Újság >> Cikkek

(ellenőrizte: Madridista)

CicaNevelde Tábor 2017
Megosztás: f

CicaNevelde Tábor 2017

Sziasztok!

A veterán felhasználóknak már ismerős lehet ez az esemény, amely az idei évben is várja az érdeklődőket. A 2017-es táborban számos módosítás található az eddigiekhez képest, szóval ajánlatos mind az újabb, mint a régebbi tagoknak végigolvasni a hírt, hogy pontosabb ismeretekkel gazdagodhassanak a lebonyolítást illetően.

A Cicanevelde Tábor menete:
A Tábor a Cicanevelde moderátori és adminisztrátori összefogásának gondozásában létrejött többnapos esemény, habár idén ez lerövidül, tekintettel a csökkentett érdeklődésre.
A Tábor ideje alatt egy aktív fórumtéma lesz a verseny helyszíne, ami Cicanevelde Tábor 2017 névre fog hallgatni. A feladatok és kvízek nagy része itt lesz lebonyolítva, és csak a Táborban résztvevők írhatnak oda. Minden nap egy előre megbeszélt időpontban kezdünk, és átlagosan három-négy órát ölel fel egy vetélkedő. Egy-egy nehezebbnek ítélt témakörnél pedig előre szólunk, hogy fel tudjatok készülni!

Időpont:
A Tábor augusztus 13. és 15. között kerül majd megrendezésre, egészen addig van időtök testileg-lelkileg-szellemileg-csakrálisan-asztrálisán felkészülni, illetve időben megreggelizni.

Kapitányok és csapattagok:
Mint említettük, az idei tábor számos újítást tartalmaz, mely kiterjed a csapatkapitányok kilétére és a csapattagok létszámára is. Az elmúlt évből okulva, az idén csak három csapatot indítunk a táborban, de emelkedett létszámmal. Ez azt jelenti, hogy a csapatkapitányokon kívül még hat tag kerülhet mindegyik csoportba!
A csapatkapitányok az idén pedig az újdonsült moderátorok: Fantáziai, Pinghorizon és Mókuskám! Ők fogják kiválasztani a csapattagokat (melybe a többi moderátornak nincs beleszólása), illetve ők fognak vezényelni titeket, az ő irányításuk alatt fognak megszületni a beküldendő feladatok. A csapatkapitányok szintén részt vesznek a kvízekben, s előre szeretnénk tisztázni, hogy egyik csapatkapitánynak sem lesznek meg előre a feladatok, ők is ugyanolyan táborozók lesznek, mint ti. A tábor szervezése, értékelése tőlük függetlenül zajlik!
Amennyiben szeretnél csapattag lenni, jelentkezz a számodra szimpatikus moderátornál levélben! Jelentkezésedkor leírhatod, hogy miért is szeretnél csapattag lenni, hogy milyen témakörökben vagy jártas, hogy szerinted mivel tudnád segíteni a csoportodat!
A csapatszíneket előre nem határozzuk meg, mindegyik csapat dönthet majd, hogy ők melyiket szeretnék, s ezeket majd a csapatkapitány továbbítja felénk! Mindegyik csoportnak ki kell találnia egy csapatnevet, melyben szerepel a választott színük, meg kell alkotniuk a saját, egységes csapatképüket, valamint bemutatkozó szövegüket, melyben bemutatják csapatukat (ezt tehetitek humorosan, történetbe kerekítve, a lényeg, hogy legyetek kreatívak). A képet, nevet és a bemutatkozó szöveget a Cicanevelde Tábor felhasználóra kell elküldeniük a csapatkapitányoknak üzenetben!
Végleges csapattagok elküldésének a határideje: augusztus 10, éjfél.
Csapatszín, csapatnév, bemutatkozás elküldésének a határideje: augusztus 12, éjfél.


Csapatok:
-Kék KecsKék
Csapatkapitány: Fantáziai
Csapattagok: Wiskey, gazni , Topii., Fruzsikaaa , ~Dorci~, csillikee
-Lila Párducok
Csapatkapitány: Pinghorizon
Csapattagok: Spectra, Reencsíí, Szelli21 , Benefactor , reload bozi , Speedpaintwolf
-Narancs Mandarinok
Csapatkapitány: Mókuskám
Csapattagok: anncsi, Betti:3 , Csicsibogyo, divatorsi, Gato Naranja , Izabella22

Nyeremény:
A nyeremény a tavalyi évben 5000 cicacent és tapasztalati pont volt, illetve egy macskát, amit a nyertes választott, különlegessé varázsoltunk. (Ez természetesen a nyertes csapat minden tagjára vonatkozik.) Idén is hasonló kaliberű nyereményre számíthattok, ámbátor ez jelenleg még titok, hogy legyen egy kis meglepetés is a dologban!

UPDATE: A nyeremény az idei táborban is egy különleges macska (a nyertes felhasználók szabadon választhatják ki, hogy melyik cicájukat szeretnék különlegessé varázsoltatni), valamint 5000 cicacent és tapasztalati pont!

Egyéb feladatok
Mint tavaly, úgy idén szintén lesznek a kvízek mellett egyéb feladatok, amelyeknél kreativitásotokra és alkotóképességetekre lesz szükség. Lássuk, melyek is azok!

Cicafajtás beküldős rajzverseny

Kedves Táborozók!

A mostani táborra egy különleges feladatot kaptok, ami egy kicsit több időt és kreativitást igényel. Talán páran közületek emlékezhetnek a tavalyi feladatra, melyben Zsebcicát kellet lerajzolni, a CicaNevelde kabaláját. Idén a feladatok nagyon hasonló lesz, ám egy kicsiben mégis más. A feladatotok az lesz, hogy a CICANEVELDÉN TALÁLHATÓ CICAFAJTÁK KÖZÜL az egyiket MEGSZEMÉLYESÍTSÉTEK! Választhatjátok akármelyik cicafajtát, és akármilyen stílusban meglehet rajzolni emberként. Hogy milyen rajzra gondolok? Itt van egy kép, amelyet én rajzoltam egy skót lógófülű cicát alapul véve: ebből a cicusból:
Van pár apró kikötés azonban a fair játék érdekében:

- Első és legfontosabb szabály: csak és kizárólag saját rajz küldhető be a versenyre! Amennyiben ezt megszegitek, a feladat automatikusan 0 pontot ér. (Ne kockáztassatok, nagyon könnyen kideríthető az ilyesfajta csalás!)
- A rajzokat 2017. 08. 17. 23:59-ig lehet beküldeni, utána már nem fogadunk el semmilyen beérkezett művet!
- A képnek tilos bármilyen erőszakos, morbid, vagy felnőtt tartalmú témát ábrázolnia, ez is automatikus kizárást jelent a rajzversenyből.
- A képre lehetőleg írjátok rá a csapatotok és a készítő nevét, valamint azt, hogy melyik cicáról készült a kép, így könnyebb lesz számunkra a rajzok kezelése.
- A rajzot digitálisan és tradicionálisan is elkészíthetitek, az elkészítés formájában nincs megkötés.
- CSAK a Neveldén található képek alapján dolgozhattok, a Plázában, a Menhelyen és a Cicák menüben található legördülő lista alapján (a Plázában képpel is társíthatjátok a fajtanevet).
- A kész művet a Cicanevelde Tábor felhasználóra küldjétek el, a levél tárgyában a „Rajzverseny” szóval!
- Egy csapat csakis EGY rajzot küldhet be!

Néhány tipp a versenyhez:

- Beszéljetek egymással, konzultáljatok, hogy ki a legjobb rajzoló közületek, hogy minél jobb eredményt érjetek el, de lehet akár koprodukció is a mű.
- Lehet lány és fiú is a megszemélyesített cica, használjátok ki a cica jellegzetességeit és a külső tulajdonságait!
- Értékeljük a kreatív megoldásokat, valamint azt is, ha minél jobban hasonlít a rajz a cicára (pl.: a színek ugyanazok, vagy az arckifejezés hasonlít a cicáéra).
- Bármilyen stílusú lehet a rajz, használjátok ki egyéni stílusotokat, és alkossatok újat!
- Az emberre nem muszáj cicára emlékeztető testrészeket helyezni (Például.: cicafül, cicafarok), de értelemszerűen feldobhatja a rajzot.
Sok sikert kívánunk mindenkinek, és reméljük, hogy jól fogjátok érezni magatokat a verseny ideje alatt!
Kellemes versenyzést mindenkinek!

Cikk írása:
Ahogy a tavalyi évben, úgy az idén is feladat egy cikk írása, amelynek a szervező moderátorok a főszereplői. Az elmúlt esztendőben nem volt megkötés, hogy miről is szóljon ez az iromány, de most úgy gondoltuk, hogy viccesebb lenne, ha mindenki egy adott téma köré rendezné a sorait, ez pedig nem más, mint a szuperhős moderátorok, akik megmentik a világot!  Engedjétek szabadjára a fantáziátokat és kreativitásotokat, várjuk a minél érdekesebb történeteiket! (Ne feledjétek, hogy az összes szervező moderátort bele kell írnotok a cikkbe!)
A cikkeket az újságba küldjétek be! Csapatonként egy irományt várunk, ahol jelezzétek akár a rövid leírásban, akár a cikk elején, hogy az a 2017-es CicaNevelde Táborra készült!
Beküldési határidő: péntek (augusztus 18) 23:59!
UPDATE: Terjedelem max 2 oldal World-ben. Ha ezt meghaladja, soronként kettő pont levonás jár.

Üdvözlettel, a szervező csapat.
(Kérdéseitekkel az alábbi szervezőket kereshetitek fel: Juli$, Madridista, Rex Cryptae, دُنْيا, Shigekazu, Foltimoki és Bettica.)

( 3239 megtekintés )

Szólj hozzá:

Izabella22
 
2017. 08. 30. 9:27  
Köszönjük a nyereményeket!

Izabella22
 
2017. 08. 30. 7:36  
Már a küli cicát megkaptuk.

  - megszűnt felhasználó - 2017. 08. 29. 18:48  
Naaa, és a nyertesek mikor kapják meg a nyereményt?

Karina1007 2017. 08. 28. 23:09  
Tudom, hogy nem tudok rajzolni. Ezt mindjárt a legelején közöltem, amiért le lettem kapva. De ahogy látom, nem csak én nem tudok. Mondjuk az nem értem, hogy miért fáj ez egyeseknek ennyire.

دُنْيا
 
2017. 08. 28. 21:43  
Egyébként nem értem, hogy miért kell mindenbe belekötnöd. Előbb gondold végig, hogy tudnál-e te magad jobbat csinálni. Hint: nem.

دُنْيا
 
2017. 08. 28. 21:40  
Fun fact: Ha már Karina nagyban emlegeti Picasso-t

Csicsibogyo
 
2017. 08. 28. 18:41  
Karina, Izabella, fejezzétek be, kérlek. Nem lenne jó, ha a ti variálásotok miatt esetleg átadnák másnak az 1. helyet. Erre ne válaszoljatok.

Fantáziai
 
2017. 08. 28. 18:24  
Azt hittem, hogy egy-egy tiltás elég lesz, de te itt, Izabella22 pedig levélben kezdte el folytatni... ennek nem lesz jó vége.

Pinghorizon
 
2017. 08. 28. 18:13  
Karina1007: Fejezd be a vitát, lezártuk! Amennyiben nem szeretnél még több tiltást kapni, okosabb, ha ezt a vitát most befejezed.

Karina1007 2017. 08. 28. 17:40  
A táborra nem is mondtam semmit. Az meg, hogy szóba került a rajzok minősége, miért baj? Komolyan ennyire tilos bármire is negatívat mondani?

Izabella22
 
2017. 08. 28. 13:16  
Nekem így is tetszett a tábor.

Fantáziai
 
2017. 08. 28. 9:00  
Kérlek titeket, hogy ezt MOST fejezzétek be, ha senki nem szól a dologhoz hozzá, nem szítjuk a vitát, és akkor ennyi lesz az egész. Ha viszont mindenki arra koncentrál, hogy azonnal visszavághasson, akkor senki sem jobb mint az, aki elkezdi a vitát.

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat