Újság >> Cikkek

(ellenőrizte: Madridista)

Macskutyák akciója - Rajzpályázat
Megosztás: f

Macskutyák akciója - Rajzpályázat

Sziasztok!
Nos, mivel már a címből kiderült a cikk lényege, nem habozok. Elmondom a szabályokat, valamint a történetet dióhéjban. Előre leszögezem, hogy a verseny nem lesz több egy fordulónál! Mindenkinek egy rajzot kell készítenie. Két versenyzővel kezdünk. A rajzotokon természetesen több karakter is lehet. Aki gépen szeretné elküldeni, az NE mások által készített sablonnal dolgozzon! A rajzotokon legyen ott az aláírás a becenevetekkel. A becenévről később lesz szó a cikkben. Nos, ennyi volt a szabály, gondolom, hogy a fórumszabályzattal mindenki tisztában van, ugyanis azokat is be kell tartani.

Akkor jöjjön a történet!
Egy Raven nevű rakoncátlan kiscica elszökik otthonról. Egy öreg fehér farkas rátalál és felneveli. Pár évvel később a fekete cica macskanyávogást hall, ami egy gödörből jön. Raven megpillant egy cirmos kandúrt egy egérrel a szájában. Kiderült, hogy a kandúr valójában nincs bajban és csak Raven nem tud kimászni a gödörből. A cirmos kiszabadítja a fekete nőstényt a gödörből. Fent Vezér, a farkas várja őket, akire Joe, a kandúr azonnal rátámad. Később sikerül lenyugtatni Joe-t, bemutatkoztak egymásnak és aludni mentek. Másnap megreggeliztek és elmentek vízért. A három állatnak nagy nehezen sikerült felhúzni egy kevés vizet az egyik kútból. Ekkor egy csúnyán megsebzett, kimerült macska ugrott ki egy bokorból, majd egy kőre feküdt. A két macska gyorsan odacipelte a vízzel teli vödröt a vörös kandúr mellé, Vezér pedig a sebeit gyógyította. Raven és Joe elmentek tálért és gyógynövényekért. Vezér megitatta és megkezelte a macskát a barátai által hozott cuccok segítségével. A kandúr elmeséli, hogy elvesztette a szerelmét, aki egy Leila nevű kutya volt. A három állat felajánlotta, hogy folytassák együtt tovább az utat. A kandúr beleegyezett.
Másnap Raven felkelt és elment egy tyúkólhoz, ahol egy nagyon szép nagy tyúkot fogott. A nőstény macska gyorsan felkapaszkodott a kerítésen, azonban a tyúkok elárulták. A gazdasszony egy seprűvel jött ki a házból. Raven megvédte az áldozatát és üvölteni próbált. A gazdasszony éppen le akarta ütni a macskát, mikor egy üvöltést hallott. Kiderült, hogy egy fekete kutya volt az, aki ráijesztett a nénire. A két állat gyorsan elmenekült. Később a labrador Raven segítségével a vízbe esett, és kiderült, hogy igaziból fehér. Raven elvitte Leilát a falkához, Molo pedig boldogan üdvözölte a rég nem látott szerelmét.

Na jó, aki a negyedik részt elolvasta, az már láthatta a többi részt is! Paw-on el lehet olvasni a többi részt, akit érdekel. De a lényeg most a szereplőkön van! Akkor kezdem is.

Raven: Fekete lány macska, a mellkasa, a farka vége és a mancsai fehérek, a szeme azúrkék. Szerelme: Joe, testvére: Vénusz.
Vezér: Öreg, fehér hím farkas tele sebhelyekkel, a fülei és a farka vége koromfekete. Szemei csokoládébarnák. Szerelme: Laya.
Joe: Izmos, barna kandúr fekete csíkokkal és halványzöld szemekkel. Szerelme: Raven.
Molo: Vörösesbarna, hosszú bundájú kandúr sárgásbarna szemekkel. Az álla alatt fehér szőrzete van. Szerelme: Leila (korábbi szerelme), Shikara.
Leila: Világos zsemleszínű nőstény labrador, fülein sötétebb szőrrel és nagy, barna gombszemekkel. Szerelme: Molo (korábbi), Rocky
Rocky: Izmos, nagy hím doberman éles fogakkal és sötétbarna szemekkel. Szerelme: Leila.
Shikara: Nagy, fekete belga juhászkutya istennő sötétkék szemekkel. Szerelme: Molo.
Miki: Szürke mókusfiú, a fején barnás a szőre. Kicsi fekete szemei vannak. Testvére: Móki.
Móki: Vörösesbarna mókusfiú, csak a hasa fehér. Neki is kicsi fekete szeme van. Testvére: Miki.
Vénusz: Kicsi nőstény macska különleges mintázattal. Mancsai fehérek, a teste vörös-fekete foltos. A pofája bal fele vörös, azon a felén kék a szeme, a másik fele pedig fekete, ott egy zöld szeme van. Testvére: Raven.
Laya: Szürke nőstény farkas világosbarna szemekkel. Szerelme: Vezér.
Lokimo: Fehér farkas, a jobb füle tele van szaggatásokkal. Nagyon halványkék a szeme, majdnem szürke.
Rusty: Fekete hím farkas, a szemei vörösesbarnák. Farkas létére nagyon gyáva.

Jelentkezés

Becenév:
Kedvenc karaktereim:
Ki(ke)t fogok rajzolni:
Kép: (ha kész van már)

Nyeremények: 1. felhasználó egy különleges lány cicával, diploma, 10 cicás kép
2. két ellentétes nemű választható fajtájú cica, diploma, 5 cicás kép
3. egy választható fajtájú cica, amilyen neműt szeretnél, diploma, 3 cicás kép

Beküldési idő: 2017.07.01.

Jó munkát és sok szerencsét!

- “Mókuskám

( 315 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2017. 06. 12. 14:32  
név:t.fanni
kedvenc karakter:Leila
akit lerajzolok:Leila
rajz kb hétvégére


  - megszűnt felhasználó - 2017. 06. 12. 14:29  
számitógépes rajz is jó?

Donut
 
2017. 06. 06. 20:10  
Jövök nemsokára itt lesz a rajz.


Név: Donut
Kedvenc karaktereim: Raven, Vezér, Joe
Kiket fogok lerajzolni: Raven és Joe

tigrancs3 2017. 06. 05. 18:44  
Én tuti jövök! A rajzomat valószínűleg még a héten hozom! ^^ 

Maine Coon imádó
 
2017. 06. 05. 16:16  
Köci <3

Mókuskám
 
2017. 06. 05. 16:13  
Wow! Gyönyörű lett!

Maine Coon imádó
 
2017. 06. 05. 13:17  
Becenév: Amy
Kedvenc karaktereim: Vezér, Laya, Raven, Joe, Molo, Vénusz
Kiket fogok lerajzolni: Vezér, Laya, Raven, Joe, Molo, Vénusz
Kép:


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat