Újság >> Cikkek

(ellenőrizte: Mókuskám)

Cicaverseny 1.
Megosztás: f

Cicaverseny 1.

Sziasztok!

Ez egy többfordulós verseny, majd meglátjuk hogy hogyan sikerül az első. Úgy tervezem hogy minden fordulóban másmilyen cicát keresek. Most szép(nem biztos hogy így lesz)utána cuki, utána vicces stb... Addig lehet nevezni, amíg le nem zárom, azaz amíg meg nem születnek a kiscicáim. Na de térjünk a lényegre!
Itt, hozzászólásban lehet nevezni és ott is zajlik majd le a verseny, a nevezés, a verseny, az eredményhirdetés. Ha neveztél, linkben küldd el a cicád képét, vagy képet is illethetsz be róla. Fontos, hogy a te cicádat küldjed el, ha gondolod, kifésülheted és kiszépítheted, de ha szerinted úgy szép, ahogy van akkor nyugodtan küldjed el úgy, ahogy van! Meg kell adnod a cica nevét is.

Szabályok:
-Csak a saját cicádat küldjed el! Ne másolj be egy cicát a netről, úgy könnyű. De ha még is onnan másolnád, az hamar ki fog derülni. Minden képet leellenőrzök.
-Más cicáját kritizálni tilos! Ha neked dús szőrű cicád van, valakinek kopasz, akkor nem baj. Mindenkinek más ízlése van, mindenkinek más a szép. Ha csúnyának gondolod, azt tartsd meg magadnak!
-Semmi káromkodás, tisztességes viselkedést kérek.
-Ne szerkeszd meg a képed.

Nyeremény:
A nyertes egy kiscicát kap, amit ajándékcicaként kapsz meg. Tudom, még nincsenek kiscicák, de meg lehet nézni, max. pár nap múlva már lesz házastársa a cicámnak(nem nehéz megtalálni, egy macskám van)
Ezen kívül minden dobogós oklevelet kap,(ez egy szerkesztett, szöveges kép)minden nevező egy "köszönöm a részvételt"(nem tudom jobban megnevezni)képet kap(ez is egy szöveges kép).

Ugyan ez a versenyt megrendezem nyuszitanyán és kutyatanyán, csak kutyákkal, nyulakkal. Ha ezek jól sikerülnek, megrendezem más állatokkal is.

( 202 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2017. 11. 25. 18:05  
Én nevezek!

nonti 2017. 09. 03. 12:50  
Lara~, Wiskey: várom a cicákat
Pinghorizon: Jaj, de aranyos!

Wiskey
 
2017. 09. 02. 15:32  
Lehet jövök Simbával.

Pinghorizon
 
2017. 09. 02. 13:12  
Nevezném Sanyit. Igen, az a neve. Kép:

Lara~ 2017. 09. 02. 11:56  
Esélyes hogy Kitty-vel vagy Jasmine-el jövök. (Darling picit csufi, nem tehet róla, vele nem neveznék ..xDDD)

nonti 2017. 08. 31. 12:47  
Oké.

Mókuskám
 
2017. 08. 30. 22:44  
Lehet, hogy majd jövök Lukréciával.


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat