Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Rex Cryptae)

Tokyo mew mew - Saját történet
Megosztás: f

Tokyo mew mew - Saját történet

1. rész
Új ellenségek
A sorozat végén kiderült, hogy újra veszélyben a föld, ugye? Nos, akkor tudom folytatni. A kezdő zene ugyan az, mint a sorozat japán változatában. Opening
Tokyo mew mew rajongói klubomban megismeritek a szereplőket: Vadmacska kommandó fan klub
Ha valaki nem tudná, ugyanazok az űrmanók már nem fenyegetik a bolygót.
(Előre szólók sok párbeszéd lesz benne)
~=gondolat

.....................................................................................................................................

Mikor megtudták a vadmacsok, hogy újra munkába állhatnak, Zoey felkiáltott:
- EZAZ! - akkor Corina csodálkozva szólal meg.
- Úgy érted, hogy megint a végtelenségig kellesz harcoljunk?
Elliot felnevetett, míg közben a többiek, Corinán kívül majd kiugrottak az ablakon, úgy örültek. Wesley jelet talált, de nem tudja, hogy mik lehetnek azok, akik a Földet akarják...újra. A lányok felvették pincérlányos ruháikat és kitakarítottak a kávézóban. Majd kicsit később kinyitották a kávézót. Végtelen hosszú sor állt a kávézó előtt, ezért Elliot elküldte Zoeyt, hogy hozzon gyümölcsöt, hogy Wesley el tudja készíteni a legújabb gyümölcsléfajtát, amiért a vendégek sorban állnak. Zoey magában nevetett, hogy már megint itt tartunk, és futni kezdett. Harminc perccel később megérkezett a gyümölccsel, de akkor már nem volt sor. Megkérdezte Elliotot, hogy mi történt, hogy elkésett-e:
- Öm...Elliot?
- Hm?
- Elkéstem? -aggódóan kérdezte Zoey.
- Ja...öm...nem, dehogy, csak a semmiért hoztad a gyümölcsöt, mert valami jobbat, és sokkal finomabbat kaptak. Visszavinnéd?
- Ó...hogyne... - mérgelődött Zoey.
- Csak vicceltem, nem kell máris mérges pulykaként viselkedned.
Zoey felmordult és letette a gyümölcsöt. Meglátja Corinát és Bridgettet, amint vitatkoznak valamin. Odament és megkérdezte:
- Hé, lányok, mi a gond? Nem örültök, hogy újra együtt van a csapat?
- De...csak Corina nem segít a munkában. - mondja Bridgett.
- Hm...van egy ötletem, gyere csak. - Zoey kieszelt egy tervet.
A terv az volt, hogy el kell venniük Corina teás csészéjét, és addig vissza nem adni, amíg be nem áll segíteni. Bridget beleegyezett. Zoey odamegy, miközben Corina teáját szürcsölgeti, és elveszi tőle. Corina felháborodtan kiált rá:
- TE MEG MÉGIS MIT KÉPZELSZ MAGADRÓL?! ADD IDE DE GYORSAN, KÜLÖNBEN... - Wesley kijött erre a szörnyű kiáltozásra, és megkérdezte.
- Mi folyik itt?
- Elvették a teás csészémet, pedig én... - mondta Corina.
- Mert te nem akarsz dolgozni. - Zoey felemeli ahangját.
- Nyugalom lányok... - Wesley próbálja megnyugtatni őket, de hiába.
Renée odamegy Corinához, és megkérdezi, finoman:
- Corina?
- Hála az égnek, hogy itt vagy! Hátha tudsz egy kis tiszteletet tanítani, ennek a kis...
- Á! Ennek a kis??? - Zoey mérgelődik.
- Zoey, ha nem akar segíteni, nem segít...ne üssétek bele egymás dolgába az orrotokat. - Renée távozott, és folytatta tovább a kiszolgálást.
- Látod...??? - Corina kikapta Zoey kezéből a teás csészét.
- Tudod mit, Corina...? Ne segíts, nekem mostmár teljesen mindegy, de ne várd, hogy valaki ezentúl szóba fog veled állni, közülünk, engem is beleértve. - Zoey felhúzta az orrát.
Bridget szomorúan nézte, ahogy a két barátnő megharagszik egymásra, pedig ő mindig is tudta, hogy Zoey és Corina között van egy szakadék. Zoey még egy óra múlva is ezt mondogatja:
- Azt még megkeserüli, az az elkényeztetett, kis fruska! 
- Uhm...Zoey?
- Hm? Mi? Hogy? Mit mondtál?
- Szerintem menj és szellőztesd ki a fejed..., majd én beszélek Elliottal, hogy mi a gond.
- Köszönöm Bridget, de erre semmi szük...
- Nem, nem, menj csak.
- Igazán köszönöm Bridget... - azzal Zoey elment.
Miközben kijött a kávézóból, összefutott Elliottal. Elliot megkérdezte tőle, hogy miért lazsál, de Zoey úgy tett, mintha nem is hallotta volna.
- ZOEY! Hozzád beszéltem, talán süket vagy, vagy mi?
- NEM VAGYOK SÜKET ÉS HAGYJ BÉKÉN, OOOOOKÉÉÉÉÉ???
- ... - Elliot nem szólt semmit, csak elment.
Zoey sétálgatott az utcán, míg beesteledett, és akkor hirtelen megjelent előtte egy kutyafüles lány. Zoey a sötétben azt hitte, hogy Renée az, és semmit sem mondott. De mikor a kutyafüles lány megszólalt, akkor már sejtette, hogy ellenség. De Zoey csak annyit mondott:
- Hm...furcsa. ~ Mit is mondott Wesley? ~ Eszembe jutott! VARÁZSMEDÁL, ÁTVÁLTOZÁS! - mikor ezt kimondta, a kutyafüles lány kiverte a kezéből a medált, és Zoeyt a földre lökte...

                                                   

Remélem azért tetszett...

( 598 megtekintés )

Szólj hozzá:

lunalupinia 2016. 02. 08. 21:18  
Nos asszem idepillantottam és itt azonnal káosz van. Nem kell egymást vádolni, mert a végén nagyon nagy bajba kerülhettek. Ha valakinek tetszik és nem ő volt, akkor biztosan megtetszett a történet. Nem kell felkapni a vizet.

Foltimoki
 
2016. 02. 08. 19:23  
 Belekezdenék egy építőkritikába, de elég fáradt vagyok, úgyhogy csak azt írom le, ami most így eszembe jutott. Először is, értem én, hogy ez egy fanfiction, én is láttam az animét, de sokan nem, és azok számára valamennyi információt elárulhattál volna. Esetleg azt, hogy a lányoknak szuper erejük van, valamint, hogy ki hogyan néz ki. Mert leírás alig volt benne. Persze, aki látta az tudja, de mondjuk egy "Elliot nem szólt semmit, csak beletúrt a szőke hajába és elment." nem lett volna túl nagy fáradság. Hova ment Zoey, milyen gyümölcsöket vett, stb. Egyébként rögtön a történet elején van egy teljesen értelmetlen mondat. A sok-sok nagybetű teljesen felesleges, ha egy szót hosszan elnyújtunk, akkor is csak három betűt írunk ki, oookééé? A halmozott mondatvégi írásjelek egyszer-egyszer elmennek, de ha túl sokat használod elég rondák és idegesítőek. A végére a kép teljesen felesleges. A gondolatot pedig nem így szoktuk jelölni. Vagy simán gondolatjel közbe szúrjuk, vagy esetleg dőlt betűvel. (Vagy szimplán odaírjuk, hogy " - gondolta".) Hát nekem ennyi ugrott most be.

  - megszűnt felhasználó - 2016. 02. 08. 16:26  
Na, de kíváncsi leszek engem mivel fogsz beoltani. Várom szeretettel! :*

  - megszűnt felhasználó - 2016. 02. 08. 16:23  
Üljél le szépen, és nyugodjál le. Drága, Virágszálam. Ötéves kisgyerekek nem tudnak olvasni, ezt a beszólasodat el is felejtheted a közeljövőben. Láttam az animét, és itt a neveldén is olvastam már jobb folytatásokat, de a te történetedet nem sorolom oda. Egyrészről, mert rettentő gyorsan folynak az események, és alig van leírás. Vagy, ha van, akkor sorry. Nem olvastam végig, mert nem igazán érdekelt. De mindig felkeltik az érdeklődésem azok a sztorik, akinél a kommentek száma már több, mint húsz. Szóval ezekkel a leoltásokkal, amiket te elsütöttél inkább magad alázod. A felhasználókat békén lehet hagyni, minkenki azt ír, amit akar, akkor, és amikor akarja. Ha ennél az öt perces firkálmánynál kezdenek el beszélni, mert vagy tetszett vagy nem, akkor ennél, ha nem nem. Ennyit nyávogni komolyan...

Blilla 2016. 02. 08. 15:37  
Na jó, ebből elég...hagyjátok abba ezt a gyerekes viselkedést, csak a hisztérikus öt évesek szoktak mindenki azzal vádolni, pl: Hééé! Te vagfsjdhf az a másik ajanyos, aki a blablabla cimuuu ciket irta meg te pontozos mafagad...
Nos, ez a véleményem.

Avicii*^* 2016. 02. 08. 15:34  
Ez amúgy teljesen igaz ˇˇ Neked is adok egy like-ot.

Blilla 2016. 02. 08. 15:34  
CupCaker: Nem én vagyok newyork city, és ha már ennyire azt hiszed, hogy én vagyok, felőlem moderátort is megkérdezheti őfelsége, de én akkor sem fogok felfigyelni rád...

Blilla 2016. 02. 08. 15:32  
Avicii*^*: Igen.
A többieknek üzenem, hogy sokat dolgoztam vele, és nekem nincs ezer felhasználóm, mint egyeseknek, hm...
newyork city: Köszönöm.
CupCaker: Nem érdekel, és én nem azért küldöm be, hogy kritizálják, és nem azért, hogy itt beszélgessenek egyesek, és azért sem, hogy bizonyos öt évesek, akik nem tudnak mit írni, vagánykodjanak a saját sorozataikkal.

Avicii*^* 2016. 02. 08. 15:31  
Harmless Lily: Like xD

  - megszűnt felhasználó - 2016. 02. 08. 15:31  
Nem tetszik.:/
Capslock off pls

  - megszűnt felhasználó - 2016. 02. 08. 15:28  
newyork city nem kéne átmenni másik felire és dícsérni a saját sztorid...

Avicii*^* 2016. 02. 08. 15:27  
Ismerem az animét, végig láttam, és még mindig nem untam meg. ._. de... szerintem direkt lett azért így vége, hogy a mi fantáziánkra bízzák a továbbiakat... Kezdő vagy még? Őszintén..

  - megszűnt felhasználó - 2016. 02. 08. 15:22  
Jó lett nagyon.^v^

  - megszűnt felhasználó - 2016. 02. 08. 15:19  
Majd olvasd el! Az enyém jobb lesz! :]

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat