Újság >> Cikkek

(ellenőrizte: Chidori)

Cica divat
Megosztás: f

Cica divat

A cicák nagyon "kényes" állatok,mármint öltöztetés szempontjából.Nem minden ruhát viselnek el magukon.Fontos,hogy azt a ruhát amibe nem szeretne blebújni SOHA NE ERŐSZAKOLJUK RÁ.Nyáron semmi féle képpen ne próbáljunk rá adni bármilyen ruhát,mert ilyenkor még jobban nem tűri el magán!!!  Sose válasszunk csúszós,irritáló esetleg enyhén szúrós anyagú ruhákat.Mivel a macskák közül rengeteg olyan van amely nem engedi hogy feladjunk rá valamilyen ruhát így annak a macskának amelyik hadja magán a ruhát fontos hogy azt a ruhát adjuk nekei amely kielégíti az "ízlését".A cica rucikat indig kézzel vagy alacsony hőfokon mossuk.mert ha össze megy z adott ruha akkor már nembiztos,hogy a cica felszeretné azt venni.Az is fontos,hogy mikor a cicának vesszük a ruhát mindig adjuk rá ha lehetőségünk van arra,mert ha szűk,csúszós-szúrós,durva anyagú,nagy akkor nem biztos hogy az a cicának tetszik!!!!Legfőképpen ha hidegbe visszük ki a cicánkat levegőzni vagy ha az a macska csupasz testű akkor adjuk rá!!!!A macska szőrét alaposan fésüljük át miután levettük róla a cica rucit.A cica rucit pedig szőrtelenítsük!!!

( 285 megtekintés )

Szólj hozzá:

lunalupinia 2015. 12. 19. 23:29  
 bocsáss meg író, de miért nem fogadod el a hibáidat? legalább azt fogadd el és akkor talán történik valami. és nem bánthatod az ismerőseimet. egyáltalán olvastál valamit a macskákról? sajnálom, de ha ilyen komoly vagyok, akkor az vagyok. mi nem bántunk téged, csak tanácsokat adunk és ez a véleményünk. látom nem vagy elég jó író. fanni, sajnos ez a véleményem és most ez a tanácsok már rosszak is

lunalupinia 2015. 12. 19. 23:18  
*hűha, talán nekem is írnom kell róla valamit, amit észrevettem*szerintem túl sok benne a hiba és nem nagyon fogalmazol. most jön a komoly énem egy kis építő kritika:

-Vessző után szóköz!
-Ne legyen túl sok felkiáltó jel!
-Bővíts ki a mondatot!
-Figyelj a helyesírási hibákra!
-A mondat után szóköz(na jó, ez nem annyira fontos, de ez a helyesírási szabályzat egyik része)!
-Használnod kell a félkövér betűt, ha lényeget akarsz mondani a szövegben!
-Figyelj jobban(ez majdnem ugyan az csak a lényeg)!

szóval jobbat is írhattam volna ennél. a többieknek igaza van. kiskoromban felakartam öltöztetni egy papagályt, mert kicsi voltam én is. szóval szerintem a cica divatot inkább macska nyakörvek, cicacsengők, egy sphynx vagy ehhez hasonló macskafajták öltöztetését, macskahámok és tudnivalók a szőrtelen macskákról és öltöztetésükről témát. szerintem több információt és igaz állítást kellett volna. inkább jobb ha akkor jössz, mikor készen állsz a helyesírásra. én se vagyok jó, de fejlődök a suliban. most nem mert beteg vagyok. nekem ez tízből a kettő vagyis 10/2-vel pontozok.

kicsit volt pár jó tanács a ruhákkal, de inkább teljesen hibás. ha valakinek nem tetszett a véleményem inkább ne foglalkozzon vele az egésszel. ne harapjátok le a fejem, de amit a többiek és én mondtam igaz.

Verzso0711
 
2015. 12. 19. 22:22  
nikionodi: Ennek mégis melyik része tetszett neked? O.O

Rex Cryptae
 
2015. 12. 19. 20:34  
fanncsika11: Kevesebb nagybetűs szöveget írj, mint simát!

Andrée™
 
2015. 12. 19. 18:29  
Szerettem volna (számodra) elfogadható minősítést produkálni, de nem találom értelmét a "cikkednek". Ha már írni szeretnél, akkor olyat, ami érdekli az embereket. Unalmas és igénytelen munkát csaptál össze talán, ha szebben fogalmaznál, tágabb lenne a szókincsed és a helyesírást is gyakorolnád, akkor talán feltudtál volna mutatni vmi érdemlegeset.
~ A tömérdek felkiáltójel és nagybetű kiabálásnak számít, erre ügyelj!
~ A kép nem igazán illik a témához, nemde?!
Remélem nem sértelek meg vele, de te cica stylist vagy? :$

  - megszűnt felhasználó - 2015. 12. 19. 18:07  
szerintem nem olyan jó

  - megszűnt felhasználó - 2015. 12. 19. 17:39  
tok jo!

Verzso0711
 
2015. 12. 19. 14:15  
Kedves fanncsika11!
Ha már kérdezed, jó pár évvel idősebb vagyok nálad, és nem hinném, hogy túl nagy tiszteletet kéne tanúsítanom irántad, főleg az utóbbi fölöttébb megfontolt reakciód után.

  - megszűnt felhasználó - 2015. 12. 19. 12:54  
fannicska11: Fogadd el, ez nagyon béna! Bárkinek van joga így beszélni, mert nem is káromkodtak, és ez teljesen szabályos volt, kivéve, ha egy öreg néni vagy, mert akkor tényleg nincs ehhez joga! Fogadd el a kritikát és ne beszélj vissza azoknak, akik segíteni akarnának!

  - megszűnt felhasználó - 2015. 12. 19. 11:21  
Itt van az én kis Francescom, majd mindjárt ráadok egy papucsot! ELHISZED, HOGY MEG FOG KARMOLNI?

  - megszűnt felhasználó - 2015. 12. 19. 11:17  
Helyesírás,ismered?xd
Nem tetszik a cikk
Értelmetlen,rrövid,alig van benne használható információ
Összecsapott valami,amit legnagyobb jóindulattal sem tudnák bármiféle irodalmi dolog közé.
*dolog közé sorolni.

  - megszűnt felhasználó - 2015. 12. 19. 9:55  
fanncsika11: Drágám, ha hiszed, ha nem, ezek az építőkritikák. A nővérem nem írt (mázlijára), de ő nem trágár beszéddel, de megfogalmazta, hogy mit is jelent.
/Mondta gúnyolódva/

  - megszűnt felhasználó - 2015. 12. 19. 8:58  
Én bírom az építő kritikákat csak ezek nem azok mert azokat nem így irják le!!!

  - megszűnt felhasználó - 2015. 12. 19. 8:50  
Igen csk tudjátok ezeket  "csillagjaim" jobban meglehet fogalmazni!

  - megszűnt felhasználó - 2015. 12. 18. 22:02  
Kis csillagom, ha nem bírod a kritikát, akkor ne egy ilyen igénytelen semmit küldj be, hanem valami olyat, amin sokat dolgoztál és nem ilyen...sőt ezek a kritikák segíthetnek abban, hogy legközelebb ne ilyen cikket küldj be..

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat