Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Rex Cryptae)

The little unicorn and me 3.rész
Megosztás: f

The little unicorn and me 3.rész

Lassan rájöttem, hogynem én vagyok az egyetlen "dilis"az osztályban, mert hogy ma egy új gyerek érkezett, a neve pedig...hát igazából nem tudom, hogy mi, de Ironmannak nevezi magát. Az alkata akárcsak az enyém. Világos, vörös haja lazán a szemébe lógott és a szeplők az arcán, akárcsak a csillagok az égen. Jejzus, miről is beszélej, nem is tetszik ez az aranyos, dundi fiúka.

...

Mikor hazaértem magyarázatot vártam Murcitól a tegnap történtekről. Ő pedig elkezdte:
-Hát, már alig vártam, hogy szelet kapjanak a szárnyaim, ezért kirepültem az ablakon és mikor megláttam a vattacukrokat az égen, még jobban vágytam a repülésre, de aztán hirtelen lezuhantam, mert a pici szárnyaim nem bírták, majd elkezdett esni az eső, de én becsuktam a szemem és mikor újra kinhitottam, bennt találtam magam a lakásban egy nagyon aranyos vörössörényű, fekete fiúunikornissal, mint később kiderült, ez egy Vihar unikornis volr, és arra próbált minket inteni, hogy meneküljünk, mert ha nem, az az életünkbe kerülhet. Jaj, azok a vattacukrok!-mondta az utolsó mondatot már pityeregve. Kicsit összezavarodtam, így letem enni egy kis sütit, amikor betoppant anyukám és elvette előlem a tányért. Nagyon dühösnek tűnt. A szemembe nézett, majd így szólt:
-Ildi...-kezdte halkan-Dagadt vagy!-ezt már nem mondta annyira halkan, sokkal inkább...rikácsolásnak mondanám. Csak legyintettem, de valahol legeslegbelül, nagyon, de nagyon mélyen tudtam, hogy igaza van. Igen, nekem Tánczos Ildinek fogyóznom kell.

Figyelem! A főszereplő neve nem Tánczos Ildi, a név egy felhasználó tulajdona, aki egy rajzpályázatunkon szerezte ezt a nyereményt. Ugyanígy a kép, amit beraktunk egy másik díj,
a rajz gazdája neve látató a fotón. Sokszám! Nem hoztál karaktert, ezért a következő részben szándékozzunk beletenni. Ha addigra sem hozod, akkor...sorry :/ Köszönjük, hogy elolvastátok, szeretünk titeket <3

( 115 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2017. 06. 29. 20:40  
Király!

BlingBling
 
2017. 05. 20. 23:36  
Mikor három pontot teszel (halmozott írásjel), ugyanúgy kell szóközt tenni, mint amikor csak egyet teszel ki. Valamint a párbeszédeknél a gondolatjelek elé és után is kell szóköz, vagyis helyesen egy párbeszéd:
- Ildi... - kezdte halkan. - Dagadt vagy! - Ezt már nem mondta annyira halkan, sokkal inkább... rikácsolásnak mondanám.
Hogyha a párbeszédnél a gondolatjel előtt lezárul a mondat, a gondolatjelet követően nagy kezdőbetűvel kezdjük a mondatot (a fenti példamondatban ez látszik)
Egyébként rettenetesen rövid, és a tartalma sem valami kielégítő, helyesírási hibák azok több helyen találhatóak. Ajánlom, hogy beküldés előtt minimum kétszer-háromszor olvasd át, habár minél többször olvasod, annál jobb. Ami felett egyszer átsiklasz, azt a következő átolvasásnál akár észre is veheted.

  - megszűnt felhasználó - 2017. 05. 20. 7:17  
Aha.

  - megszűnt felhasználó - 2017. 05. 18. 19:25  
Igen a helyesírás miatt bocsi és lehet h egy kicsit siettünk is ezzel a résszel.

  - megszűnt felhasználó - 2017. 05. 18. 18:20  
Ööö... Nem valami egyértelmű rész, nem is egy helyesírási hibával.

  - megszűnt felhasználó - 2017. 05. 18. 14:26  
Na hogy tetszik?


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat