Újság >> „Cicám emlékére“

(ellenőrizte: Madridista)

<3 Syssy emlékére <3
Megosztás: f

<3 Syssy emlékére <3

Syssy egy fekete-fehér kiscica volt, kicsi volt még mikor anyukája Jeszy hazahozta ,nagyonharcias kis cica volt,amíg nem sikerült meg fognom, mert karmolt és harapott ,annyira félt,addig azt hittem róla hogy fiú ,és mikor már egyre többet volt velem és meg bízott bennem akk már kiderült hogy kislány,nagyon sokszor lépkedett kecsesen,és teljesen úgy kezdett el viselkedni mint egy kis hersegnő, ezért elneveztem Syssy-nek.
Szinte kétt napsem telt el de te már tudta a saját nevét,nagyon sokat csintalankodott, ezt néha anyukája nem nézte jó szemmel és párszor kapott is tőle.
Mikor féléves lett anyukája meg halt,Syssy pedig vemhes lett, és én szomorú is voltam mert az egyik macskám meg halt ,Jeszy te is nagyon hiányzol.
De örültem is hiszen kiscicákat várt,a napok lassan teltek és én már alig birtam kivárni hogy vajon milyen kis cukiságokat fog a világra hozni.
Elérkezet az idő Syssy elindult egy csendes és nyugott helyre, hogy életet vagy életeket hozzon a világra. 1 óra múlva Syssy haza jött és láttam rajta hogy már nincs nagy hasa,mondom magamba hogy megszülettek végre, de az öröm hamar elszált mikor meg láttam hogy elöttem a füben a járda szélén világra hoz egy életképtelen kora szülött kiscicát, akkor már tudtam hogy Syssy elvetélt és amiket eddig a világra hozott kicsiket azok sem maradtak meg.:´(
Teltek a napok és Syssy egy éves lett,érkezett egy udvarlója egy nagyon nagy fekete-fehér kandúr,
Syssy órák hosszat kellette magát,én csak reménykedtem benne hogy most már lesznek kiscicái,imátkoztam hogy egészségesek legyenek és egy
fiú legalább szülessen,és hasonlitson az apukájára,mert nagyon meg tetszett nekem az a szép nagy feje.
Ismét teltek a napok és elérkezett az idő,Syssy megint elindult egy nyugott helyet keresni,talált is a szomszédunk istálónak a padlására a sok széna kupacok közé ellett,pár óra múlva hazajött,gondoltam elégé sokáig maradt el és hogy most talán meg maradtak és egészségessek a kicsik.
Majd pár nap múlva egyesével hozott is haza három nagyon szép kis cicát,kétt kis lányt és egy fiút,a fiúra nagyon büszke voltam és nagyon imádtam mindegyiket, de egyik sem hasonlított külsőleg Syssyre,el is neveztem őket,a legkissebbiket Rikky-nek neveztem el,amit igazából egyik barátnőm tanácsolt,Rikky egy teljesen fekete és félperzsa kis cica volt,a középső kis lány cicát Jeszy-nek neveztem el mert pontosan hasonlított Syssy anyukájára, aki nagyon sötét vöröses-fehér úgy szintén félperzsa,
és az utolsó kis cicának nagyon különleges nevet adtam teljesen apja kinézete és még a tulajdonságai is az apukájára valhat mert nagyon rossz kiscica volt,ő is mint testvérei félperzsa,Ördög Diego-nak neveztem el, az ördög nevet azért kapta mertmindig csak a rosszalkodáson törte a fejét, a Diego nevet a jégkorszakból a kardfoguról kapta ,bátor és erős jellem,ahogy ő is,de van benne jóság is mert anyukáját mindennél jobban szerette.
Syssy nem sokáig élhetett, még lesem választotta a kicsiket de már megmérgezték.
A kicsiket nagyon meg viselte anyjuk halála, Rikky bele is halt másnap, Jeszy nagyon erős jelem volt mert ő nem mutatta ki hogy ő mit is érez, barátnőm szeretett volna egy kis cicát és én örökbe adtam neki, azóta már kétt alommal is lettek kiscicái,
Diego miatt viszont aggodtam,féltem hogy ő is belebetegszik és Rikky sorsára jutt majd,de szerencsére túl tette magát ezen én rendesen evett.
Syssy-t el tamatük és mindig a szívemben éltovább.

( 823 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2017. 06. 11. 21:12  
A mi kutyánkat is megmérgezték... Ezek a mai emberek valami nagyon....(Persze vannak kivételek.)
Nem tudom mit mondjak. Állat kínzók és stb... (Pl.: Vágóhíd) A szüleim macskájuknak kiszúrták a szemét és levágták a bajszát! (Azok az állatkínzók valami szörnyűek!!)Lépj be az "Utáljuk az állatkínzást!"
Klubba ha utálod az állatkínzást!

  - megszűnt felhasználó - 2017. 05. 23. 17:51  
Nagyon sajnálom. Egyszer minden élet megszűnik.

MagányosRocker 2017. 02. 24. 23:45  
Köszönöm szépen mindenkinek..
Tudom ,hogy sok hiba van benne ,de utálok helyesen írni,ez egy rossz tulajdonságom,de majd meg próbálok odafigyelni..
Amúgy azért nem fogadom itt el a kritikákat, mert ez nem kitalált történet hanem sajnos valós, de elszoktam fogadni a kritikákat és örülök ha figyelmeztetnek,de itt ne..

  - megszűnt felhasználó - 2017. 02. 23. 19:19  
Sajnálom szegénykét!

  - megszűnt felhasználó - 2017. 02. 20. 20:48  
GhostPuppy, egymás mellé maximum 4 hangulatjelet illessz!

  - megszűnt felhasználó - 2017. 02. 20. 13:29  
jó volt de szomorú

  - megszűnt felhasználó - 2017. 02. 18. 20:19  
De,cuki!!!!!!!!

  - megszűnt felhasználó - 2017. 01. 23. 17:57  
Részvét, csak kerüld el néha néha a szó ismétlést

Mókuskám
 
2017. 01. 14. 16:25  
HUNBarbara, egymás mellé maximum 4 hangulatjelet tegyél.

  - megszűnt felhasználó - 2017. 01. 09. 16:08  
egyszer nekem is volt 1 macskám auto utőte el szegényt

  - megszűnt felhasználó - 2017. 01. 09. 16:07  
nagyon sajnálom ami a cicádal tőrtént részvétem!

  - megszűnt felhasználó - 2017. 01. 03. 21:38  
jó azért mert néhány szót egybe írt azért még nem kell leszolni mert mindenki el tugya rontani az írást de hogyha nem figyelem az írást akor még nagyon egyet érzek veled

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat