Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Pinghorizon)

Utódok (Folytatás)
Megosztás: f

Utódok (Folytatás)

Történet:

Van egy világ, amelyben mesehősök élnek. Itt két sziget található, az Elveszettek Szigete és Auradon. Előbbi a gonoszoknak és azok gyermekeinek tanyája, utóbbi a jók és ivadékaik birodalma. A rosszak száműzetésben tengődnek előbbin, mivel utóbbi lakói úgy döntöttek, nem engedik csak úgy átjárni őket a békés kis világukba. Egymástól elszigetelődve élik mindennapjaikat, a Varázsmező választja el a két helyet, amin a fent soroltakból kifolyólag csak különleges esetben kel át bárki is, aki a Szigetre lép, vissza nem jöhet. Egyvalamiről nem tudnak. Van egy harmadik sziget, a neve Clariphosa. Itt különféle lények élnek, jók-rosszak vegyesen, köztük a gonosz szellemfélék egy képviselője, a mesticus, ismertebb nevén árnylidérc is. Ez egy sötét teremtmény, az utóbbi időkben túlzottan elszaporodott Clariphosában, és megevett minden más fajt az élőhelyen, kivéve azokat, akik elmenekültek. Most kolóniájuk éhezik, szóval át akarnak jutni a tengeren, hogy a történetszerelőkből lakomázzanak, s úgy néz ki, intelligenciájuk lévén sikerül is nekik. Auradon vezetői összedugták a fejüket, nem jósoltak a dolognak még egy hónapot sem. Most villámsebességel össze kell hívniuk egy harcképes csapatot, akik megvívnak a tömérdek szörnyeteggel, és megmentik hazájukat a pusztulástól.

Eddig történt: Eltelt az első nap, reggel kilenc lesz mindjárt, mindenki jöjjön a kikötőbe.

A faj: Voltaképp óriásfarkasra emlékeztet. Egész teste fekete ködből/füstből/akármicsodából áll, két szeme pupillátlan, fehéren ragyog. Fogait mindig kimutatja, de ha vigyorogni látod, valószínűleg ez lesz az utolsó emléked... Többen megkíséreltek már szembeszállni velük vagy akár csak tanulmányozni őket, de nem tértek vissza, aki pedig mégis, az megbolondult. Épp ezért életveszélyes a küldetés.

Tudnivalók:

- Ne irányítsd más karakterét!
- A CN szabályai!
- Ne jöjjenek meleg, skizofrén és hasonló karakterek!
- Karilap nélkül nem játszhatsz, vagy ha nagyon nem tudsz hozni, legkésőbb 3 nap múlva látni akarok egy-egy lapot minden hiányos karakternek!
- Nincs leg-, sem tökéletes, még a jók gyerekeinek is legyenek hibái!
- Már NE jelentkezzetek többen! A karilap-mintát itt hagyom, mert hátha még valaki az utolsó pillanatban szándékozik, de amúgy indulnunk kéne, utána meg nem érdemes jönni.

Karakterlap:

Név: (vezeték- és keresztnév)
Kor: (14-17, tiniket küldenek valami furcsa ötlettől vezérelve. Egy felnőtt kísérheti őket, ő legyen olyan 20-38)
Nem: (De igen)
Szülei: (melyik gonosz/jó az anyja/apja. Bármilyen történet főhőse lehet, akár anime is, de creepypastákat mellőzzétek. Ja és még annyi, hogy az eredeti film szereplőit nem kell hozni, legyen kreativitás, újakat találjatok ki)
Fegyvere: (biztos tud harcolni, ha egyszer beválasztották)
Képessége: (na ez az, ami itt más lesz. Egy szép, nem túl erős, nem túl gyenge képességet kérek, ami azért kapcsolódik kicsit a szüleihez)
Tulajdonságok: (min. 6 sor)
Történet: (min. 4 sor)
Lakhely: (Elveszettek Szigete/Auradon)
Kinézet: (KÉP!)
Egyéb: (ha valamit még megosztanál, nem kötelező)

( 387 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2017. 12. 15. 8:09  
(Attól tartunk, sosem érkezünk meg a szigetre többé... Kihaltunk)

Cicuska :3 2017. 12. 10. 21:55  
Brita

-Igaz. Ez eszembe sem jutott...-mondtam kissé felkacagva. Majd mikor újra elkezdett beszélni felhúztam magam. Féloldalasan elmosolyodtam a kérdésére.
-Nem lepődtem különösebben meg. Mármint nem gondoltam volna, hogy megteszed, de valahogy téged ismerve még is gondoltam, hogy megcsinálod  majd.- mondtam felé mosolyogva.

сапфир
 
2017. 12. 10. 21:04  
Marco

- Hát... jah. Amúgy is együtt hajókáztunk volna - vontam vállat. Há' valamivel oda kell jutni arra a retekre és valószínűleg nem egy hajón mentünk volna. Heh. - De amúgy meg mi az, meglepődtél? - vigyorogtam rá felvonva egyik szemöldökömet. Szerintem nem gondolta, hogy megteszem. Hehe.

Cicuska :3 2017. 12. 10. 20:49  
Brita

Egy pillanatig meglepődtem, nem gondoltam volna, hogy megcsókol. De így sem lepett meg túlságosan.
-Úgy néz ki elég hamar odakerültünk hogy együtt hajózzunk!- mondtam mosolyogva a fiú felé, majd folytattam a lógást, amit a szájra puszink előtt elkezdtem.

  - megszűnt felhasználó - 2017. 12. 10. 20:16  
Will

Jaj ne most indulunk. Mi lesz, ha tengeribeteg vagyok? Nem igazán tudom, mert csak egyszer utaztam hajón. Egy pillanatra felszínre törtek azok a szörnyű, régi emlékek. Azt hittem, egy időre békén hagynak. A korláton kinézve láttam a kéklő vizet. Ajjaj.

сапфир
 
2017. 12. 10. 20:07  
Marcat

Kérésére felvontam az egyik szemöldökömet tisztán tekintettel kérdezve, hogy ez most rili? Majd megforgattam a szemeim és odahajolva adtam az ajkaira egy kis puszit, majd elhúzódtam és megfogtam a kormány két fogóját, egyenesben tartva a hajót. Ha most zátonyra vezetném azt mondhatnánk véletlen volt és nem megyünk át a harmadik szigetre. Mert semmi kedvem.

  - megszűnt felhasználó - 2017. 12. 10. 19:57  
Anny

Csak rákönyököltem a hajó korlátjára. Ez a kis párocska, ez teljesen lehangol. Miért nincs senkim? Talán mert szőke vagyok? Vagy mert ügyetlen? MIÉRT?!

Cicuska :3 2017. 12. 10. 19:32  
Brita

Csendben figyeltem, amint felemel és a kormánykerék előtti korlátra ültet. Én hátrébb csúsztam és elkezdtem lógni, miközben a lábaimmal kapaszkodtam. Majd mikor meghallottam, hogy hozzám szólt visszahúztam magam és felültem.
Ha elég bátor vagy akkor...- mondtam egy pillanatra elgondolkozva. Majd egy jó ötlet ugrott be.- Csókolj meg! Hiszen a főágyasod vagyok, akkor ez normális.

сапфир
 
2017. 12. 10. 19:09  
Marco

- Hey! Nyugodjál már meg, mit akarsz? - néztem le a lányra felvonva egyik szemöldökömet, miközben kitartottam a kezemet eltartva magamtól a lányt, hogy ne tudjon elérni és ne csikizzen tovább, mert kezdett idegesíteni. Utána egy hirtelen ötlettől vezérelve fogtam Britát a karjai alatt és felültettem a kormánykerék előtti korlátra, hogy üljön nyugodtan szépen és úgy néztem rá.
- Mit akarsz, hogy mit csináljak? - kérdeztem rá végül sóhajtva egyet.

Cicuska :3 2017. 12. 10. 18:51  
Brita

-Én nem vagyok az! HÁ! Rólam nem tudtad megállapítani!- mondtam, miközben elkezdtem csikizni. Cinkosan mosolyogtam, viszont közben megállította a kezem.
-Neem! Megígérted hogy mikor felérünk, akkor folytathatom!- mondtam és tovább csikiztem őt.

сапфир
 
2017. 12. 09. 22:23  
Marcat

- Én mindenkiről meg tudom állapítani, hogy életképtelen - néztem rá jelentőségteljesen vissza, miközben mentem fel a kormányhoz, majd mikor egyszer csak nekem ugrott hátulról felvinnyogtam és lelöktem magamról, hogy higgadjon már le, nah.
- Hatyál, ha nem látnád épp próbálnék hajót vezetni - mondtam lassan, hogy felfogja, közben a kormány felé mutatva, szintén, hogy felfogja és odamenve hozzá megfogtam. Hehe

Cicuska :3 2017. 12. 09. 22:08  
Brita

-Ugyan, annyira azért nem! Egyébként te meg honnan tudsz erről? Az életképtelenségemről. Még senkinek nem mondtam el... Vagyis! Nem vagyok életképtelen, áh én soha!- mondtam miközben felálltam és a fiú után siettem. Terveztem folytatni a csikizést, így neki is ugrottam hátulról.

сапфир
 
2017. 12. 09. 21:44  
Marco

- Ahaaam, igazából csak azért hoztalak fel, mert életképtelen vagy - vontam vállat egyszerűen, majd mikor felértünk a hajóra leraktam fedélzeten és felmentem a hajókormányhoz, mert hát ezek szerint csak én tudok hajót vezetni. Zseniális...

Cicuska :3 2017. 12. 09. 20:48  
Brita

-Remélem is hogy folytathatom!- mondtam miközben lefogta a kezeimet. Majd szótlanul viseltem azt, hogy mint egy kiló krumplit, a vállára vett.
-Legalább nem kell használnom a lábaim. Nagyon elkényeztetsz gazdám! Igaz, a főágyasod vagyok így legalább ennyit megérdemlek!- mondtam miközben felcipelt a hajóra.

сапфир
 
2017. 12. 08. 14:32  
Marcat

- Na! - nyöszörögtem, mikor elkezdett csikizni és felnevettem, bár próbáltam lefogni a kezeit, hogy elég lesz már, nah. Tázsvír.
- Na, eressz! Menjünk fel a hajóra, ott folytathatod. Talán - vigyorogtam rá, miután nagy nehezen sikerült elkapni a kezeit, majd felálltam és egy egyszerű mozdulattal felvéve a lányt a vállamra dobtam, mint egy krumplis zsákot és elindultam fel a hajóra. Heheh.

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat