Újság >> Cikkek

(ellenőrizte: Bettica)

Elfoglalt lenni Cicaneveldén
Megosztás: f

Elfoglalt lenni Cicaneveldén

Sziasztok!
Ez a cikk a virtuális elfoglaltságról fog szólni. Rétegenként fogunk haladni, az alapján, hogy ki mennyire elfoglalt.
1. réteg: "Szia!"
Nos... Ők azok akik egyáltalán nem elfoglaltak. Belépnek CN-re (jobb esetben adnak enni, inni a macskájuknak) és egyből a társalgót célozzák meg. Kiírják a Gyerekeknek részhez, hogy Szia, mizu? és kb. ennyit csinálnak olyan két órán keresztül majd távoznak az oldalról, mivel nem időzhetnek tovább fent.
2. réteg: Versenyek
Ez a réteg körülbelül ugyanazt csinálja. Csak ők talán kicsit jobban próbálják elfoglalni magukat. Ők miután felléptek társalgóra a versenyek részt célozzák meg és vagy részt vesznek egyen, vagy rendeznek egyet.
3. réteg: A látványosan unatkozók
Nem tagadom, én ide tartozom. Unatkozom, ezért nevezek versenyekre gondozom a macskáimat, "sziázok" társalgón, rendezek verseny, és, ha ezek sem válnak be akkor cikket írok (mint most), megnézem, hogy valaki szerepjátékozna-e velem, megnézem, hogy jött-e véletlenül hozzászólás egy számomra fontos cikkhez (zárójelben megjegyzem: Pártfogók és Pártfogoltak - Szerepjáték. Nyári Tábor - Cikkek. Hello Magazin - Cikkek. Profilkép verseny - Cikkek. Feketelyuk - Történetek, Sorozatok. Majd, ha ezek sem jöttek össze, elkezdek üziket írni, hogy újraélesszem valamimet. Hát nem csodálatos?
4. réteg: "Zaklatottak"
Átlagos felhasználók (nem modik, nem adminok), de bármikor fellépnek az oldalra várja őket nem egy üzenet, plusz a minimum öt cikkükhöz érkezett összesen legalább 300 hozzászólás. Ők gyakran szerepjáték rendezők.
5. réteg: Moderátorok
Nekik van szinte a legtöbb dolguk. Elképzelem ahogy belépnek az oldalra, várja őket 80 türelmetlen, kedves, vagy gonosz üzenet, ellenőrizniük kell egy csomó topicot, a képeket, az ellenőrzésre váró beküldött cikkeket (vannak akik ezekkel kapcsolatban még panaszkodnak is, hogy miért nem kerül már be), és van aki még ezek után képes cikket írni, levelezgetni, beszélgetni, véleményt alkotni. Hogy lehet még kedvük hozzá?
6. réteg: Adminisztrátorok
Ők majdnem olyanok mint a moderátorok. Nekik is csinálniuk kell azt amit a modiknak. Plusz ők még az oldalon dolgoznak. És ezek után még meg tudják oldani ők is a cikk írást, valamint a CicaNevelde Tábor évenkénti levezetését. Ezt nevezem!
Remélem számodra is világossá vált, hogy várj türelmesen a két legelfoglaltabb rétegnek így is sok dolga van.
Remélem tetszett a cikk, várom a kritikákat és az értelmetlenkedők üzenetét. Előre is elmondom, hogy az értelmetlen hozzászólásokra és üzenetekre is válaszolni fogok, mivel én (remélhetőleg egyenlőre) inkább az unatkozókhoz tartozom. Viszlát!

( 467 megtekintés )

Szólj hozzá:

Betti:3
 
2017. 02. 06. 21:18  
Hármas és négyes közt.

  - megszűnt felhasználó - 2016. 06. 11. 14:53  
gazni:Erre nem tudok válaszolni. Talán mások is nagyon unatkoznak, és így öröm volt nekik olvasni.

  - megszűnt felhasználó - 2016. 06. 09. 19:00  
3

Speedpaintwolf
 
2016. 06. 08. 20:45  
Értékelte egy egyes rétegű xD( most már irritál ez az emoji dolog.)

gazni
 
2016. 06. 08. 17:48  
Ugye jh? Én is így gondolom. Ezek után már csak egy kérdésem lenne: ez, hogy lett 5 csillagos?

  - megszűnt felhasználó - 2016. 06. 08. 15:09  
Tényleg roppant unatkozhat az az ember, aki ilyesvalamiket k7ld be az újságba. Megmondom őszintén én egyik "rétegbe"  sem tartozom.
*küld

reload bozi
 
2016. 06. 07. 21:03  
Én egyikbe se tartozom

gazni
 
2016. 06. 07. 20:30  
Szerintem akik idetévednek azok mind leginkább hármasok, ha végigtekintik a leírtakat...
Inkább úgymondanám, hogy az idetévedtek zöme a hármas rétegben helyezkedik el.

gazni
 
2016. 06. 07. 20:18  
Az leginkább a hármas.

߀ŁŁa 2016. 06. 07. 20:06  
Kb egyik se igaz rám...
Én abba a rétegbe tartozok, amelyik panzióba adta a macskáját, hogy ne kelljen gondoznia, egész nap a szerepjátékokon lógok és néha-néha elolvasok egy cikket/történetet.

Idézetek 2016. 06. 07. 16:45  
hát én nem szoktam annyit gépezni!! Inkább játszok a kutyámmal meg a macskámmal Barátokkal is és így jó de azért mesterezni imádok
xd

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat