Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Pinghorizon)

Last first kiss
Megosztás: f

Last first kiss


Namjoon összehúzta magán a bőrdzsekijét, mikor a gyorsétterem meleg, sültkrumpli illatú légköréből kiléptek a fagyos éjszakába. Figyelte, ahogy a lehelete füst módjára gomolyog a hidegben, majd Jinre pillantott, aki a télikabátja cipzárjával ügyködött. Azonban gyorsan elkapta a tekintetét, ahogy a fiú felemelte a fejét - még mindig kínosnak érezte, ha találkozott a tekintetük. Szeretett belenézni a sötét íriszekbe, megnyugtatta, de ugyanakkor az arca egyenesen lángvörössé vált.
Inkább a város különféle fényeit figyelte, az lámpák széles fényköreit, a mellettük elsuhanó autók fényszóróit és a sok villódzó, színes reklámtáblát, amik most valahogy kifejezetten szépnek tűntek. Ugyan még csak alig köszöntött be a december, a hó már is apró, fehér pelyhekben hullott alá és olvadt el a betonra érkezve. Hiába nem maradt meg, egészen karácsonyi hangulatot teremtett.
- Indulhatunk? - kérdezte Jin, mikor valahára sikerült felhúznia a kabátja cipzárját. Namjoon csak egy egyszerű bólintással válaszolt, majd tétován megindult előre. Nem bízott benne, hogy a megfelelő irányba megy, hiszen ritkán járt a városnak ezen a részén. Azonban úgy tűnt, a helyes úton indult el, mivel Jin csak némán lépdelt mellette, a nyakában lévő kötött sálat igazgatta.
Namjoon a szeme sarkából figyelte a fiút, ahogy az utcalámpák narancssárga fényében kirajzolódnak a hidegtől kipirult arcának vonásai. Tagadhatatlanul irigy volt rá, hogy is ne lett volna, hiszen magát a tökéletességet testesítette meg számára. Meg volt ugyan elégedve a saját külsejével, már pár éve sikerült megbékélnie vele, azonban ettől függetlenül valami olyasmi vonzerőre vágyott, mint amit Jin birtokolt.
- Legszívesebben felvinnének a lakásomba - fordult oldalra a fiú, majd halványan elmosolyodott. A meleg fényekben még barátságosabbnak, szebbnek tűnt az arca, amitől Namjoon elvörösödött és kénytelen volt a földre szegezni a tekintetét -, de ott olyan rendetlenség van, hogy valószínűleg be se férnénk. Ami azt illeti autóval is szívesen hazavinnélek, de ez meg nincsen, taxira pedig jelenleg nem futja, annyi aprót nem hoztam. És amitől ez a szituáció csak még rosszabb lesz, hogy lövésem sincs, pontosan merre kell mennünk.
Namjoon akaratlanul is megborzongott, ahogy halkan, kissé gúnyosan felnevetett, majd majdhogynem megugrott, mikor a fiú átkarolta. A bal kezét Namjoon vállára tette és közelebb húzta magához, éppen annyira, hogy az oldaluk egymásének préselődjön. Hiába volt mindkettejük számára kellemes a másik közelsége, feszengeni kezdtek a szótlanságtól.
Végül ismét Seokjin tett előrelépést, levette a mellette sétáló válláról a kezét és összekulcsolta az ujjaikat. Namjoon próbálta elnyomni az egész testét uralma alá hajtó, kényszeres remegést, azonban minden próbálkozása sikertelennek tűnt.
- Fázol? - kérdezte Jin, majd válaszra sem várva a zsebéből előhúzott egy pár sötétszürke kesztyűt és társa kezeire húzta őket. Majd a nyakában lógó sálat is letekerte pár mozdulattal, majd gondosan az ismét lángvörös fejű Namjoonra tekerte a ruhadarabot.
- Köszönöm - mosolyodott el a fiú, majd az orrát a kötött ruhadarabba fúrta és mélyen beszívta Jin édes illatát, ami belőle áradt. Egyenesen imádta, mikor alkalomadtán a társa ruhái az ő lakásán maradtak vagy a hidegre hivatkozva elkérhette tőle őket. A legtöbb pulóver és póló nagy volt rá, azonban sokkal kényelmesebben érezte magát bennük.
- Semmiség - vonta meg a vállát Jin, majd ismét összefonta az ujjaikat.
Egy ideig csendben haladtak előre, Namjoon néha kinyújtotta a szabad kezét és figyelte, ahogy a hó apró, csillogó pelyhei hullnak rá. Kicsit sajnálta, hogy nem maradt meg pár pillanatnál tovább, pedig imádta a havas utcákat figyelni a lakása erkélyéről, de tudta, hogy még csak alig vette kezdetét a tél.
Szerette volna észrevétlenül megint Jint vizslatni, azonban érezte magán a tekintetét és nem vágyott rá, hogy a szemébe nézhessen.
- Fordulj ide egy kicsit - kérte a fiú, miközben finoman megragadta a vállát és maga felé fordította. - Van valami az arcodon.
Jin hosszú, forró ujjai lassan törölték végig Namjoon arcát, majd ismételték meg újra és újra a folyamatot. A fiú érezte, hogy már semmi sem szennyezi a bőrét, azonban cseppet sem zavarta, hogy társa két meleg tenyere közé fogja az arcát és lágyan cirógatja. Legszívesebben átkarolta volna a nyakát és soha többé nem engedte volna el, viszont inkább csak az aszfaltot figyelte.
Csak akkor emelte fel a tekintetét, mikor már kezdett kínosan hosszúvá válni a pillanat. A közelben lévő lámpa fényében éppen csak a fiú erősebb vonásai látszódtak, de így is kivehető volt a halvány, meleg mosolya.
Namjoon maga sem tudta, pár pillanat alatt honnan szedett annyi bátorságot, hogy megtegye, de lábujjhegyre állt és finom csókot nyomott Jin telt ajkaira. Arra számított leginkább, hogy viszonzatlan lesz a gesztusa, ellenben kellemes csalódás érte, ahogy a mellette álló még egyszer közelebb húzta magához és szorosan a karjaiba zárta. Végeláthatatlan melegség öntötte el és esküdni mert volna, hogy a vörös legsötétebb árnyalatában játszik az arca, de nem érdekelte, csupán reménykedett, hogy ez a pillanat örökké fog tartani.

Nem hiszem, hogy valami hű de szuper vagy ütős lett, de végre egy hosszabb idő után tudtam két összefüggő mondatnál többet leírni. Ami meg a hibákat illeti, elnézést értük, most már szinte semennyire sem fog az agyam, amikor pedig ennek Mondoconon nekiugrottam, akkor sem biztos, hogy túl figyelmesen írtam volna...
Illetve ez már részletkérdés, de itt Namjoont egy fejjel alacsonyabbnak kell elképzelni, mint Jint :'D

( 122 megtekintés )

Szólj hozzá:

Esther* 2017. 10. 10. 17:03  
Ryuuji: Köszönöm. :'D
Lillusi: Köszönöm. *ˇ* Igyekszem minél többet írni meg meg is mutatni nektek, de a suli meg a lustaságom miatt nem nagyon sikerül :'D

Ryuuji 2017. 10. 09. 20:01  
Ne aggódj, Namjoont egy fejjel alacsonyabbnak képzeltem el :'D És igen, ari volt *^*

Lillusi 2017. 10. 09. 18:19  
waaah QwQ nagyon nagyon tetszett. Egyik létező legcukibb shippet írtad le most :3 Nagyon örültem neki *-* Jó volt ilyen cuki történetre hazaérni a kemény hétkezdés után. Írj még! :3

Lillusi 2017. 10. 09. 18:11  
Olyan gyorsan nem lehet kattintani, mint ahogy én tettem *w* Most akkor megyek és el olvasom *----*


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat