Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Chidori)

Cica történetek 1. rész
Megosztás: f

Cica történetek 1. rész

-Értem fog jönni valami bácsi , aki elvisz engem egy kislánynak .Úristen annyira ideges vagyok. Vajon hogy fog kinézni a kislány?Szeretni fog engem?Bántani akar majd?
Fél óra múlva jött Anna papája megérkezett , aki elvitte  erről a helyről a cicust. Mivel biciklivel volt Anna papája így a kerékpár kosarába tudta beletenni a 2-3 hónapos cicust.
-Itt van értem a bácsi. Kedves fazonnak tűnik.Valószínű a kislány is kedves lesz.Beletettek egy kosárba , vagy nem tudom mibe ...Az utcán még sohasem jártam.Mindenhol zöld növények , bogarak vannak a földön.
Hamarosan megérkeztek a házhoz.Annának volt egy előző cicája, sajnos nem sokáig élt , mivel kiszaladt a házból , és elütötte a kocsi.
Anna papája átadta egy díszes dobozban a cicát. A lány kivette, és nagyon megörült neki, majd örvendezve kiabálta:-Jahj , köszii Papii . Nagyon cukii. Imádomm.
Kisebb gondolkodás után a cica neve Cili lett.A cica nem lakhatott a házban, így egy nagy kidekorált, kipárnázott kartondobozban lakott egy garázsban , az udvaron.
-De aranyos ez a kislány , azt hiszem Anna a neve.TE JÓ ÉG OTT EGY KUTYA!!! Anyuci azt mondta fújtatni kell rájuk, és ha megtámadnak , akkor karmolni kell.
Cilinek nem kell aggódnia hiszen , Sziszi egy kislánykutya,ő 1 éves és békés, rég óta társaságra vágyott!
-Héj , te macska!Gyere csak ide!
-FFFFFF!!!(fújtatás) Nem megyek!Ha közelebb jössz megkarmollak!
-Figyelj cicukám, ha akarnék elbírnék veled , simán!Szerinted ha egy macskautáló kutya lennék, engedték volna azt, hogy idegyere?
-Igazad van, de nem bízok benned annyira!
-Mi a neved?Az enyém Sziszi!
-Cili vagyok.
-Rendben az ismerkedésünk megvolt. Amúgy ugyanott lakom ahol te.
-Értem, legalább este majd nem kell félnem tőled.
-Este bemehetek hozzád aludni?
-Miért? Neked nincs hol aludnod?
-De van , gyere megmutatom....ott van az a zöld, kissé szétszedett kanapé.
-Juujj nekem egy totál új kartondobozom van , bibibbi.
-Naaa légysziii aludhatok veled?
-Jó , jó aludhatsz velem. Körbevezetsz az udvaron?
-Igen gyere.
Sziszi körbevezette az udvaron Cilit. Alaposan megmutatott minden helyet.A búvóhelyektől kezdve azt a WC-ig . Repült az idő , nagyon gyorsan . Lassan a mi kis Cilink elérte a 2 éves kort, így már nem csak az udvar volt az a hely ahol mindennaposan volt, lassan kimerészkedett az utcára is.Ahol nagyobb veszélyek leselkedtek rá. Anna is nagyobb lett 13 éves ,és egyre jobban megkedvelték egymást Cilivel,több időt töltöttek együtt...Ez még a történet legeslegeleje így a második, vagy harmadik résztől indul be a sorozat.Remélem tetszett, hamarosan írom a folytatásait is!Addig is további szép napot/estét kívánok nektek !
Puszi:Anna

( 210 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2016. 06. 11. 22:40  
Ö... a külalak. Nee. Nenene. Csak nézd meg, ahogy az értelmesebb felhasználók írnak, hasonlítsd össze a saját írásod külalakjával, aztán döbbenj le (tipp: husi nem számít normálisnak.)

  - megszűnt felhasználó - 2016. 06. 11. 12:30  
5/2

  - megszűnt felhasználó - 2016. 06. 10. 22:22  
Nekem tetszik. Folyti

  - megszűnt felhasználó - 2016. 06. 10. 11:47  
Nem rossz.5/4


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat