Újság >> „Az én cicám“

(ellenőrizte: Rex Cryptae)

Cirmi az én cicám~1.rész
Megosztás: f

Cirmi az én cicám~1.rész

Amikor 1-2 éve a tévét bámultam unalmamban a testvéremmel egyszercsak szóltak a szüleim hogy egy macska van az udvaron és nem fut el.Számomra ez csoda volt mert minden macska amit láttam az mindig elszaladt amikor közel mentem hozzá.Ez a macska teljesen más volt.Csak feküdt és lustult.Odamentem a közelébe és megsimogattam.Amiután csendben ottmaradt azután láttam hogy elég sovány és éhesnek tűnt.
Bementem és hoztam neki egy kis kaját.Később adtunk neki egy kis levest és a régi istálónkban lefektettük.Másnap már alig vártam hogy ujra lássam.Napról napra egyre jobban hozzászoktam hogy ott van velem.Ahogy telt az idő ő is mint a macska társadalom nagyrésze vemhes lett pár cicussal.Utánanéztünk hogy mikorra várhatóak a cicusok.Hatvannnégy napot írtak így kivártam szépen türelemmel azt a két hónapot.De persze pont akkora időzítettek a cicusok is amikor a legrosszabb.Éppen színjátszó szakkörre mentem és Cirmi úgy elkezdett nyávogni hogy már fájt tőle a fülem.Délelőtt is nyávogott de akkor még nem annyira hangosan mint délután.Aznap már inkább békén hagytam a cicusokkal pihenni.Másnap reggel megnéztem a cicákat de csak fél perc alatt mert siettem a suliba.Mikor hazajöttem ujra megnéztem őket mostmár picit alaposbban mint reggel.Láttam hogy két cicus távol tévedt  Cirmitől.Óvatosan mellé göngyölgettem őket egy bottal mert tudnivaló hogyha a macska kölykeit megfogjuk érződni fog rajtuk a szagunk és el fogja dobni a kölyköket, de még az is lehet hogy  megöli őket.így óvatosan mellégutitottuk a kölyköket.Lassan hozzászoktunk a kölykökhöz akik lassan cseperedtek.Már ettek is és mászkáltak is lassan.

( 157 megtekintés )

Szólj hozzá:

Cicuska :3 2016. 08. 31. 11:16  
Szia, köszönöm figyelni fogok. Néhány helyen valószínű azért nem nagy betűvel írtam a mondat elejét mert eléggé összecsaptam ezt. A következőnél figyelni fogok.

Dór(i)
 
2016. 08. 31. 8:13  
Szia, legközelebb figyelj arra, hogy a pontok után mindig rakj szóközt. Egyben, a pontok után , mindig NAGY betűvel írj, néhol nem ezt csináltad!
5/3 pnt


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat