Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Fantáziai)

Our only hope...
Megosztás: f

Our only hope...

Újra itt, csak mert ahogy láttam eléggé eltünedeztünk az előző cikkből. ^^ Lehet még karaktereket hozni, Walker Joins, ha szeretnél még velünk lenni, akkor a klubban megtalálod az elkezdett karaktered, oda be lett rakva, nyugodtan fejezd be. ^^

×Klubb×

×Kezdőknek×
Ha már jártas vagy a szerepekben akkor ez a része a cikknek untató lehet számodra, így ha már egy-két szerepben voltál akkor ezt a részét a cikknek hanyagold. Ez egy kis bevezető a kezdőknek. Először is egy történet alapján megírjuk a karaktereket, a szintén megadott karakterlap alapján. Mikor a szerep vezetője, ez esetben én, úgy dönt, hogy kezdünk, akkor a karakterek elkezdenek ismerkedni. Egyértelműen mi irányítjuk őket. Így:
“Anna
Egész éhes vagyok, lemegyek a konyhába enni. „
Ennyi az egész. Persze a szerepezéshez egy minimális helyesírási tehetség is kell, így ezt elvárom mindenkitől ebben a szerepben.

×Történet×
Létezik néhány olyan ember akiket összekötöttek egy csillagképpel. Ezek az emberek különleges erővel rendelkeznek. Az éjszaka leple alatt sokkal hatékonyabb az erejük. Hogy miért? Mivel ilyenkor olyan lények jelennek meg, amik a csillagképek elpusztításán munkálkodnak, így azokat az embereket pusztítják aki összeköttetésben állnak a csillagképekkel, hisz akkor az összeköttetés megszakad és ha nem találnak elég gyorsan egy új csillagharcost, aki elvállalhatja az előző szerepét, akkor a csillagkép lassan elhalványul.  Idáig a visszaszorításuk könnyen ment, de egy nap korábban jöttek, már naplementekor, és a csillagharcosok nagy része elpusztult a harcban. Kevés ember felel meg csillagharcosnak, de az utóbbi időben egyre több alkalmas lélek született. Sage, már rég óta csillagharcos, és a városban amiben játszódik a történet több alkalmas lélek is van, egymás közelében. Egy iskola tanulói ezek a lelkek mind. Ezek a lelkek lesznek a ti karaktereitek!

×Karakterlap×

Név: (Valami értelmes, létező név. A származása lehet bármilyen. Elvégre cserediákok és más országból átköltözött diákok is lehetnek ezek a karakterek)
Nem: (fiú/lány)
Kor: (15-18)
Háttér: (Tőmondatokat ha lehet hanyagoljuk.6-7 sor minimum, akinek tetszik a szerep és van kedve hozzá az úgy is meg fogja írni.)
Jellem: (Ne felsorolás legyen, vagy tőmondat. Ebből 8-9 sor a minimum.)
Csillagkép: (Ide azt a csillagképet szeretném tőletek amivel összeköttetésben áll a karakter és egy ehhez illő támadást, amit a szörnyek legyőzése ellen használ. Ezt mind kérem szépen leírni.^^)
Kinézet: (Kép+1-2 sor leírás, de ha akarsz írhatsz többet is)
Egyéb: (Azok a dolgok amik szerinted sehova máshova nem illene.)

Akik még gyülekeznek hozzánk, azokat én szívesen várom őket! ^^ A többiekből akik még szeretnének szerepezni azokat is várom. :3 Az előző karaktereket megtaláljátok a klubban. ^^

( 235 megtekintés )

Szólj hozzá:

Cicuska :3 2017. 10. 01. 11:01  
Areum

Vártam a csapat indulására, de türelmem vészesen fogyott, fáradt voltam a mai nap után, így megszólaltam.
-Akkor elmagyaráznád, hogy mi is ez? Egész nap az iskolában voltam és mindjárt szétesek a fáradtságtól, úgyhogy jobb lesz ha elmondod... Minél hamarabb, mivel már szétaggódták miattam az életüket a szüleim.

Cicuska :3 2017. 09. 28. 21:53  
Várlak szeretettel ha kedved van. ^^

Fantáziai
 
2017. 09. 28. 21:43  
Hmm...érdekesnek tűnik, lenne kedvem beszállni, csak időm nincsen


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat