Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Paamy)

The Gower High School
Megosztás: f

The Gower High School

Helló!
Ez a The Gower High School.Ez egy Gimnázium ahova szívesen járnak a diákok.Nem szigorúak a tanárok (Vagyis annyira) és sokszor benne vannak egy egy buliban is.Mindig oda figyelnek a diákokra.Nagyon jó fejek,bár nem mindegyik.Ha belépünk az iskola kapun rögtön egy szép nagy park van előttünk,ahol nagy szeretettel tanulnak,sétálgatnak,beszélgetnek és sportolnak a diákok.Van egy nagy focipálya ahol a fiúk szoktak edzeni.Van egy foci csapta ami sok sok versenyen vesz részt.Nagyon jó edzővel sokszor nyernek.A kabala egy delfin ruhába öltözött diák.(Nem tudom hogy miért pont delfin)Ha tovább megyünk a parkon akkor egy uszodát láthatunk ha bemegyünk az épületébe.Ha az mellett elmegyünk meglátjuk az iskolát amely 3 emeletes.Az első emeleten van egy nagy tornaterem mellette egy-egy öltözővel amiben vannak zuhanyzók.Az egyik oldalon a lányok a másikon a fiúk öltözködnek.A tornateremben szoktak csinálni bulikat a fiatalok.Egy ében 4-szer van buli.Először a 9-dikesek aztán a 10-esek majd a 11-dikesek és végül a 12-dikesek csinálják a zenéket.A tornaterem mellett van egy tanuló szoba.Vannak a folyosón padok és ital ás étel automaták.van egy büfé ahol bármi megtalálható.Van egy könyvtár a folyosó végén.A termek nincsenek messze egymástól persze mindenkinek van szekrénye amihez van egy zár és ahhoz egy kód.Mosdók a folyosó végén és elején vannak.Ha kimegyünk vissza az udvarra akkor meglátjuk egy pár méterre a kollégiumot.Összesen 100 szoba van.Egy szobában 4 ember van.Fiúk és lányok külön.A lányok bal a fiúk jobb oldalon.(Vagyis a lányok a páros a fiúk a páratlan számú szobákban vannak.)
Az út ami a koli felé vezet kaviccsal van kirakva.Szép fák és bokrok vannak elültetve az út mellett.A telefonozás engedett bár órán szigorúan figyelik a diákokat.Van A,B és C osztály.Egy osztályba 35 ember járhat maximum.15 ember alatt osztály választás van vagyis ketté választják az adott osztályt.Mindenhol van egy osztály választott aki közli a híreket a DÖK gyűlések után.van iskola rádió is amelyen az igazgató szokott beszélni.gyakran vannak kirándulások is.Van egy görkori,MBX és egy gördeszka park is.És van minden szobában egy konyha és egy fürdőszoba is valamint számítógép,TV,Wifi minden ami kell.

Szabályok:
-A CN szabályai.
-Nincs leg- leges!
-Ne beszéljetek csúnyán az a legfontosabb!

Amik kellenek a karakterlaphoz:
Név:
(Szerintem inkább Angol legyen)
Kor: (szerintem 15 és 19 között)
Szoba.szám: (lányoknak páros a fiúknak páratlan legyen.)
Osztályok: (Pl:10./C vagy 12./A így írjátok le légyszi.Köszi)
Kinézet: (KÉP!!)
Tulajdonságokszerintem legyen minimum egy 3 sor.)
Történet: (amennyit akarsz)
Állat: (ha van)
Betegség: (ha van)
Egyéb: (valami apróság,ha akarsz)

+Képek a szobákról valamint a parkról,könyvtárról és ilyenek.
Park:
Könyvtár: (valhogy így csak emeletes ágyakkal)
Szobák:
Görkorcsolyapálya:
MBX pálya:
Gördeszka pálya: (persze ettől kisebb)
Focipálya:
Uszoda:
Tornaterem: (körülbelül ekkora talán picit nagyobb is)( 166 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2017. 11. 17. 13:04  
oké.köszönöm Dodo06.^^
Amúgy lehet,hogy csak beleakartam írni,hogy Londonban van.Na mindegy.Majd még dolgozom rajta.

Dodo06
 
 
2017. 11. 16. 23:50  
Picit kidolgozatlannak érzem a cikket: - csupa tőmondatok
- semmi konkrétum az iskoláról, csupán a képeket tartottad fontosnak (pl.: hol van ez a suli? nem mindegy, mert Csecsenföldre szerintem senki nem menne szívesen tanulni, még ha olyan jó ez a gimi)
- kicsit kezelhetnéd objektívabban a szerepet
- a karakterek sohasem tökéletesek, mint Barbie vagy Ken, ugyanúgy vannak hibái, mint nekünk is (erre figyelj minden egyes karaktered megalkotásánál, ne csak speciel ennél)

Kicsit dolgozz rajta többet, és akkor máris jobb lesz;)

Walker Joins 2017. 11. 12. 16:11  
Ehem. Mindjár

  - megszűnt felhasználó - 2017. 11. 12. 16:05  
Keresi!Folytatjuk a másikat?

Walker Joins 2017. 11. 12. 15:59  
Én jövök^^

  - megszűnt felhasználó - 2017. 11. 12. 8:30  
Rendben máskor majd jobban odafigyelek!

gazni
 
2017. 11. 11. 22:54  
Először is feleslegesnek tartom, mert can egy szinte ugyanilyen és abban is részt veszel. Másrészt a betegség simán odafér az egyébhez, annak véleményem szerint nem kell külön hely. A szóismétlések a következő problémám, szinte minden mondatnak ott volt a végén, hogy is. Akkor a következő az az, hogy az írásjelek után még mindig nem teszel szóközt, pedig most már ideje lenne. Azt, hogy jövök-e még meglátom, egyáltalán nem vagyok benne biztos.
Azt meg kihagytam, hogy képeket teljesen felesleges hozni a dolgokról szerintem.

  - megszűnt felhasználó - 2017. 11. 11. 21:36  
Oké!Köszi!

Wiskey
 
2017. 11. 11. 21:23  
Lehet jövök, még nem ígérek semmit. Amúgy Cinti igazán megerőltethetnéd magad és írhatnál egy normális karakterlapot, ami nem csak tőmondatokból áll és nem tökéletes.

  - megszűnt felhasználó - 2017. 11. 11. 11:33  
Én már hozok is egyet szerintem.

Név:Zara Larsson
Kor:14
Szo***ám:2
Osztály:9/C
Kinézet:
Tulajdonságai:Imádni való egy lány nagy humorral.Sok barátja van.Igaz egy aprót félénk de ezt könnyen legyőzi.Könnyen barátkozik.Babonás.Imád énekelni.Nagyon jó a hangja./ éves kora óta énekel.Szeret szerepelni és a középpontban lenni.Kemény a csaj.Bírja a tűrődést.Nem fáj neki ha megütik.Járt karatézni 4 évet.Igazán okos lány.Nincs semmi baja a tanulással csak picit lusta.Nagyon feledékeny.Minden álma,hogy egy gazdag pasi vegye majd feleségül.
Történet:Egy eléggé szegény családban nőtt fel.Szülei amit tudtak megadtak neki.Majd amikor 11 éves lett bejött egy nagyobb pénz amiről ő nem tudott hogy hogyan.Később egy olyan 2 évvel rá jöttek a rendőrök és elvitték az apukáját és bebörtönözték.Szegénynek ez örök seb lesz.Azóta anyukájával él.Lassan belép a 15-dik életévébe.
Állat:Van egy kutyusa Puffancs:
Betegség:Nincs
Egyéb:6 éves kora óta énekel.És a kedvenc színe a rózsaszín.

  - megszűnt felhasználó - 2017. 11. 11. 8:26  
Valamint egy apróságot változtatok hogy 105 férőhelyes  a koli és ez természetesen 2 emeletes.53-ig alsó szint és a54-től 105-ig a másik szinten annak a szobák.

  - megszűnt felhasználó - 2017. 11. 11. 6:30  
Tudom sok az írás hiba de azért van mert kapkodtam meg minden!Bocsi!

  - megszűnt felhasználó - 2017. 11. 11. 6:27  
Bocsi!Egy kis hiba!A könyvtárnál az utolsó kép meg a zárójeles mondat a szobákhoz kapcsolódik


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat