Újság >> Cikkek

(ellenőrizte: Paamy)

Kóbor szellem Magazin! 2.
Megosztás: f

Kóbor szellem Magazin! 2.

Név: Kylie Vandersluis
Becenevek: Queen, Királynő, Diaspro, Felség, Törpe
Pozíció: Isten, ezen belül kaszamester, ex-Kaszás
Fegyver: Egy arany kasza, Ricky (La Pantera)
Kor: 18-nak néz ki, de valójában 28 éves
Magasság: 155 cm
Súly: 54 kg
Leírás: Mahagóni barna haja a fenekéig ér, és szögegyenesen simul a hátára. Élénk, s hatalmas zöld szemekkel büszkélkedhet, amiket szintén méretes szempillák kereteznek. Sok időt fordít a sminkelésre, de általában nem használ sötét színeket, főleg az arany és a barna jellemzi. Vastag, telt ajkait barnás árnyalatú rúzzsal emeli ki, bár ennek színe szinte megegyezik a bőrszínével, ami  sötét, szinte már kreol. Örök tinédzser kinézetét magasságának köszönheti, alig 155 centiméter. Testalkatát ex-férje csak "bögyös törpe"-ként jellemzi, valamint folyton a plusz kilóit emlegeti, amik valójában nem is léteznek, hiszen Kylie alakja majdhogynem tökéletes egy gyerek után. Imádja a csillogást, és az aranyszínű ékszereket, szinte mindenhol fellelhető rajta egy ilyen testdísz. Kisfia neve a szíve fölé van tetoválva, bal csuklóján pedig a születési dátuma található. A jobb csuklóján lévő tetoválás nem más, mint Rico neve, amit igyekszik minél több ékszerrel eltakarni. A nyakában található egy szalag, a közepén egy arany gyűrűvel, ami valójában a jeggyűrűje. Kedvenc színe természetesen az arany, jelképe pedig a korona.
Jellem: Elkényeztetettnek és undoknak tűnhet, méretes egójáról nem is beszélve, de ha az ember megismeri, rájön, hogy egy nagyon szerethető nőről van szó. Utál mozogni, és megvet mindenféle sportot, az egész edzést csak azért csinálja, hogy a többiek ne szívják a vérét. Ettől eltekintve kifejezetten hajlékony, és nagyon jól mozog magas helyeken is, noha kegyetlen tériszonya van. Meglepően helyt áll a test-test elleni harcban is, jobb, mint némelyik utcai harcos. Jó fizikai állapotban is kell lennie, hiszen egy hatalmas kaszát kell forgatnia nap, mint nap. Hajlamos másokat ugráltatni, és királynőként viselkedni, de ez veleszületett adottság. Szereti, ha kényeztetik, és ha a figyelem középpontjában van. Imádja zavarba hozni a körülötte lévő hímeket, ámde ezeket a flörtöket ő cseppet sem gondolja komolyan, számára még mindig csak egy férfi létezik.
Mindene a kisfia, akit elég fiatalon, mindössze 15 évesen hozott világra, ám egy cseppet sem bán semmit. Az élete árán is megvédené őt.

Élettörténet: Édesanyja jósnő volt egy karavánban, édeasapja pedig dúsgazdag kereskedő, Kylie pedig nem más, mint az örökösnő. Szülei sohasem mondtak neki semmire nemet, s ezt a mentalitást vésték be a nevelőinek viselkedésébe is. Kylie rengeteg dadát elüldözött maga mellől sznob és undok viselkedésével, mígnem egy nap találkozott Spirittel, akit végre elfogadott maga mellett, valamint lányával életre szóló barátságot kötött, ami inkább mondható testvériségnek. Ők ketten támogatták, és állították talpra a kis hercegnőt, amint kiderült, hogy ő is fegyvermester. Legelső ferrumja Rico volt, a szegény cirkuszi artistafiú, aki végül megszöktette a trónörököst.
Érdekességek:
- Ő és Sophie szöges ellentétei egymásnak, mégis legjobb barátok
- A gimiben Kylie volt a legnépszerűbb lány, valamint a pompom csapat kapitánya is.
- Elég jó énekhanggal rendelkezik.
- A sorozatban ő a legalacsonyabb felnőtt karakter.
- Kedvenc gyümölcse a szőlő, főleg ha egyenkén adogatják a szájába, miközben ő a napon sütkérezik.

Remélem tetszett! ^^ Ki legyen a következő? Egyébként, az az ötletem támadt, hogy írhatnátok kommentben interjúkérdéseket a kedvenc karakteretek felé, vagy akár tőlem is kérdezhettek bármit, a magazinban pedig majd választ kaphattok. (:

( 171 megtekintés )

Szólj hozzá:

nonti 2017. 10. 12. 14:08  
Rico, amúgy nagyon tetszett

gazni
 
2017. 10. 06. 16:06  
Rico legyen a kövi. Légysziiii.

Speedpaintwolf
 
2017. 09. 25. 21:01  
Rico-ról!


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat