Újság >> „Cicám emlékére“

(ellenőrizte: Foltimoki)

Cicáim emlékére
Megosztás: f

Cicáim emlékére

Tappancs:
Őt születésnapomra kaptam, kandúr volt. Szürke-fehér foltos. Szép emlékeim vannak róla: amikor ő az asztalon ült, én az asztal előtt a fejemet támasztom(senki sem volt otthon,, csak én és Tappancs), és Tappancsnak elmesélem a gondjaimat ami a suliban van. Unalmamban egy művirágom fogok és két ujjal pörgetem. Tappancs elkezdte karmolni a virágot. Vicces volt, ezért felvidított. És amikor reggel kérte a reggelit, úgy ébresztett fel, hogy az orromat olyan óvatosan "simogatta", hogy azt el sem lehet képzelni. És amikor kóborolni indult egy napon, megharapta a ruhám szárát és ráncigálni kezdte. Ezt csinálja mindig, amikor azt akarja, hogy kövessem. Követtem, és elvitt engem egy barátjához, egy cicához. És még sok szép emlék. Tappancs elég sokat kóborolt, de minden nap visszajött, minden nap az orrsimogatós módszerével ébresztett. Egy kóborlás alkalmával megismerkedett egy cicalánnyal(őhozzá vitt el). Barátok voltak, a cica közelben lakott, csak egy igen forgalmas autóúton kell átmenni és már ott is vagyunk. Tavasz lett, Tappancs udvarolt a cicalánynak. Egy napon cica helyett anya ébresztett. Tudtam hogy valami történt, rögtön kérdőre vontam anyut. Anya csak annyit mondott, hogy nem jött haza. 2 nap eltelt, 3, már 4, de nem jött haza. Megkerestem. Hová vitt első utam? A cicalányhoz. Nem kellett messzire mennem. Az út szélén feküdt én kicsi Tappancskát. Elütötték. Így halt meg szegénykém. Nagyon megsirattam és eltemettük a kertünk végében.

Foltos: Őt Tappancs halála után kaptam, lány, vörös-fekete-fehér foltos. Nagyon tarka, de ilyen nevet nem adhattam neki. Hát maradt a Foltos. Vele nem sok időt töltöttem, 1 évig volt nálam. Foltos nem sokat játszott, félénk volt, nem nagyon akarta hogy simogassam és hogy foglalkozzam vele. Evett, ivott kóborolt és csak ebéd időre jött haza, amúgy kóborolt. Csak néha aludt nálunk, hogy hol aludt amikor nem nálunk, az valószínűleg sosem fog kiderülni. Minden nap hazajött, de egyszer 1 hétig nem jött, keresésére indultam. Pár utcával arrébb, egy sarkon találtam meg. Szét volt harapva. Valószínűleg egy kutya tépte szét.

( 323 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2017. 05. 27. 12:51  
Sajnálom.

  - megszűnt felhasználó - 2017. 05. 10. 19:15  
szegékék az én első macskámat is elütötték!Tappancs biztos nagyon szeretett téged!

Pinghorizon
 
2017. 04. 29. 16:16  
Happy Girl 9: Egymás mellé maximum 4 hangulatjelet illessz!

  - megszűnt felhasználó - 2017. 04. 22. 13:29  
Részvétem!

Pinghorizon
 
2017. 04. 17. 19:43  
M. E.

  - megszűnt felhasználó - 2017. 03. 16. 16:10  
Ahogy olvastam kicsit bekönnyztem...
Nagyon sajnálom...

nonti 2017. 03. 02. 18:07  
Foltosnál megtaláltam, alapból számítottam rá, hogy nem él sírtam, hazavittem és új "virágoskertet" nyitottam.

nonti 2017. 03. 02. 18:05  
Az az út, ahol találtam őket 2 külön út volt, de egyik sem volt olyan, hova cicaügyön kívül jártam. Ezért volt közel, de nem vettem észre.
Tappancsnál megláttam, nem jött autó, átrohantam(szerintem direkt(de nem tudom, nem nagyon voltam magamnál))és a cica előtt térdre borultam, sírtam, feküdtem mellette, az ordítottam hogy: Nee!!! Tapancs, miért hagytál itt?!! Neee!!! Tappancs!!!! és úgy kb. fél óra múlva(még mindig nagyon sírtam) felhívtam a szüleimet, felvették, beleszóltam: Tappancs! Az autóút! Neee! Tappancs!! És leraktam a telót, a szüleim odajöttek haza akartak vinni, de én nem tudtam elválni Tappancstól, nagyon sírtam, csak úgy voltam hajlandó elmenni, ha visszük a cicát. Elvittük, eltemettük és sokszor szipogok, és a sírokat úgy gondozom! Aki nem tudja, virágoskertnek nézi! Olyan szépek a virágok! Főleg Tappancskáén. Persze Foltosé is szép!

I - Love - You
 
2017. 02. 28. 18:04  
JUJJ! Szegény Foltos... Tappancsot is sajnálom. Foltos nem volt annyira hűséges cicád, mint Tappancs, de JUJJ! Mit csináltál amúgy amikor megláttad a cicákat... nem élve?

Amúgy őszinte részvétem, mind a kettő cicáért.

  - megszűnt felhasználó - 2017. 02. 28. 14:37  
szerintem jó volt csak szomorú


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat