Újság >> Gyerekszáj

(ellenőrizte: Rex Cryptae)

Mercia története 2.rész
Megosztás: f

Mercia története 2.rész

Megígértem hogy elmondom a kristályok mesélyét:

Egyszer régen, a fekete macska, másnevén Vakuina támadást inditott királyságunk ellen,  mikor már el voltunk veszve, két bátor macska, Amadeus és Veronika, életüket kockáztatva nekirontottak Vakuinának.
Vakunia állta az ütéseket, egyszer viszont Veronika egy ütés által kishijján életét vesztette.
Amadeus ekkor nekirontott Vaukinának, és eltörte a hatalmát adó kristály nyakláncot.
Ekkor a hat darabra tört kristály fellebegett, és kiválasztotta Amadeust és Veronikát.
Veronika magához tért, és átölelte Amadeust, ekkor a kristály rácsatlakozott Veronikára és Amadeusra, így belőlük kezdett táplálkozni, egyszer csak egy hatalmas felhő jelent meg felettük, és abból a felhőből lettem én, és Amadeus meg Veronika a király és a királyné, vagyis a szüleim.

Anyám és apám kezd gyengülni, így hát engem fog haláluk után kiválasztani a kristály, utána Alrima elköltözik és a férje birodalmába megy, én megalapítom a családom, majd DErobina is elmegy és férje meg családja lessz, James sorsa még nem mondható meg, ha fiú születik az bonyolult, na mindegy, nemsokára jövök a következő mesémmel!

( 155 megtekintés )

Szólj hozzá:

Karina2003107 2017. 07. 30. 14:52  
Persze, mindenki ezzel jön. A szülőnek meg kötelessége megtanítani a gyerekét bizonyos dolgokra. Az ilyeneknél a helyesírás is benne van.

  - megszűnt felhasználó - 2017. 07. 03. 15:27  
Karina: Mondani mindent könnyű. Kifizetni, keresni és minden nap a gyerekre áldozni az időt nem könnyű. Képzeld el magad ilyen betegségben. Neked fájna, ha leszólnának, hogy milyen betegséged van? Boldog volnál, ha kinevetnének? Gondolkozz el ezen.

Karina2003107 2017. 05. 22. 19:26  
Tanulj meg inkább írni! Ha valakinek ilyen baja van, akkor járjon speciális iskolába ahol foglalkoznak vele úgy ahogy kell, és közben nem kivételeznek az adott személlyel! Ennyi! Amúgy is az ilyenek nagyon jól kihasználják a papíros h*lyeségüket! Van mivel takarózni, ha valamit elrontanak. Így könnyű!

SIR 2017. 05. 22. 6:48  
Karina2003107, elképzelnélek téged egy ijen betegnek, s nézhetsz majd magadra.

Karina2003107 2017. 05. 21. 21:27  
Bettica:3: Nekem is van hasonló osztálytársam, de engem marhára nem érdekel, hogy mi ezer baja van. Inkább próbáljon tanulni és ne írjon! A tanárok is kivételeznek vele, meg minden és nagyon idegesítő!

Bettica:3 2017. 05. 21. 9:50  
Ha tanulászavara van, akkor tényleg ne bántsátok! Az egyik osztálytársam is tanulászavaros, diszlexiás, és nem tudom az író hány éves, de az osztálytársam 13, és rosszabb a helyesírása. Neki még olyan egyszerű sem megy, hogy állat. Egy l-lel írja azt is. Mellette az író kitűnőnek számít.

  - megszűnt felhasználó - 2017. 05. 16. 6:52  
Gyerekek most tényleg egy helyesírás miatt kezditek a vitát? Senki se született perfect 5* helyesirói diplomával, és képzeljétek én is tévesztek na, főleg hogy 4-es vagyok.
Sztm jó helyesírásra nem tekintve de az is itt, ott tűnik fel. Folytasd, és szerintem legyen kicsit hosszabb.

Speedpaintwolf 2017. 05. 15. 22:46  
DQ: Dream Quantum? Demonic Quinn? Esetleg dalos kavics?

Drama Queen 2017. 05. 15. 22:09  
Nem hiszem, hogy emiatt többet, vagy kevesebbet érnék.

De ha ez megnyugtat, ez a hatodik felhasználóm. Már elég régóta boldogítom a jelenlétemmel az emberiséget...
(A DQ elég bénán hangzik... :/ Nem akarsz elnevezni?)

Speedpaintwolf 2017. 05. 15. 21:37  
DQ: Á, ne legyél magányos. Még nem vagy egy éves ezen az oldalon.

Drama Queen 2017. 05. 15. 21:08  
*Pontosítok: a nekem szánt szöveged utolsó mondatára célzok. (Inkább azt mondom ne osztogass az észt.)

Drama Queen 2017. 05. 15. 21:06  
Nem értettem pontosan, hogy mit akarsz kifejezni, ezért kérlek, nézd el nekem, ha rosszul értelmeztem valamit.
Ha kilencvenkilenc ilyen történet is van, nem szükséges, hogy a századik szívja meg a felgyülemlett stresszt... A legjobb tanácsom az, hogy ignoráld őket, legtöbbször én is ezt teszem. Senki sem szorít kést a torkodhoz, hogy minden próbálkozásnál kommentálj valami negatívat.
(Az utolsó mondatodra pedig nem reagálok, remélem, hogy nem nekem írtad, mivel eléggé sértő felszólítás lenne számomra. És eléggé lealacsonyító is.)
Viszont, én tényleg nem szándékozom olyan dolgokkal szennyezni a cikket, amik nem ide valóak. Ha lenne hozzám pár szavad, tárt karokkal várlak.
Úgyis magányos vagyok.

Speedpaintwolf 2017. 05. 15. 20:44  
Drama Queen: Na jó, igazad van. Lehet, túl vettettem a súlyt. Azért mégis mit csináljak, ha nem tudok segítséget felajánlani, ha egyszer kb. százezer kisgyerek ugyanolyan történetet ír, mint a másik és most egy kicsit felbosszantotta az agyam. Inkább azt mondom ne osztogass az észt.
CatGirlHun: Figyelj... nem akarlak a sírodba taszítani, de kicsapni a hisztit azért, mert a fél világ utál (mond, hogy hat éven át az egész osztályom utált). Nem kérünk túlzást ebből és nem is akarom, hogy többet ossz meg magadról, mert ha ezt teszed, sokkal rosszabbul fogsz járni. Én inkább azt tanácsolom (ha tényleg magántanuló vagy és csak is az idióta kettő Trubbish jut eszedben, akkor kérlek ne csapd ki a hisztit ezért), hogy tanulj, kérj tanácsot (tőlem is) és olvass egy kicsit többet.

Karina2003107 2017. 05. 15. 19:49  
Drága író: Most engem is kiakasztottál. Ilyen helyesírást fáj olvasni. Sajnálom, de elég helyesírás-mániás vagyok és nehezen viselem ha valaki alig tud egy szót normálisan leírni. Drámát pedig nem kértünk. A magánéletedtől inkább kímélj meg minket. Ezzel a művel nem igazán tudsz örömet okozni, az beton. Ha szeretsz írni, akkor azt egy füzetbe tedd és ne küld be nyilvánosan. Vagy magadnak itt is el tudod küldeni levélben. Ja, és még valami! Nem tudom milyen böngésződ van, de szerintem mindegyikben be lehet kapcsolni a helyesírás-ellenérzőt. Ha nyilvánosan akarsz írni, akkor legalább azt használd.

  - megszűnt felhasználó - 2017. 05. 15. 18:21  
És hozzá fűzném Speedpaintwolf tanulok, egy magántanuló vagyok, akit már 2 suliból kitaszítottak mert a tanulásproblémán kívül van vele született kondja, és én csak valami jót akartam tenni.

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat