Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Rex Cryptae)

Lélektárs 1.
Megosztás: f

Lélektárs 1.

Kedves naplóm!            2017.05.13.
Úgy döntöttem, naplót fogok vezetni. A nevem Holda, de én nem szeretem, meg nem is valami szép. Egy városi tizenhat éves, lány vagyok. Barátaim nincsenek és ráadásul nagyon egyedül érzem magam. Mintha ez lenne a büntetésem az élettől, bár nem tudom, hogy miért. Otthon is olyan, mintha idegenekkel élnék összezárva. Őszintén nem is rajongok annyira a szüleimért. Teljesen egyedül vagyok, nem tudom a titkaim kivel megosztani. Nem foglalkoznak velem igazán az emberek. Talán azt hiszik, egy beszélő délibábot látnak.
A hajam teljesen rálapul a fejemre, szög egyenes. A szemem uncsi barna, akárcsak a hajam. Nem hiszem, hogy nállam létezne csúnyább ember a földön, vagy ugyan olyan ronda, mint én. Az arcom is nagyon csúnya. Görbe egy kicsikét az orrom és az egyik szemem nagyobb mint a másik. Mellé a fejemnek is, *** kör alakja van. Utálom azt ahogyan kinézek, egyszerűen nevetséges. Ezen sajna nem tudok változtatni. Mindegy is.
Viszont amit igazáb szeretek az életemben, az a zene. Nincs szerintem jobb a zenénél. Az az egyetlen dolog ami teljesen kikapcsol és utána olyan vagyok, mint aki újá született. Igaz az őszintét megvallva, szörnyen hamisan éneklek. Akár egy macska is lehetnék éneklés közben, akinek ráléptek a farkára. Ennek ellenére én csak egyre dalolászom, mert így érzem jól magam. Érzem azt az erőt, ami akkor átáramlik rajtam. Ellentétben ezzel, a szövegtanulásban jó vagyok.  Ha meghallgatok egyszer-kétszer egy számot, legközelebb kívülről fúlyom. Otthon néha, amikor gitározom, szoktam kicsit énekelni, olyat amit én találtam ki.
Olvasni is imádok. Van amikor esténként, ülve egy fotelban, egy bögre tea társaságában, órákhosszatt olvasok.  Nem szeretem a szerelmes, csöpögős történeteket, jobban vonzódom a kalandos regényekhez.

( 118 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2017. 05. 17. 19:52  
Bocs, de ezt sem folytatom. Új sorozatot kezdek, de azt ténleg át gondolom.

  - megszűnt felhasználó - 2017. 05. 15. 6:13  
Köszi. Egyáltalán nem sértő.

  - megszűnt felhasználó - 2017. 05. 14. 20:32  
(Ez a saját véleményem lenne , nem kérek rá más kommenteket emberek! Remélem feltűnik ez a  zárójel.)
Nos szerinetem jó a bemutatás csak egy kicsit fogd rövidre meg a(z) főhős azaz az a személy akiről írnál siránkozását is, mert elég uncsi max írd le egy, vagy három mondtatba mind ezt punk tum. Meg aztá ez a zenei dolog kb ezzel van teleírva majdnem a fele a szövegnek, jól van részletesen körül akarod írni azt az érzést , avagy , hogy énekel meg minden.
Meg vannak felesleges mondtatok is. :/ Sorry ha mondtam olyan ami sértő csak hát próbáltam  enyhén foglamazni, de amugy alakul csak hát olvas sok könyvet, és gyakorolj akkor aztán szépen megtudsz írni egy ilyet, de elmegy amugy. / (megadom a jót) 4 p

BlingBling
 
2017. 05. 13. 21:13  
Prológusnak szerintem tökéletes hosszúságú, de a továbbiakban írj hosszabb részeket :3 Ennél nagyon hosszabb nem kell, hogy legyen, 300 szóval több is megteszi : ) Illeszd be wordbe, az kijelzi, hány szavas. ^^ De szerintem ha egész sorokban nézzük, akkor tíz-tizenöt sorral több kellene még. Néha nem baj, ha vannak rövid fejezetek, meg ahogy észreveszem, a rövid részek kapósabbak, nem kell annyit olvasni vagy nem tudom :'D És ne felejtsd el felturbózni valami érdekessel az első részt ^^

  - megszűnt felhasználó - 2017. 05. 13. 20:56  
Köszönöm. Ez tényleg nagyon unalmas lett. Igazad van. Esetleg legyen hosszabb vagy ez így elég?

BlingBling
 
2017. 05. 13. 19:09  
Helyesírási hibák több helyen találhatóak, csakhogy kiemeljek párat: újjászületett, nálam, ugyanolyan. Szóismétlésekre nagyon figyelj, mert zavaróvá tudnak válni egy idő elteltével. Hogyha tudod, hogy olyan szót írsz, amit ki fog csillagozni a nevelde, tegyél valahová egy pontot a szóban, és akkor nem fogja. Vesszőhibákban is bővelkedik, de ezeknek a helyes használatát elsajátítani nem nehéz : ) Maga történet, nos... Örülök, hogy tördelted a szöveget, így szép átlátható, viszont csupa olyasmit írtál le, ami a későbbiekben simán kiderülhetett volna. Szerintem nagyon unalmas kezdés; zavaró, hogy a főszereplő folyton szidj magát, alig sorakoztat fel magáról pozitív tulajdonságokat. Tipikusan egy olyan karakternek tűnik, aki esetlen és nagyon szerencsétlen. Az én érdeklődésemet nem sikerült felkeltened. Ha folytatod, ajánlom, hogy vigyél bele valami izgalmat, különben nem lesznek olvasóid, valamint a hibák kijavítására is törekedj! ^^


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat