Újság >> Művészet

(ellenőrizte: Fantáziai)

Cicanevelde Vers
Megosztás: f

Cicanevelde Vers

A Cicanevelde a legjobb ez nem vitás,
Ez az oldal nem hibás.
Van a neveldén egy csodás cicád,
Aki téged nagyon imád.

Van sok cica, hú de jó!
Föleg amikor essik a hó.
Jó fejek az emberek,
Téged nagyon szeretnek.

Modik is kedvesek,
Téged is kedvelnek.
Sokat lehet nevetni,
Az embereket lehet szeretni.

Vannak topicok,
Ahol sokat írhattok.
Adatlapot is írhatsz,
Ahovva bármit kiírhatsz.

( 432 megtekintés )

Szólj hozzá:

catslady 2017. 11. 03. 16:37  
Imádom!!! Csinálj még.

  - megszűnt felhasználó - 2017. 10. 17. 16:52  
ez szuper csinálj még !!!!!!

  - megszűnt felhasználó - 2017. 10. 16. 20:58  
Ez nagyon jó volt így tovább

  - megszűnt felhasználó - 2017. 10. 04. 19:30  
Szép

دُنْيا
 
2017. 09. 26. 22:50  
Essik
Ahovva

gazni
 
2017. 09. 17. 8:58  
Majd el felejtettem, hogy azok a legkedveltebb versek amelyeknek van üzenete. Vagyis a metaforákkal és egyéb hasonló képekkel ellátott versek.

  - megszűnt felhasználó - 2017. 09. 16. 23:23  
A rímek tényleg jók voltak, a helyesírás a vége fele már romlott.
Szerintem is kedvesek a modik, független attól, hogy nem ismerem jól őket, de hogy mindenki olyan jó fej lenne, hát azzal már vitába mernék szállni. (nem mindenki elegyedne szóba minden ismeretlennel, és lenne velük olyan türelmes, így kb én sem)
Egyetértek veled arról, amiket beleírtál, de tudod még a kevés tapasztalatommal is tudom, hogy az ezer meg ezer millió oldal, amit egykor istenítettem, egyszer csalódást okozott bennem, remélem veled nem lesz ilyen. ^^ Néhai játékaim, amiket nem tudok törölni, most itt-ott lustálkodnak elrejtőzve, barátaim már biztosan zaklattak a levelekkel, de már a legtöbb oldalamat figyelmen kívül hagyom, mert meguntam a játékot, vagy hiányosnak találtam, és mivel nincsenek rajta “Ötletdobozok „ , az adminok baromi bunkók, és kivételezősek így a modok is, a barátok csak egyetérteni tudtak, így ez a hiányosság egyre inkább csak megmutatkozni látszott, minden helyzetben láttam, és ahhoz vezetett, hogy megvártam, míg minden admin és mod fent lesz az oldalon egy helyen, és trágár szavakat sem kímélve írtam ki chetbe egy egész Bibliát, majd mielőtt válaszolhattak volna, kiléptem véglegesen. Mivel a CN nem egy ilyen hely, amit ily könnyen ki lehet ismerni, és ilyenek a vezetők, gondolom te nem fogsz ezekhez folyamodni, de a "hibátlan" szót nem használnám ennyire bátran akárhol. : )
Szótagszámmal és a helyesírással szumóztál egy párszor, hogy kijöjjön, de a rímek nagyon ügyesre sikeredtek, a vers ritka jó, még ha az a "hó" nem is oda illik, de remekelt. ^^ Mivel nem értek a versekhez, így ez csak tanítani tud a rímfaragásra, írj még verseket, légy szíves. *-* 5/5
(Semmit sem szántam sértésnek az oldal és az író javára sem, csak leírtam pár élményemet, és a gondolataimat.^^ Remélhetőleg nem merültem bele most is a mesélésbe, mert már egy jó párszor előfordult nálam.:') Sokat töprengtem azon, hogy rá merjek-e nyomni a “Küldés „ re...)

Mókuskám
 
2017. 09. 16. 22:40  
Ügyes vagy, de figyelj a szóismétlésre! Egy szó nem rímelhet ugyanazzal a szóval (na, ezt jól elmagyaráztam... xd) Itt egy példa: “Adatlapot is írhatsz, Ahova bármit kiírhatsz. „ - Erről beszéltem. Na, ilyenkor keresünk egy odaillő rímelő szót - ha nincs ilyen, azt a két sort átírjuk valami másra. Például így is jó lett volna: “Adatlapot is csinálhatsz, Ahova bármit kiírhatsz. „ Csak egy jó tanács. Remélem, segíthettem. Gazni leírt előttem mindent.

gazni
 
2017. 09. 16. 20:02  
Nagyon, nagyon ügyes vagy, ha tényleg ez az első versed. Gyönyörűek a rímeid. *-* Bár szerintem egy-két helyen nem nagyon lehetett ihleted (khm... Adatlapot is írhatsz, Ahovva bármit kiírhatsz - szóismétléses rím, nem igazi rím; Van sok cica, hú de jó! Föleg amikor essik a hó - Hogy jön ide a hó?), illetve vannak helyesírási hibák, amiket most kijavítok neked:
Föleg - Főleg
essik - esik
Ahovva - Ahová (a leghelyesebben)
Szóismétlés is előfordul (a téged szócskát elég sokszor leírtad), valamint egy vers szerintem szebb tud lenni, ha van szótagszám, bár azt én is sokszor lehagyom. De, ha tényleg ez az első versed, akkor az jó, mert ez ahhoz képest, ami az én első versem volt... Inkább nem mondok semmit. xD Csak így tovább!^^


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat