Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Pinghorizon)

Mielőtt elmész ~ 2.rész
Megosztás: f

Mielőtt elmész ~ 2.rész

CICANEVELDE TÁBOR 2017


Az alábbi ex-moderátorok közül ki nem CicaNeveldén szerezte meg előre a keretét? A következő feladat annak a személynek az adatlapján lesz elérhető, aki a megfejtés.

Erdbeere^^ , renesmee99, Xx× Cressi ×xX  <3, Laura, kgergő, Chelsie <3, Shizuo, Pók, Panzer, Xéniácska, Virág♥ és Chidori.Legmerészebb álmaiban sem gondoltam volna, hogy ez áll a folyamatos rosszullétek hátterében. Eleinte egyszerűen csak a gyorséttermi ételre fogtuk az összes tünetet, mivel semmiben nem tűnt különbnek a probléma egy gyomorrontásnál. Később, mikor már sokadjára ismétlődött meg az eset, valami különös ételallergiának könyveltük el. Végül úgy döntöttünk, nem lehet több egy mezei laktózérzékenységnél, mivel Jimin sokszor a tejeskávéja elfogyasztása után lett rosszul. Jin mindenféle gyógyszereket szerzett, amik egy ideig egészen hatásosnak is tűntek, így megoldottnak tartottuk a problémát. A fáradékonyságot könnyedén lehetett magyarázni a gyakori táncpróbákkal, az étvágytalanság miatt pedig mindig Jimin rögeszméjét szidtuk, miszerint kövérnek gondolja magát. Minden másik tünet hétközna***k tűnt, csak éppenséggel túl gyakoriak voltak - azonban mi efelett szemet hunytunk.
Tehát mindenre volt egy viszonylag ésszerű magyarázatunk, kivéve a vérhányásra. Ez volt az első olyan tünet, ami mindenkit megrémisztett és valamelyest tisztázta, hogy valami más, komolyabb állhat a háttérben. Viszont ennek ellenére meg sem fordult a fejemben, hogy talán gyomorrákról van szó.
Felfoghatatlan volt számomra mindaz, amit közel negyedórával ezelőtt hallottam. Sokszor hallottam már hasonló híreket a híradóban vagy valamelyik rádiós műsorban, viszont mindig arra gondoltam, hogy velünk ez sosem történhet meg. Úgy kezeltem magam és a többieket, mintha jóval különbek lennénk minden más embertől, akiket semmilyen szerencsétlenség nem érhet. Azt hiszem minden ember ebben az elképzelésben él, egészen addig, amíg valami hasonló szerencsétlenség nem éri őket, mint most minket.
Őszintén szólva nem nagyon figyeltem az orvos szavaira, az egyetlen, amit tisztán értettem, elég volt ahhoz, hogy lesokkoljon és összetörjön. Nem tudtam igazán meghatározni az érzéseim, egyszerűen csak szorított a mellkasom és fájt. Nem a szokásos fizikai fájdalmat érzetem, hanem valami sokkal mélyebbről jövő kínzó, mardosó nyilallást. Szerettem volna megfeledkezni erről a problémáról, valahol máshol lenni és véget vetni a még el sem kezdődött rémálomnak.
Még az utazásunk elején az ölembe húztam Jimint és a nyakába fúrtam a fejem. Nem kiabáltam vagy zokogtam hangosan, egyszerűen csak némán könnyezve nyomtam a bőréhez az arcom. Túl elevennek, élőnek tűnt ahhoz, hogy egy halálos betegségben szenvedjen és fennálljon annak a lehetősége, hogy a közeljövőben elveszíthetem. Mégis, hiába gondoltam át újra és újra a kórházban elhangzott beszélgetést, semmi jele nem volt annak, hogy az egész csak egy rossz vicc lenne - pedig nagyon annak tűnt.
Kicsit elhúzódtam Jimintől, hogy láthassam az arcát, ami most még betegesebbnek tűnt, mint eddig. Ugyan nem sírt, de a sötét szemeiben tükröződött a fájdalom, amit érzett. Bármit megadtam volna, hogy most inkább én szenvedjek és ő legyen egészséges. Nem akartam azt mondani, hogy minden rendben lesz, mert jól tudom, ez egy naiv elképzelés. Ennek ellenére szerettem volna megvigasztalni és mivel jobb nem jutott eszembe, finoman homlokon csókoltam. Nem akartam elhúzódni tőle, lehunytam a szemeimet és miközben újabb könnycseppek gördültek le az arcomon, egyre jobban nyomtam az ajkaimat a bőréhez.
Talán ez a jelenet egész romantikus lehetett volna, más emberekkel, más szituációban, viszont így egyszerűen csak szomorú volt. Mindenem belefájdult a gondolatba, hogy elveszíthetem.

Igazából pár órája fogadtam meg, hogy fáradtan nem fogok leülni írni, de mit ne mondjak, elég hamar elbuktam :'D

( 86 megtekintés )

Szólj hozzá:

Esther* 2017. 08. 12. 3:19  
Köszönöm, igyekszem a folytatással.^^
Lillusi: Szívem szerint mindenhova beraknám ezt a dalt, mert egyszerűen csodálatos. :'D
Blurryface: Így utólag nekem is szemet szúrnak, de átolvasásnál többnyire nagyon figyelmetlen vagyok valamiért >-<

Lillusi 2017. 08. 11. 23:31  
Nagyon szép rész volt! Örülök, hogy végül elbuktál a fogadalmadban, mert így hamarabb olvashattuk ezt a gyönyörűséget! >w< Ráadásul Rap Monster dala mellé nálam külön plussz pont!

Blurryface 2017. 08. 11. 20:16  
Egy szóismétlést láttam, valamint egy-két vesszőhibát, de egyébként nagyon tetszett, gyönyörűen írod le az érzéseket. =)
Várom a folytatást!

  - megszűnt felhasználó - 2017. 08. 11. 15:09  
Várom a folytatást *-*


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat