Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Madridista)

Egy egoista feljegyzései - 185.rész
Megosztás: f

Egy egoista feljegyzései - 185.rész

Egy évvel később...

Kedves naplószerű jegyzettömb!

Gyönyörű szeptemberi nap volt. Az ég csodálatos kék színben pompázott, csak pár bárányfelhő takarta. A ruhaszalon hatalmas üvegajtóin lágyan sütött be a nap, végigfutva Erik pezsgőszőke haján, ami szétterült a bőrkanapén. A bútor másik végében Máté és Dominik ültek,  kezeiket összekulcsolva.
Erik az óriási  tükörben bámulta meredten magát, miközben beletúrt a hajába. Mindenki tudta, hogy a halántékán lévő heget bámulja.
- Durva, hogy így megmaradt. - szólalt meg Dominik.
- Hm? - kapta fel a fejét a szőkeség, majd a hegre bökött. - Ja, hogy arra a sebre gondolsz, amit akkor szereztem, mikor az őrült exed kishíján megölt? Igen, elég jól ott maradt. - jegyezte meg cinikusan.
- Baleset volt, és te pedig egy hős vagy. - nyomtam egy puszit a nyakára.
Furcsa visszagondolni arra a fiúra, aki akkor golyót kapott. Mára már betöltötte a tizenhetet, nőtt, és az arca is felnőttesebb lett.
Máté felé fordultam és  egymásra mosolyogtunk. Már éppen mondani akart valamit, amikor Sztella végre valahára kijött a meseszép ruhájában.
- Azt a...! - kiáltottam fel tátott szájjal. - Gyönyörű!
A ruha hófehér volt és csipkék díszítették. Gyönyörűen illeszkedett a fiatal anyuka alakjára. Beállt a tükör elé, és csillogó szemekkel bámulta magát.
- Ezt kérem! - kiáltott fel lelkesen.
Az eladónő elmosolyodott, majd becsomagolta a ruhát nekünk. Már indulhattunk volna, de a nővérem leragadt a kesztyűknél.
- Sztella, gyere már, elkések az orvostól! - dobbantott a lábával feszülten Erik.

Amikor felértünk a kórterembe Erik leült a székbe, és a tincseit csavargatva várt. A fiatal doktor beleolvasott az egyik mappába, majd nagyot sóhajtva felnézett.
- Úgy láttam a vizsgálat során, hogy a feji seb rendben... a könyöke hogy van? - lépett oda hozzá, az esés során keletkezett törést emlegetve.
- Hát... fáj, ha így csinálok. - hajlította be a vékony karját.
- Akkor ne csináljon így. - nézett rá a doki felhúzott szemöldökkel, mire Sztella és Máté egyszerre felröhögtek. Erik az orrát felhúzva grimaszolt. Mindig így csinált, ha valami nem tetszett neki.
- Na jó, viccet félre téve. - kuncogott az orvos. - Lehet, hogy a csont rosszul forrt össze, tehát egy röntgen nem ártana. Ez viszont érdekes, mert már egy év is eltelt... hogy hogy csak most szól, hogy fáj?
- Most jutott el a tudatáig... - vihogott Sztella. - Erik olyan, mint az Internet Explorer!
Mindenki nevetni kezdett Eriken kívül, aki hozzávágott egy taknyos zsebkendőt a "sógornőjéhez".
- Fúúúúj, mindig ezt csinálja! - ugrott arrébb a nővérem kalimpálva.
- Erik, viselkedj! - morgott rá Máté.
- Viselkedjen ő! - vetette oda mogorván Erik.
- Csak nem a barátja? - fordult oda hozzám az orvos.
- De... - sóhajtottam mosolyogva.
- Őszinte részvétem! - nevetett a doki.Sziasztok! (: Érdekes hírrel érkeztem most nektek. Az EEF végeztével szeretnék egy új sorozatot indítani, amit hasonló hosszúságúra tervezek, mint az előbb említettet, persze csak ha lesz rá igény. ^^ A sztori maga is hasonló lenne, szóval remélem érdekel néhányotokat. :33

Ja, és még valami: írjatok légyszi valami véleményt erről a részről! :3

( 334 megtekintés )

Szólj hozzá:

Blilla 2016. 10. 16. 10:15  
Cöh... Engem azért nem zavart annyira az "időugrás", de ez az egész sorozat oltári... Kicsit másra számítottam, de így is jó, nekem tetszik. Kíváncsi lennék az új, hasonló sorozatra. De a “Csak a rózsaszínt ne! „ című sorozatot nem folytatod? Engem is ez érdekel..., mint IATW -t xD

tfanna 2016. 10. 14. 20:23  
Őszintén én lesokkoltam mikor elolvastam hogy: "Egy évvel később...". Kíváncsi lettem volna, mi történik közvetlen a "baleset" után. Még mindig tetszik,és nagyon remélem, hogy annyira jó lesz a befejezése is mint az eddigi összes rész.
Kíváncsi vagyok az újra, annak is követője leszek.

  - megszűnt felhasználó - 2016. 10. 14. 12:15  
Pfhu, milyen régen olvastam már Egy egoista feljegyzéseit. Egyébként érdemes volt újra feljönni az oldalra. Az időugrás tényleg nem a legjobb döntés, egy kicsit lehetett volna még részletezni az esemény után mi történik Dominik exével, Erikkel, miként esett pánikba mindenki. Szóval ja, meg én kíváncsi lettem rá, mi volt Máté reakciója Erik hőstettére. De egyébként szerintem azok után sokkal jobb lett volna az "időutazás", a rész még mindig *** jó.
És engem érdekelne egy másik sorozat, bár szerintem még az EEF-et sem kéne befejezned, mert még mindig hihetetlen jó és szerintem simán kitudsz még belőle hozni valamit. ^-^

Italy And The Wolf 2016. 10. 14. 10:24  
Ja és még valami. A Csak a rózsaszínt ne!-t folytatod? Bár tudom hogy nyári sorozat de olyan hamar és hirtelen nem történt semmi.

Italy And The Wolf 2016. 10. 14. 10:20  
Tetszett a rész nagyon, de meglepett a gyors időugrás! Akkor most ez az utolsó (lassú felfogású vagyok bocsi)? Egyébként érdekel a másik sorozat.

Fantáziai
 
2016. 10. 12. 15:29  
Engem is kicsit váratlanul ért az időben való ugrás, de szerintem jól megoldottad, tetszett a rész!

Speedpaintwolf
 
2016. 10. 10. 20:50  
Lel, Ejik túlélte!

Esther* 2016. 10. 10. 20:31  
Hát, hogy őszinte legyek másra számítottam. Ez az ugrás az időben nekem nem annyira jött be, de ettől függetlenül nagyon jó lett.
Engem érdekelne.^^

  - megszűnt felhasználó - 2016. 10. 10. 20:24  
Hű, nagyon tetszik.


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat