Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Madridista)

Az én történetem ~ 1. rész
Megosztás: f

Az én történetem ~ 1. rész

Üdvözletem! Ezt a sorozatot biztosan befejezem, mert az életemről szól. Ha valakit érdekel a nevem, akkor most az megtudja. Sokan kérdeztétek már, de nem mondtam meg. Rájöttem..minek titkolózni? Tehát “Az én történetem „ :
Én Olívia vagyok, a korosztályom 9-13.
Minden (2016.) szeptemberben kezdődött...Az osztályban régebben kettő Janka volt, azok a legjobb barátnők voltak. Mivel az egyik elment, ezért nem volt barátja a másiknak. Megismerkedtünk a  barátnőmmel, Jankával és egészen jól összejöttünk. Aztán 2-3 hét múlva már rájöttünk, hogy mi megbízhatunk egymásban és akár örök barátságot is köthetnék. Meg is tettük. Gyöníörűen teltek vele a napjaim, de az egyik nap nem úgy történtek a dolgok ahogyan elterveztem. Janka valamiért (máig sem tudom mi volt az oka) megharagudott rám. Az osztályban az összesen kiközösítettek, egyedül botorkáltam néhány apró könnycseppel az arcomon. Egy kis idő elteltével összeszedtem a bátorságomat, könnyeimet letöröltem és nagy haragos tekintettel közeledtem a lány banda felé, vörös orcámmal. Az egyik barátnőm (aki szintén kiűzött a csapatból, talán nem is barát) odajött hozzám és kérdőre vonott engemet:
- Miért haragszol?
- Szerinted?? - ordítottam, miközben a szememben néhány kicsi víz gyűlt össze - Vajon mi lehet a baja, egy kiközösített osztálytársnak az udvar közepén, Iza? - folytattam ugyanolyan méreggel.
A barátnőm (Iza, Azúr) ijedt arckifejezéssel akart tekinteni barna szemembe, amit szőkésebb hajam takart el, ezért nem volt rá lehetősége.
- Bocs, hogy kizártunk a közösségből. Megbántam - nézett le a földre bánatosan - Gyere, elmondom mi történt, de ne mondd el a többieknek, hogy ezt megbeszéltük! - kacsintott.
A közeli bokorhoz siettünk, ahol Jankával szoktunk elmenni, ha kettesben szeretnénk tölteni az időt.

Remélem tetszeni fog a sorozat, mert próbálok szépen fogalmazni! A következő rész várhatóan holnap (2017. 03.16.) fogom beküldeni. Addig is viszlát!<3

( 97 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2017. 03. 17. 20:55  
Randy: Egy kicsit átírtam és csak az én nevem benne a valós. A többi le van írva nekem, hogy ki kicsoda.
azt már elolvastam
amit belinkeltél

Randy 2017. 03. 17. 17:12  
Omg, te tényleg a valós életedről írsz? Ne tedd. Nagyon rossz ötlet. A net nem az a felület, ahol ilyen személyes cuccokat biztonságos közzétenni. Történetnek unalmas, számodra meg necces következményei lehetnek.

Randy 2017. 03. 17. 15:57  
*hétköznapjaitól

Randy 2017. 03. 17. 15:55  
Ez tényleg olyan, mint egy igazi napló - a tulajdonosán kívül mindenkinek jobbára unalmas és érdektelen. Amennyiben nem csúszik át az iskola egy másik dimenzióba, vagy ilyesmi, mégis mi különbözteti meg akárki életének szürke hétköznapijaitól?
Tessék, itt találsz hasznos tippeket az írással kapcsolatban.

Peasy
 
2017. 03. 17. 15:06  
Ha naplót akarsz csinálni azt ajánlom ne egy online oldalon tedd.


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat