Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Rex Cryptae)

Cilaúr veszélyes élete
Megosztás: f

Cilaúr veszélyes élete

Hogy Zsömi....amnéziás. Minden emléket elvesztett, ami történt vele, senkire sem emlékszik, de idővel mindenre emlékezni fog, lehet kevesebb, vagy több idő is. Cilaúr aludt, Zsömi is. E közben Anna is magához tért, és szedte a cuccait, a nyakörvet is, és elment. Cilaúr felkelt, és az orvostól megkérdezte, hogy hol van Zsömi.
- Zsömi? Ki az?
- Öööö...elnézést. Én Cilaúr, és a fekete cica velem, ő Zsömi.
- Ja, a fekete cica...ő a 24.-es kórteremben van.
- Köszönöm! - ekkor észrevette, hogy a lába meg van kötve fáslival, de nem törődött vele, ment Zsömihez.
Zsömi az ágyán feküdt és nézte a plafont. Cilaúr megnyugodott, és odatipegett hozzá. Megkérdezte jól van-e. Zsömi úgy tett, mintha meg lenne ilyedve, és megkérdezte, hogy hozzá beszél Cilaúr.
- Persze, Zsömi...jól érzed magad?
- Zsömi? Az ki?
- H-hát te... - hívta a doktort és megmondta neki, hogy mi van Zsömivel.
A doktorúr válaszolt, hogy Zsömi amnéziás. Cilaúr nagyon összezavarodott, és csak nézett Zsömire, Zsömi is őt bámulta. Az orvos adott Cilaúrnak egy tanácsot. Vigye el minden hova, ahol járt, és mutassa be neki a várost, meg mondja el neki, hogy körülbelül mi történt ott, ahol jártak, de csak időben. És Cilaúr el akarta vinni Zsömit, de az orvos nem engedte el őket. Zsömi este gondolkozott magában:
~ Hol vagyok?
~ Hogy kerülök ide?
~ Ki az a Cilaúr?
~ Hogy jutok ki innen?
~ Mi történt velem?
~ A sebeimet honnan szereztem?
~ Miért törődik velem az a cicafiú?
~ Ez egy kórház?
~ Miért nem emlékszek senkire?
~ Hány éves vagyok?
~ Zsömi a nevem?
Akkor felkapta magát, és a kijárat felé futott, de megérezte, hogy rettentően fáj a mancsa. Ránéz, hát be van kötözve, fáslival. Ment tovább, és meglátta az éjjeli portást. Sasszemmel figyelt minden felé. Gondolta magában, most hol jut ki. Kereste a hátsó kijáratot, de le volt zárva. Ránézett a személyzetbejáróra, odatipegett és ügyesen a kilincsre ugrott, kinyitotta az ajtót, ám a kamera figyelte, kifutott, úgy ahogy bírt és megszemlélt valakit. Cilaúr volt az, ő is éppen kijutott. Zsömi azt hitte, hogy követi, ezért a hátánál settenkedve, nekiugrott, nagy lárma kerekedett ki belőle, az éjjeli portás meghallotta, de azt hitte, csak a kóbor macskák verekednek. Cilaúr, ezt mondta:
- Zsömi! Megőrültél???
Zsömi semmit sem mondott, csak elkezdett futni, bár nem sokáig bírta a lába, elesett, Cilaúr futott utána, egy lábbal ő is. Zsömi megijedt, azt hitte bántani akarja, és felállt, és tovább futott. Cilaúr azt kiabálta, hogy álljon meg, de annál fürgébben futott. Egyik sarkon befordult, és valakibe belefutott, nem tudta ki az. Cilaúr is meglátta, és azt kiáltotta: BERRY!!!
- Cilaúr? Végre látlak, ó szia, Zsömi! Hogy vagy? - ekkor Zsömi a karmát Berrybe eresztette és elfutott.
- C-Cilaúr! Mi történt vele?
- Megsérült, Annával harcolás közben...bocsi Berry, én kiszállok, nem harcolok többé veletek, mert e-miatt most Zsöminek szenvednie kell, a drága a kicsi Annácska, akit kiképeztél.
- De, Cilaúr! De, te beleszerettél?
- N-nem, dehogy, csak a barátom!
- Rendben, hiányozni fogsz! De most utoljára veled tartok.
- Köszi, Berry! Gyerünk, gyorsan utána!
- De sérült vagy!
- De van valamim, ami nem sérült! - előkapta a nyakörvét, és előhívta vele az autóját - tudod mit? Mégsem szállok ki! - és elindult.
Zsömit üldözőbe vették, de arra nem számítottak, hogy az ügyessége, amit Cilaúr tanított neki megmaradt. Az autóra ugrott, de az autó nagyon gyorsan ment és Zsömi bepattant az autóba, Cilaúr fejét cibálva, és a karomfogást használva rámászott a kormányra, onnan leállította a akocsit, és Cilaúrat kidobva az autóból, rámászott, és hegyes karmait emelgette rá, de Cilaúr elhúzódott, és Cilaúr kérdezte:
- Mi van veled?
- Csak rájöttem az igazságra! Te egy szemét, kis...
~ Jaj...ne! Elismétli, pont ugyan azt mondja, amit akkor, mikor összevesztünk... - gondolja magában, nem figyel, és Zsömi leteperi Cilaurat.
Cilaúr a fához szoarítja, szorosan, csak néznek egymásra, és akkor Zsömi azt mondja:
. De hisz barátok vagyunk...
Berry már tudta mi következik, ezirt nekiugrott Zsöminek, de Zsömi ellökte, Cilaúrnak tiszta erővel nekifutott, de Cilaúr elhúzódott a fától, és Zsömi beverte a fejét és elájult....

Vajon mi történt Zsömivel? Megtudod a következő részben!

Itt az előző rész, ha lemaradtál volna róla: Cilaúr veszélyes élete 113. rész


( 368 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2018. 06. 26. 14:23  
Nagyon jó a történet csak kicsit túl gyorsan történnek az események. Szerintem jobban ki lehetne dolgozni az érzéseket, helyszíneket, stb...
Meg igaz, hogy ezek nem történhetnek meg a valóságban, de pl az amnézia igen, és úgy szerintem sokkal jobb lennem ha valós dolgokról is lehetne hallani. Élvezetesebb lenne olvasni.
De ez csak a véleményem, és nem akarok kritizálni.
És amúgy meg jó a sztori, csak gyors, de nekem tetszik.
Négy pont.

  - megszűnt felhasználó - 2017. 10. 22. 15:58  
Ez a legjobb a viláfon fojtazst...fojtazst.

Izabella22
 
2017. 07. 31. 14:56  
Folytasd

  - megszűnt felhasználó - 2017. 04. 23. 10:59  
folytasd

  - megszűnt felhasználó - 2017. 01. 07. 12:58  
folytasd

  - megszűnt felhasználó - 2016. 05. 08. 10:44  
Folytasd!

Nagyon nagyon jó!

  - megszűnt felhasználó - 2016. 01. 08. 20:32  
Nagyon jó!! folytasd!!!


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat