Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Rex Cryptae)

Az én történetem ~ 4. rész
Megosztás: f

Az én történetem ~ 4. rész

“Kedves Janka!
Nagyon sajnálom, hogy összevesztünk. Holnap kérlek az első szünetben gyere a nagy fához, ahhol a fiúk szoktak focizni. Várlak!
Üdv.: Olívia! „
Először nem tudtam mi lehet az a gyűrött papír, amibe annyira bele van bukva Janka és Szonja. Aztán jöttem rá, hogy az az amit írtam! Rákvörös arccal fordultam előre és kezdtem rajzolni az órai művemet ismét. Janka odajött hozzám, aztán megszólított:
- Akkor kedden a nagyfánál? - nézett rám kérdően.
Összehúztam a szemöldökömet és színezni kezdtem újra a rajzlapot. Janka megfogta a két vállamat és rám nézett valami nagyon furfangos tekintettel. De én kirántottam magamat a karjai közül, s óriási méreggel, ismételten nekiláttam az eközben már többszörösen félbeszakított munkámnak. Már szinte szét tépett teljesen az ideg.
- Olívia! - próbálkozott utoljára, de én nem reagáltam.
Körülbelül 10-15 perc múlva megint odajött hozzám és megdicsérte a rajzomat. Közben egy kis papírlapot csempészett a padomba, majd elviharzott. Mikor benéztem a kicsi helyre, ahova éppen beférnek a tanulnivalók, megpillantottam Janka irományát. Elolvastam amiben ez állt:
“Szia! Akkor holnap a fánál? Én ott leszek, várlak.
Janka „

Ezek után a tanító néni bekapcsolt egy rajzfilmet a gépen, s mindenki idesurrant a legelső padba. Janka mellém telepedett le. Film nézés közben elkezdtünk újra beszélgetni, majd egyszerűen és gyorsan kibékültünk...
Gyorsan eljött a hazamenetelem ideje. Felkaptam a táskámat és a kabátomat, majd egy utolsót kacsintottam Jankára, s a búcsúszavam ez volt a tanárnő fele:
- Viszont látásra! - aztán viharzodtam is kifele az ajtón.
Anya már lent várt. Mielőtt kiléptünk a farkasordító hidegbe, előtte egy szempillantás alatt felkaptam a rózsaszín bundás öltözékemet, majd kiléptünk a már említett zord világba. Beszálltunk a jó meleg autóba, ami ott várt minket nem messze, a parkolóba. Hazafele úton csak is az a jó érzés töltött el, hogy végre kibékültünk a barátnőmmel. Amikor végre hazaértünk, beléptem a saját lila színű birodalmamba és jegyzetelni kezdtem a mai napomat a naplómba. (...)

Remélem tetszett ez a rész! A következőt várhatóan holnap vagy holnapután küldöm be.

( 121 megtekintés )

Szólj hozzá:

roxika1 2017. 04. 01. 21:09  
Nem rossz.

  - megszűnt felhasználó - 2017. 03. 27. 14:43  
Nekem tetszik, semmi kifogásom sincs.


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat