépnek a szobájukba az ágyukon a jövőbeli fegyverük található, ami a verseny első részének a statisztikái szerint lett kiválasztva. A szobában van még egy szekrény, amiben néhány személyes holmijuk került. Emellett még egyszerű fehér felsők és fekete nadrágok vannak benne. A karakterek semmilyen elektronikus tárgyat nem hozhatnak magukkal. A megérkezésük után az ajtó bezárul. A harc minden nap egy elzárt teremben történik. A szállás mellett van ez a terem, egy "ablak" is van, amin keresztül lehet látni a harcot. Ebbe a szobába csak az aznapi játékos tud belépni. Amikor a végső döntő vezetője szól az aznapi játékos be kell lépjen 15 percen belül a harcterembe, ha nem teszi akkor az életébe kerül. A harcteremben kap a harcnak megfelelő páncélzatot, ennek a felvételére 5 perce van. Ha 5 per alatt nem sikerül felvennie, akkor a páncélzat nélkül kell harcolnia. Ha a harcban veszít akkor az az életébe kerül. Az utolsó játékos aki túléli az lesz a győztes. Azt már rátok hagyom hogy hány karakter szeretne kijutni és hány szeretne "tisztességesen", a szabályok szerint játszani a győzelemért. Ahogyan azt is, hogy a karakteretek meg fog-e halni.

×Szabályok×
-A nevelde szabályai.
-A 18+os téma engem nem zavar, de ha bárkinek baja van azzal, ha hasonló dolgok vannak a szerepben az csak szóljon a szerepezőknek, hogy levélben oldják meg.
-Szeresd a cicákat! (ez nagyon fontos és kihagyhatatlan szabály, hisz jómagam is macska vagyok)

×Karakterlap×

Leginkább az átlagos karakterlaphoz hasonló, de azért leírom.
Név: (Lehet portugáltól kezdve arab is, viszont azért legyen értelmes, létező név)
Kor: (Nem tudom pontosan hány évesekről is beszélünk, de valahogy egy 60 éves nénit nem tudok ide elképzelni. Légyszíves legyen reális koruk a karaktereknek!)
Nem: (Elfogadok bármilyen szóviccet és a normális embereket is, akik a jó öreg "fiú" és "lány", vagy "nő" és "férfi"-nél maradnak.)
Háttérsztori/Történet: (Ide olyasmik kellenek, mint például, hogy hogyan lett tehetséges abban a bizonyos játékban, amivel a végső döntőbe bejutott, meg minden egyéb depressziós pillanat az életéből. Legalább olyan 10-15 mondatot kérek, ne tessék lusta lenni, és tőmondatokat nem szeretnék felfedezni.)
Tulajdonságok: (Remélem ezt senkinek nem kell elmagyarázni. Nem szeretnék túl sok tőmondatot látni, sem felsorolást. Azért annál többre is képes vagy. 10-15 értelmes mondat ide is.)
Fegyvere: (Valami olyasmi ami illik a képességeihez a játékokban, mivel mint a hogy már mondtam a verseny elején mutatott teljesítményük szerint kapnak fegyvert. Az is lehet, hogy már régebb óta van fegyvere, mivel hobbiként harcművészetet tanult. Ha képet nem is kapok, akkor legalább egy nagyon részletes leírást kérek róla.)
Kinézet: (Ide szeretnék képet, de ha nem találsz, vagy csak lusta vagy keresni akkor ide is egy eléggé részletes leírást kérek, és ez a leírás ne 3-4 mondatból álljon, hanem legalább 8-9ből.)


Nos, ha tetszik a kisregény, ami elméletileg az alapsztori, akkor nyugodtan jelentkezz!
Már ha van kedved egy idegbeteg macskával szerepezni... ヽ( º ᴥ º )ノ

×Írta/ Vezeti a szerepet× Cicuska :3

( 202 megtekintés )

Szólj hozzá:

Cicuska :3 2017. 12. 08. 22:01  
Ehh, a saját karaktereimen még dolgozom. xd
K. Ruby: elfogadva. :3

gazni
 
2017. 12. 08. 18:18  
Jövök szerintem.^^

  - megszűnt felhasználó - 2017. 12. 08. 10:15  
Ja és a kinézet inkább ez: Így ni. Sokkal jobb.
Habár így már nem tűnik alacsonynak, de akkor képzeljük el, hogy az :'D

  - megszűnt felhasználó - 2017. 12. 08. 10:13  
Gahh a franc! Képesség NINCS, véletlen került oda.

  - megszűnt felhasználó - 2017. 12. 08. 9:43  
Ja és íme Yoyo:
Kinézet:
Jaj, az a "Kinézet" nem volt szándékos

  - megszűnt felhasználó - 2017. 12. 08. 9:39  
Név: Lilou Haimes
Kor: 18 (igen, fiatalt hozok)
Nem: De. Egyébként lány
Tulajdonságok: Hipnózis. Yoyoval hatásuk alá vonhatnak valakit/valamit teljes tizenöt percre. De csak egy embert/állatot egyszerre, és utána teljes órára nem képesek újra csinálni. Egymást nem tudják bűvöletbe ejteni, továbbá kissé kimerítő a használata.
Tulajdonságok: Nem túlzás azt mondani, hogy dilis, hiszen sokan mondják róla, de őt nem érdekli. Többnyire vidám és mosolygós, kivéve, amikor nem. Külsőre alacsony, amit azzal magyaráz, hogy "a jóból keveset adnak". A kényelmes ruhákat szereti, nem számít, hogy néz ki, csak komfortosan érezze magát benne, legyen szó akármilyen furcsa összeállításról. A lányos ruhákat mellőzi, mert "azokban nem lehet rendesen mozogni", holott ő nem az a sportos alkat, heti mozgásadagja kimerül a három karateórában (ami azért egész jó arány). Meg mondjuk Yoyot is emelgeti néha. Művészlélek, szívesen fest, rajzol, szobrászkodik, általában macskáját örökíti meg, de található nála még tájkép, portré önmagáról vagy a tesójáról, szüleiről, sőt egy kint növő virágot is felkent vásznára. Egyébként tud főzni is, egyetlen receptet; csak mutasd meg neki a konyhát és elkészíti a legfinomabb spagettit a világon. Imád tévézni, főleg egy nagy zacskó nasi és cicája társaságában. Nincsenek nagyon barátai, csak egy-kettő az egész városban, de nem is bánja, hisz ott van neki a legjobb pajtás, akit csak kívánhat: Yoyo. Odavan az édes állatkölykökért, ha ilyet lát, hatalmasra tágult pupillákkal gyönyörködik benne, majd ölelgetni kezdi. Nagyon őszinte szóban és tettben, ez utóbbit értsük úgy, mindent azonnal megtesz, ami az eszébe jut, legyen bármilyen őrült vagy furcsa cselekedet, legtöbbször előbb csinálja, azután gondolkodik rajta, mit művelt az előbb, ami rossz tulajdonsága. Utálja a horrort vagy a drámát, mert előbbitől nem tud aludni, utóbbitól meg eláztat egy rakás zsebkendőt, szóval csak akcióban vagy vígjátékban nyomja, esetleg animációsban, kora ellenére. Szereti az esőt, leginkább azt a részét, hogy a meleg szobából figyelheti egy adag forró csoki kíséretében. A Youtube-videókért odavan, nem egyszer töltött órákat a számítógép előtt vicces állatokon nevetve. A kényelmes személyiség ellenére tökéletesen meg tudja védeni magát, ha arra kerül sor.
Történet: Nyolcéves koráig a kaliforniai Piedmontban élt, míg szüleivel el nem költöztek egy kevéssé ismert városba. Nagyon mérges volt emiatt, hisz ott kellett hagynia a barátait, az otthonát, az iskolát, és egy teljesen új helyen beilleszkednie. Nem is élvezte, de itt legalább talált két igazi barátot, akikkel azóta is jóban van, a többiek meg nem izgatták. Egy ideig Crazy Lilounak csúfolták különös megnyilvánulásai miatt, de ennek már sok-sok éve, most csak csendben közösítik ki. Tizennégy éves volt, amikor egyik éjjel tanúja volt egy szégyenteljes eseménynek. Egyik nőnemű ismerősével erőszakoskodtak. Segíteni akart, így elfutott, hátha talál valakit, akinek szólhat, de mire segítség érkezett, az elkövető elmenekült. Lilou elhatározta, hogy vele ilyen soha nem történhet meg (bár arrafelé amúgy is ritkának számított az eset), így beiratkozott a számára legcsúcsabbnak ígérkező sportra: karate. Persze rá kellett jönnie, sok munka és gyakorlás kell, hogy Jackie Chanhez hasonló bravúrokat sajátítson el, plusz neki még több, mert eleve elég ügyetlennek indult, de mára egész jó szintet megüt, még ha nem is gyakorol otthon (teszem azt, el tud bánni egy nála valamivel kisebb súlycsoportúval). Szülei hat hónapja elutaztak, és Lilou nagyon magányos lett, ezért elhatározta, hogy vesz egy házikedvencet a kisállatboltban. Végignézte a papagájokat, a kutyusokat, a nyuszikat, a hörcsögöket, a tengerimalacokat, az egzotikus pókokat, kígyókat, gyíkokat, a lassú kaméleont, mégsem érezte azt, hogy bármelyiküket is kiemelkedően szeretné. Persze jó volt megölelgetni és -simogatni mindegyiket, de akkor sem tapasztalta azt az első látásra kötődést a filmekből. Aztán már csak a cicák maradtak. Egy dobozból kaparászás és éles nyávogás hallatszott. Mikor belenézett, meglátta a heterokrómiás, pici, gömbölyded jószágot, aki senkinek sem kellett. Kikapta a dobozból, simogatta, becézgette. Pontosan tudta, hogy megtalálta a "társát". A kis állat neve egy esethez köthető, amikor hosszasan játszadozott egy jojóval.
Ja, hogy most beszéljek a játékról. Hát, oké. A videójátékok mindig is vonzották, amolyan másodhobbi szinten játszott velük, többségüket le is győzte. Csak egy olyan akadt, amit mai napig nem nyert meg. Úgy döntött, benevez a versenyre, mert miért ne?
Fegyvere: (a harmadik)
Egy naon király filmből volt ez, és mivel nagy rajongója, megvette az igazi változatát online. Nem igazán használja, csak kincsként mutogatja, de igazából egy harci eszköz, élesebb a késnél.
Kinézet: (kivételesen lányosan)

  - megszűnt felhasználó - 2017. 12. 08. 9:09  
Az én karimat most rögtön küldöm.

Cicuska :3 2017. 12. 03. 17:36  
Kay' ^^ Az én karakterem szerintem még ma este meglesz. :3

Walker Joins 2017. 12. 03. 10:56  
Lehet jövök^^


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat