Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Rex Cryptae)

Nikol története 1. rész
Megosztás: f

Nikol története 1. rész

Figyelem! Ez a regény, a csábításból jeles nevű játékhoz nagyon hasonló! Köszönöm. Jó olvasást!

Új gimibe megyek. Kíváncsi vagyok az osztálytársaimra. Mikor beléptem az iskolába, egy szőke hajú helyes fiút láttam meg. Ezt mondta: "Szia! A nevem Nataniel! Az igazgatónő engem kért meg, hogy bemutassam a sulit. Én erre ezt felelem: " Nagyon örülök Nataniel! A nevem Nikol." Körbevezetett a suliban. Nagyon nagy. Szinte az összes embert bemutatta a gimiben. Őszintén Nataniel nagyon megtetszett. Suli után valahogy így meg úgy elmondom neki.De ekkor ki lépett színre? Amber a suli fő gonosza, Nataniel húga. Ezt mondta: "Tudod mi ez?" A naplómat tartotta a kezemben. "De hát! Ez az én titkos naplóm!" "Tudom! Elvettem tőled, és elolvasom az egész sulinak a titkaidat." Siettem ahogy tudtam Natanielhez. Kikapta Amber kezéből a naplómat, mielőtt bármit is felolvasott volna, és vissza adta nekem. Megköszöntem neki: "Nagyon szépen köszönöm Nataniel! Nagyon derék fiatalember vagy! Suli után találkozni akarok veled a kávézóban." Nataniel ezt felelte elpirultan: "Rendben szívesen találkozok veled."Suli után rohantam a kávézóba helyet foglalni. Úgy is lett. Nataniel pár perc után már meg s érkezett. Ezt mondtam neki egy kávé mellett: "Nataniel. El kell mondanom, hogy első pillanattól beléd voltam esve. Szóval... Nagyon... Szóval beléd vagyok zúgva!" Nataniel ezt felelte:" Aranyos vagy. Én is nagyon kedvellek Nikol. És úgy, hogy é is szerelmes vagyok beléd. Akkor..."
"Mi akkor?" "Akkor... Leszel a.. Leszel a barátnőm?" Ezt mondom neki: "Persze Nataiel, persze! Átölelem a nyakát. Nataniel is átölel. Ezt mondja: " Holnaptól elköltözök otthonról. Mit szólnál, ha hozzám költöznél?" Ezt felelem rá: "Örömmel!" Miután megittuk a kávét, és haza indultunk volna hirtelen megfogja a kezem. Egymás szemébe nézünk egyenesen. Ezt mondja: "Tudod mivel már te vagy a csajom, nyugodtan adhatok valamit" "Mégis mit?" Megfogta a fejemet, az övéhez húzta, és megcsókolt <3. "Most már tényleg mennem kell drága Nikol-om. Holnap költözz át hozzám, és mit szólnál, ha átköltözés után moziba mennénk?" "Nagyon jó lenne édes, nagyon jó!" Nat hazakísért, és elváltunk. Alig várom a holnapot!

Folytatjuk...

( 230 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2016. 05. 07. 20:11  
Gáz!

  - megszűnt felhasználó - 2016. 05. 06. 17:35  
Még csak most jöttek össze és máris átköltözik? Juj! 

jzaa
 
2016. 05. 05. 19:46  
Jézus! Egy lány az első látásra szerelem után nem költözik át egy fiúhoz! Én két év után sem költöznék át a barátomhoz!

jzaa
 
2016. 05. 05. 19:36  
A párbeszédet ne idézőjellel jelöld, hanem kötőjellel. De ha nem ismernéd megmutatom, így néz ,ki: -. Ez így olyan mintha chat-elnének. Az új gimibe megyek téma az, hogy is mondjam... Már uncsi. Ha raksz bele valami hű de újat, akkor elmegy. Próbálkozz valami jobbal...

Blilla 2016. 05. 05. 16:17  
Öhm...öhm...

  - megszűnt felhasználó - 2016. 05. 05. 15:51  
Ez az a tipikus "jajjdeszépvagyteisgyerehozzámoké" izé, és még írni sem tudsz... nem jó ez így, emberek, nem jó ez így...

  - megszűnt felhasználó - 2016. 05. 04. 18:59  
Unncsiiiii!!!

  - megszűnt felhasználó - 2016. 05. 04. 18:18  
Ne már! Ne reklámozz játékot ha kérhetem! Igen ?Dunya volt az a furcsa nevű iromány ami pont a Csábításból jeleshez vagy mihez kapcsolódott.

دُنْيا
 
2016. 05. 04. 17:51  
Szerencse, hogy Rex ellenőrizte, mert én már csuklóból hajítom a kukába az Amour Sucré fanficeket xd

lilikutya09 2016. 05. 04. 14:42  
Jaj, Istenem... Sablonsztori a javából!

okos lány
 
2016. 05. 04. 13:21  
Oké...az első két sort elolvastam. -.- Jaj istenem, hagyjátok máá azt a szerencsétlen oldalt! :cc Tudom, nagyon jó, én is játszom, de ez már sok. Elég legyen! Létezik a Csj editor, és használjátok, szerkesszetek képeket, szedjétek le paintel  és esetleg töltsétek fel youtubera, ennyi! ...

Yuzuko 2016. 05. 03. 22:03  
Öhm
Egyrészt ugye tudod, hogy magyar nyelven nem így szokás a párbeszédeket jelölni? Nyiss ki egy könyvet. Gondolatjelek, tudod.
Másodszor hogyan szerezte meg a naplóját, első napon, úgy, hogy előtte egymáshoz sem szóltak?
Harmadszor, ennyire gyorsan senki nem lesz szerelmes. Konkrétan semmi sem történt kettejük között, erre egymáshoz költöznek? A szülők is biztos nagyon örülni fognak ennek.
A csábításból jeles egy játék. Semmi köze sincs a valósághoz, és nem éri meg történetet kreálni belőle.

  - megszűnt felhasználó - 2016. 05. 03. 21:48  
Nehehehe...Csak Csj fanficet ne!!!:'C


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat