Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Pinghorizon)

Painkiller
Megosztás: f

Painkiller

Hey, jöttem boldogítani. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Már régóta nem indítottam szerepet, ennek sem látom sok esélyét, hogy elinduljon, de a reményhal még az akváriumban úszkál, soo ~~
/Kiznaiver c. anime alapján/

A Történet nem túl bonyolult; mindig is beteljesületlen álom maradt a világbéke, de eme sablonos cél érdekében most először egy nagy mérföldkövet lépnek előre a kormányok. Sose értették meg egymást az emberek, nem érezték a másik fájdalmát, érzéséit. Viszont mi van, ha ez a kulcs az egészhez, ez hiányzott, ezért nem volt teljes a béke kirakósa?
Pár kormány együttes erővel megalapította a NVSZ szervezetet, amely kutatócsoportokat és kísérleteket foglal magába. De mivel ehhez kellenek alanyok is: olyanokat választottak, akiknek elég csak a szülői beleegyezés, azaz kiskorúak, és nem tudnak semmit a projektről, mert ez befolyásolhatná az érzelmeket. Tehát fogtak pár tudatlan tizenévest, és belerángatták őket a Kiznaiver rendszerbe.

Mi az a Kiznaiver rendszer?
Legálisan 'elrabolták' - szülői beleegyezéssel - a kamaszokat, altatót kaptak, így nem emlékeztek a műtétre. A műtét alatt beoperálták ezt a rendszert a bal alkarjukba mindnyájuknak. Így össze vannak kötve egymással: minden fájdalom, amit éreznek, megoszlik az alanyok között. Teszem azt, ha beütöd a fejed, kevésbé fog fájni, ám mikor más üti be a fejét, azt is megérzed, hiába nem te vagy a sérült test gazdája.
Ennek a célja az, hogy a fizikai fájdalomról (1. szakasz) megérezhessék egymás érzéseit a második szakaszban, az utolsó fázis meg a főbb gondolatok átjuttatásából áll; hogy elérjék a harmadik fázist, közelebb kell egymáshoz kerülniük.
De hogy ne egy helyben toporogjon a kísérlet, lesznek küldetések. Szimpla feladatokból állnak, szociális együttlét a cél, hogy az alanyok összemelegedjenek. Táborozás, bemutatkozás, bármi. Amennyiben nem teljesítik a feladatot a megadott időn belül, egyik tagot elviszik, és erős fájdalmat okoznak neki, ez pedig átjut a többiekbe is.
Jele:


Kezdetnél a fiatalok felébrednek egy ház előtti puha tisztáson, mindenki mellett egy-egy telepakolt bőrönd pihen, melyben megfelelő ízlésű és méretű ruha, tisztálkodószerek, normális életéből szerzett kedves tárgyak sorakoztak. Nem tudják, hogy kerültek ide (bár idekerülésük okát hamar tisztázzák) - na, itt kezdődik a történet.

Karakterlap:
Név: józsika
Kor: 14-17
Nem: de
Jellem: öt sornyi megerőltetés
Háttér: történetéről négy sor kell
Küllem: Legalább egy teljes sorban írd le, hogyan néz ki. Kép nem kell, de örülnék neki
Egyéb: vajon

Ha bármi kérdésed lenne, írj. ^^
Kesesese ~~

( 659 megtekintés )

Szólj hozzá:

Spectra 2017. 08. 17. 21:59  
beküldve

Cicuska :3 2017. 08. 17. 18:43  
Ja, küldhetsz. :3

Verzso0711
 
2017. 08. 17. 17:28  
Szerintem is.

gazni
 
2017. 08. 17. 17:23  
Szerintem küldj.

Spectra 2017. 08. 17. 16:47  
Ha kell, beküldök egy kezdő cikket. ~~

gazni
 
2017. 08. 17. 14:29  
Ha Specü van akkor szerintem kezdhetnénk ma....

Cicuska :3 2017. 08. 17. 14:07  
Nem tudom, nem beszéltük meg még hogy mikor. :/

Verzso0711
 
2017. 08. 17. 13:33  
Ma kezdünk, vagy nem?

Cicuska :3 2017. 08. 15. 12:59  
Holnap vagy holnapután fogunk, szerintem. Spectra meg még pár emberke a szerepből Cicanevelde táboroznak, írta is gazni, hogy a táborosoknak csak akkor jó.

Verzso0711
 
2017. 08. 15. 12:49  
Na, akkor mikor is kezdünk?

Spectra 2017. 08. 14. 21:26  
sajnos mivel nincsen a szereplőknek (vagy inkább neki... de nem spoilerezek ^^"") megdöbbentő háttértörténete (ami nemmellesleg az egész történetet adja.)

Cicuska :3 2017. 08. 14. 20:26  
Köci ^3^ Az anime egyébként nagyon érdekes! A harmadik résznél járok, de már is hihetetlen izgalmas ez az egész. Ha az anime szerint lesznek a küldetések akkor hihetetlen izgalmas szerep lesz!

Spectra 2017. 08. 14. 18:52  
kettősponthárom, elfogadva c:
gazni, rendben

Cicuska :3 2017. 08. 14. 17:48  
¤Név: Naeva Barrows
¤Kor:17
¤Nem:fiú (Vagyis lány. Mivel nem fiú. Ja, próbálok vicces lenni ;-;)
¤Háttér:Már kiskorában nem volt teljesen rendben. Szerette az állatokat... Megölni. Ezt anyja akkor vette észre legelőször, mikor a panellakásukba hazaérve a vásárlásból találta a kislányt a térdein ülve mosolyogva az akkori macskájuk véres holtteste mellett egy véres késsel a kezében. Az anya az elején csak bámult amíg a kislány észre nem vette. Amint a kislány észrevette az édesanyját kacagott és odafutott hozzá, átölelte lábait és azt mondta: "Anyuci, a cicussal játszottunk. Aztán ő azt mondta egy szebb helyre fog menni és nem lesz semmi baja ott." A nő csak bámult és úgy tett, mintha semmi sem történt volna. Megsimogatta a kislány fejét és lefürdette őt. Amint az apja hazaért a nő elmesélte az apának mi történt. A kislány éppen akkor vacsorázott. Amint a férfi meghallotta mit csinált az addig annyira szeretett kislánya, hogy egyszerűen felpofozta a lányt aki békésen evett. A kislány elkezdett sírni és beszaladt a szobájába. Amikor az anya utána akart szaladni a férfi a falhoz nyomta a nőt és elkezdte ütni. Viszont a kislány nem tudta ezt annyiban hagyni, így kiosont a szobából, majd vette egy kést és hátba szúrta a férfit. Az anya átölelte a kislányt. Ekkor a lány megszólalt: "Nyugi anyuci! A szörny nem fog többé bántani minket. A lovag megölte őt." Az anya úgy tett, mintha semmi nem történt volna. A holttestet eltüntették, élték tovább az életük. Úgy döntött az édesanya, hogy Naeva otthon fogja kijárni az iskolát. Ennek ellenére a lány sokat járt el a városba ok nélkül. Viszont a nő hálásnak érezte magát, hisz ha a lánya nem menti meg, valószínűleg mind a ketten meghalnak azon a sötét estén. A lány elkezdett cigizni, minden rossz szokása kibontakozott. Az anyja ugyan nem tudta, de elkezdett drogozni is. Keveset volt otthon, így a taníttatása abbamaradt. Az anya belement a lánya elvitelébe, mivel azt hitte, így majd a lány megérti a többi embert.
¤Jellem:Ahogy már lehetett következtetni a leányzó pszichopata, szereti a vér látványát. Sokszor gyilkolt már, igaz legtöbbször csak állatokat, hogy kielégítse a gyilkolás iránti vágyát. Eléggé elzárkózott, legtöbbször csak járt a városban, zenét hallgatott, vagy beült egyedül egy kávézóba ahol volt net és telefonozott. Eléggé édesszájú, szeret szinte minden édességet. A zenébe merült mindig is. Régebben amikor az esze nagy része megvolt és tudta, hogy szörnyűségeget tett gondolkozott, hogy elmenjen egy pszichológushoz, de ezek a gondolatok hamar otthagyták. Néha-néha elvállalt munkákat. A pénzből amit kapott vett egy gitárt. Elkezdte tanulmányozni és elég hamar megtanult játszani rajta. Eléggé csendes az emberek körül és elrejti szörnyű szokását, de mikor valakinek megmutatja pszichopata arcát az jobb ha fut. A zenei ízlése gyerekkora óta nem változott: Kisebbként is oda volt a rock-ért és most is csak azt hallgatja rongyosra. Nem nagyon szokott sorozatozni, unalmasnak találja azt nézni ahogy átvészelik az emberek a problémáikat. Jobban szereti azt, ha kínozzák őket, kikötözik, vagdossák és mi egyéb. Ez neki a legszórakoztatóbb. Sokat gyakorolta az éneklést is a város melletti erdőben, amikor kisétált és nem volt nála a fülese. Tehetséges is lett benne az évek alatt. A hörgést tökéletesre fejlesztette. Sosem érzett olyat, hogy szerelem és biztos benne, hogy nem is fog ilyesmit érezni, ahogy a barátság is messziről elkerülte az ő fajtáját. Ezt viszont megérti. Hisz az embernek nem egy aranyos hercegnő jut eszébe Naeva láttán. Inkább egy boszorka. Aki a hercegnőket pusztítja. (Ehh... Ez a Jellem eléggé összevissza lett xd Na mindegy...)
¤Küllem: Haja sötétkék, aminek a vége vöröses, ahogy a hajtöve is. Szemei alatt karikái azt jelzik, hogy keveset alszik, ami igaz is. Szokott sminkelni, de sosem túl sokat. Szemei kékek, orra pisze. Mind két fülében három piercing van: egy felül, kettő pedig alul. Ruhái legtöbbször sötétek, cipőválasztása pedig egy sima, fekete, bokacsizma.
¤Egyéb:Hmm... A legfontosabb tárgya egy kés, aminek fekete markolatán egy rózsa van, aminek közepén az apja monogramja. Régebben az édesapa ezt még apjától kapta, így akarta továbbadni ezt majd az egyik lányának vagy fiának, amit végül a felesége tett meg. (Képet nem kaptam, tessék elképzelni!)

gazni
 
2017. 08. 14. 17:39  
Legyen szerda vagy csütörtök, hogy ne a tábor alatt, mert az többünknek nem jó. :/

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat