Újság >> „Az én cicám“

(ellenőrizte: Fantáziai)

A nagy meló és Én
Megosztás: f

A nagy meló és Én

 Hétfő reggel. A világ legjobb napja lesz a mai! Ma van az 5. születésnapom! Remélem senki nem felejtette el! Hisz a szülinapokat nagyon szeretem! Lementem a lépcsőn, és felkeltettem anyáékat.
- Anya, Apa! Ébresztő! Ébresztő! Keljetek fel! Keljetek fel! Szülinapom van! Szülinapom!
Miután Anyáékat felkeltettem, átöltöztem. Egy farmer, és egy fehér spagettipántos trikó volt előkészítve. Utána mentem le reggelizni. Csokis gabonapejhelyt ettem kétszer is. A testvérim is lejöttek, Veronika és Ada. Veronika a  legidősebb, én pedig a legkisebb.
- Veronika, Ada, Kata! Gyertek, megyünk el!
- Ez az! - kiáltottam, majd beszálltam az autóba
Nagyon sokat mentünk. A nagy városban voltunk. Nagyon ritkán megyünk oda. Tele van furcsa, de egyben érdekes dolgokkal. Megálltunk egy kis üzlet előtt. Egy kicsit elszomorodtam. Azt hittem hogy valami nagy boltba megyünk ami tele van kis boltokkal.
- Ez milyen bolt Anya?
- Majd meglátod.
Bementünk. Tele volt papagájokkal, hörcsögökkel, tengerimalacokkal, kiskutyákkal, Kiscicákkal, halakkal, teknősökkel, egerekkel, és még rengeteg aranyos, és érdekes állatokkal. Anya azt mondta, hogy mindenki választhat valamit, csak én nem. Nagyon meglepődtem. Már majdnem sírtam, de nem akartam. Veronika egy Axolotl-t választott, vagy mit. Ada egy Toyger kiscicababát kapott. Én meg ott álltam, majd sírva fakadva. Hirtelen megszólított Anya.
- Nehogy azt hidd, itt hagyunk ajándék nélkül.
A tulajdonos bevezetett egy kis szobába. Ott volt egy anya macska kis lompos farkú kiscicákkal. Visítozni kezdtem örömömben. Őt kiscica aludt szépen, az anyjukhoz simulva. Volt két hófehér, egy fekete fehér, egy koromfekete, és egy kis tarka-barka a legszélén. Az összes nagyon aranyos, és barátságos volt. Eleinte a fekete fehér és az egyik hófehér tetszett. De mindketten fújtak, mikor meg akartam simogatni őket. A fekete egy kis duci volt, aki csak aludt, és nem is figyelt. A tarka-barka és a másik fehér nagyon barátságosnak látszott. Azok is voltak. Nem tudtam dönteni. Végül a kis tarkát választottam. Aranyos volt, és nagyon kíváncsi. A kedvencem az volt benne, hogy mindkét szeme körül két fekete kör volt. Bár a fehérke is nagyon aranyos, de a tarka-barka felfedező típus.
- A tarka-barát szeretném! - mondtam vidám hangon
Anyáék vettek az állatainkhoz mindent ami kell, majd elindultunk a kocsi felé. Veronika a kisállatát, és vizes-zacskóban vitte. Én és Ada kézben vittük. Választottunk nekik nyakörvet is. Bilétát, csak a közelünkben lévő kisállatboltban készítettünk majd. Hazaértünk. Teljesen kifáradtam, majdnem elaludtam a kocsiban, de a testvéremtől nem tudtam. amikor felértem az emeletre, bele estem az agyba, és fel se keltem reggelig. Nem sejtettem, hogy milyen fárasztó reggelem lesz.

( 376 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2018. 01. 21. 8:47  
Nagyon aranyos!

Tetta 2017. 12. 31. 19:45  
szerintem nagyon aranyos

  - megszűnt felhasználó - 2017. 11. 27. 20:08  
Jó 5pont

ゆきちゃん
 
 
2017. 11. 25. 17:48  
Yupi

  - megszűnt felhasználó - 2017. 11. 25. 13:29  
A megígért sorozat első része!


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat