Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: دُنْيا)

Varázslatos kaland
Megosztás: f

Varázslatos kaland

A szereplők egy osztályba járnak.De egyikük felfedezett egy különleges követ a suli kertjében.Mindenki odament az osztályból.A kő elkezdett világítani.Az egyik bátor gyerek átlépett a portálon, és a többiek utána mentek.Egy varázslatos világban lyukadtak ki,ami tele volt varázslatos lényekkel.Magukra néztek és látták hogy, ők is azzá változtak. Először nagyon megijedtek de aztán megszokták.És még azt is észre vették hogy egy kulcs lóg mindegyikük nyakában. Ami a portált nyitotta .Így akár mikor ide tudnak majd jönni és el innen.

Név:
Életkor: ( 14-18)
Tulajdonságok: ( Min. 2 sor. )
Történet:    ( Min. 2 sor. )
Kinézet: ( Kép ha nincs 2 sor leírás.)
A Varázs lény kinézete amivé változott:  ( Kép ha nincs 2 sor leírás.)

Én így nézek ki:

Név: Tavi Eszter
Életkor: 16
Tulajdonságok: Kedves, okos,segítőkész,kreatív,vicces,szép,kicsit önimádó,kitartó,egyedi,figyelmes,barátságos,imádja a teniszt és a focit és korizni is imád.
Történet: Pécsen lakik a szüleivel. Van egy tesója Boti aki négy évvel idősebb nála.Ő most a barátnőjével nyaral Olaszországban.A lány nem örül a tesója barátnőjének mert így rá nem nagyon figyel emiatt a fiú.
Kinézet:A Varázs lény kinézete amivé változott:


 

( 341 megtekintés )

Szólj hozzá:

Mishkus 2017. 05. 25. 21:36  
Kulcs:

P.kata 2017. 05. 25. 21:31  
mhmm, annyira nem érdekes

mushkat plz

Mishkus 2017. 05. 25. 21:28  
Mire gondolsz?

P.kata 2017. 05. 25. 21:21  
mishkus plz
most újra átélek egy mai érzést

Mishkus 2017. 05. 25. 21:18  
Csak ennyire szabad komolyan venni xD

P.kata 2017. 05. 25. 21:07  
mishkus plz

Somos Zsófia 2017. 05. 25. 16:38  
Név: Kiss Gina
Életkor: 16
Tulajdonságok: Nem túl kedves, sőt aki először találkozik vele, nem szívesen lenne a közelében. Idegenekkel bunkó, de a kisgyerekekkel elég jól kijön. Nagyon komoly, és egyben okos is, de ezt még nem jelenti azt, hogy nem tud felszabadult lenni. . A problémákon nem akadt fent, mindig próbálja a legkönnyebben megoldani mások és saját gondjait. Türelmes és nagyon megfontolt, akár háromszor is átgondolja, hogy mit csinál, mielőtt cselekszik. Kerüli a veszekedést, de ha muszáj, akkor sem erőszakkal, hanem szavakkal próbálja kerülni a bajt. Jók a megérzései és mindig kiszűri azt, aki hazudik neki. Nagyon türelmes és nagyon ritkán van az, hogy felpofozna valakit dühében. Lehet, hogy párszor megaláz meg kegyetlenül megmondja másoknak az igazat, de ha jobban megismerik, rögtön megváltozik a véleményük. Nem nagyon beszédes, ő inkább másokat szeret hallgatni. Nem nagyon érdekli mások véleménye. Szereti a haját befonni különböző fonásokkal, begöndöríteni, de kiengedve és felkötve lófarokba is szokta hordani. Ő leginkább takarja az érzéseit mások előtt, csak a legjobb barátainak mutatja meg valójában, hogy a rideg külső mit takar. Nagyon haragtartó, ha megbántják, soha nem veri ki a fejéből a rosszat akaróját. Nem nagyon érdekli a divat, belenyúl a ruhásszekrénybe és mindenből a legfelsőt veszi ki. Nem nagyon visel világos cuccokat, főleg azért sem mert sápadt a bőre. Egyébként meg imád gitározni és zenét hallgatni.
Történet: Árvaházból való, még csecsemő korában került be. Apját sohasem ismerte. Gina akkor egy nagyon kedves, vidám lány volt, szerette az életet. De egy nap minden megváltozott. Az árvaház csődbe ment, a gyerekeket átvitték egy másik otthonba. Az volt élete legrosszabb évei. Igaz a hely gyönyörű volt, minden patyolat tiszta és az egész csak csillogott villogott, de ahogy a gyerekekkel viselkedtek! Minden rabszolga hajcsár módon történt. Szigorú kelés, takarítás, tanulás, takarodó…stb. és ha valaki véletlenül rosszul vagy nem akarta csinálni, akkor szobafogságot, takarítást +200 darab krumpli meghámozása (és ő szépen mindet kipróbálta).  Ráadásul ezt az igazgató mások előtt szépen el is titkolta. Még a gyerekeket is megfenyegették őket, hogy el ne árulják senkinek milyen állapotok vannak itt, különben annak komoly vége lesz (pl. megcsinálják azt hogy soha ne kerüljön szeretett családhoz az illető) vagy beetették a fejébe azt hogy ez a legjobb hely. Másképp ez a hely hasonlított egy szektához. Persze az emberek a legjobb árvaházként ismerték, mert akik eddig nevelő szülőhöz került, semmi baj nem volt a gyerekkel. Ő ezt nem bírta tovább. Megpróbált felszólni meg az ártatlan gyerekeket védelmezni, de a dolgok egyre rosszabbra fordulódtak. Az árvaház legrosszabbja volt. Már odáig elfajult a dolog hogy alig kapott enni (így ő maga főzött vagy lopott a maradékból), elkülönítették a többiektől egy sötét szobába ahol alig szűrődött egy kis fény (ezért is annyira sápadt). Egyetlen egy barátnője volt egy vörös hosszú göndör hajú szeplős, zöld szemű lány. Ő volt a legjobb barátja. Ő mindig meglátogatta, együtt játszottak, sőt még a saját élelmének a felét is neki adta (amikor büntiben volt). De őt is elveszítette. Mivel ő jó és okos gyerek volt, egy család befogadta. Ekkor sírt a legjobban. A bánásmódokat még az tűrte is, de azt hogy a legjobb barátnője magára hagyja ez már neki sok lett. Soha nem felejti el a pajkos, szégyenlős mindig vidám lányt aki sosem hagyta cserben. Végül egy nap megpróbált megszökni. Éppen átmászott a kerítésen amikor elájult (mivel eléggé legyengült az utóbbi napokban). Ekkor meglátta egy család. Egy lány odaszaladt hozzá az anyukájával és először enni adtak neki majd visszavitték. Azóta a lány (Nemes Betti) gyakran járt hozzá és a kerítésnél beszélgettek. Végül örökbe fogadták. Igaz a vele történteket nem heveri ki sose, de sokkal boldogabb, mint eddig. Bosszút forral és ha betölti a 18-at első dolga az lesz hogy bepereli azt a helyet.
Kinézet:
A Varázs lény kinézete amivé változott:
Kulcsa:


Mishkus 2017. 05. 25. 16:25  
Név: Uvuvwevwevwe Onyetenyevwe Ugwemubwem Ossas
Életkor: 18
Tulajdonságok: Magas. Sportos. Jó futó. Jó úszó. Jó repülő. Jó hajó, ha nem jó. Jól tud sütni, főzni, mosogatni. Néha eléggé bunkó. Nem szereti ismételgetni magát. 
Történet: Uvuvwevwevwe Onyetenyevwe Ugwemubwem Ossas Afrikában született, majd 8 éves korában került át Magyarországra. (Miért? Nem tudom. Senki se tudja.) Bagyon jó futó és úszó, az iskolában ebből a kettőből rekordot állított fel, amit a mai napig se döntött meg senki. Ossas sokszor szokta nézni, ahogyan szállnak a különböző féle fajta repülők, és már előszeretettel tanulja a repülőgépvezetés.
Kinézet:
Varázs lény amivé változott:

Wiskey
 
2017. 05. 25. 15:20  
Kovács Nóri 13 éves? 18- nak néz ki...

P.kata 2017. 05. 24. 20:30  
A szerepet(senkitseérdekelhanyadik)

Cicó Micó:( 2017. 05. 24. 17:12  
köszi! mikor kezdünk?

Speedpaintwolf 2017. 05. 24. 15:18  
Mit? (és száz.)

Mishkus 2017. 05. 24. 15:10  
(Ahj, túl sokan veszik komolyan xD)

Mystical Girl 2017. 05. 24. 12:24  
Cicó Micó az jön aki akar.

Cicó Micó:( 2017. 05. 23. 20:58  
Bevesztek?
Bevesztek?

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2017 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat