Újság >> Cikkek

(ellenőrizte: Fantáziai)

Esetleg érdekelne?
Megosztás: f

Esetleg érdekelne?

Sziasztok!
Itt egy Icus! Elég régen neveldéztem, már úgy két hete? Naaa, mindegy, szóval, lehet, hogy láttátok, hogy egy Betti:3 nevű felhasználó megállás nélkül makacsul linkeli a kutyájáról készült videókat. Nos, igen. Mivel a társalgóban nem kap annyi figyelmet, ezért gondoltam, hogy egyenesen újságcikket írok! Szóval a mamámnak van egy kutyája, Bundás, de inkább Bundi, csak akkor Bundás, ha rosszul viselkedett. Egy nap a nyári szüneten úgy gondoltam, hogy: "Hé, miért ne csináljak róla videókat?". Nem kicsit unatkoztam, úgyhogy bele is tettem, ezzel egy plusz elfoglaltságom lett, és bizony, suli melett is, mivel már van 12 feliratkozóm, akik esetleg türelmetlenül várják, hogy új rész jöjjön. Hogy hogyan értem, hogy szinkronos videó? Hát felveszem a videót, majd rábeszélek, mintha a kutya beszélne, VAGY egyenesen a felvételben beszélek. Többen is mondták, hogy elég jól tudok játszani a hangommal, aminek örülök. Van olyan, hogy a barátnőm mondja, hogy sehogyan sem tudja Bundi hangját utánozni. Ilyenkor jó éezni, hogy valamit jobban tudok másoknál, hogy ebben az egyben, meg tudok másokat előzni. Mint emltettem 12 feliratkozóm van, ebből legtöbb nem tette számomra publi***á a nevét, pedig tényleg nem használom fel senki adatát, és nem szoktam megenni a feliratkozóimat reggelire. Maximum vacsorára! Na mindegy, csak annyi, hogy szeretném esetleg bővíteni a feliratkozóimat. Nem azt mondom, hogy: "Hé, te, ott a képernyő előtt, iratkozz fel!". Nézz meg egy videót és ha tetszik iratkozz fel. Még mit írjak ide? Ja, igen. Miket írhattok Bundinak!
1. Építő jellegű kritikát/Bíztatást, tőlem, ha nektek örömet szerez legyen negatív, nem én mondom meg
2. Kérdéseket a Kérdezz- felelek videóba. Ilyenből van egy. Majd linkelem!
3. Rajongói levelet: YOUTUBON KOMMENTBEN, KUTYATANYÁN (Betti:3) ÉS SNAPCHATEN (bundikutya, Szabó Alexia, ki hogyan találja meg )
4. Kihvásokat. Ilyen még nem volt, és nem is ígérem, hogy mindent teljestünk, mivel most példának okáért, nem önthetek forró vizet Bundira, vagy nem vezethet kocsit. Figyelem! A kihvásokat SZABADON ÉRTELMEZEM!
Hát igen, ennyi lenne, mindnégyet írhatjátok a videók alá is, de Kutyatanyán levélben is. Ahol jobbnak érzitek. Akinek van Kutyatanyája, az itteni levélnek jobban örülnék. Most jöjjön pár videó:
- Reggeli rutin
- Kérdezz-felelek
Ha kíváncsiak vagytok Bundi többi videójára (reakciós, szórakoztató, stb. ), akkor iratkozzatok fel a csatornámra.

U.I.: Remélem, nem baj, hogy beírtam egyszer a YouTube nevét, szándékosan írtam kevéssszser, remélem nem számít reklámnak. Csak azért írtam, hogy ESETLEG nézzétek meg a csatornámat! Puszi! Icus voltam!

( 152 megtekintés )

Szólj hozzá:

Betti:3
 
2017. 10. 11. 17:18  
Ping, köszi.

دُنْيا
 
2017. 10. 10. 18:20  
Jaj ne

  - megszűnt felhasználó - 2017. 10. 08. 17:02  
A kutyad beszel!!!
Kevesssszser

Pinghorizon
 
2017. 10. 08. 10:31  
Aranyos kutyusod van! Feliratkoztam.


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat