Újság >> Gyerekszáj

(ellenőrizte: Łaura)

The Grumpy Kitten - Mese =)
Megosztás: f

The Grumpy Kitten - Mese =)

Eccő vút, hó nem vút télen, úgyhogy egy macska világra hozta a kiscicáit. Mind kedves és aranyos volt, kivéve egy cicát. Nem hasonlított a többi kis bolyhos cirmosra, őneki lelapult a bundája, és krémes fehér szőre volt a fején szürkés-barna folttal. A gazdi, egy Tímea nevű kislány csodálkozott is rajta, de nem érdekelte különösebben, neki csak az volt fontos, hogy sikerüljön időben elajándékozni, mielőtt a szülei kidobják a cicákat az utcára.
Azonban egyszer egy barátja, Zita átjött hozzá kiscicázni. Amikor meglátta a kiscicát, ami különbözött a többitől, felkiáltott.
- Grumpy Kitten! De Hisz ez Grumpy Cat utódja! Ez Grumpy Kitten! - kiáltozva a lány, teljesen magán kívüli állapotban. Elmesélte Tímeának, hogy Grumpy Cat egy hatalmas nagy csodamacska volt, a legkomorabb a világon, aki mindenkivel utálatos volt, mégis mindenki betegesen rajongott érte...
Létrejött egy legenda is, hogy meg fog születni az utódja, minden télen, amikor nem esik hó. És elég valószínű volt, hogy az utód pont Tímea almába született. Zita arról is mesélt Tímeának, hogy mi lesz a kismacska sorsa. Senki sem fogja kérni mogorva tekintete miatt, húsz év múlva azonban egy idős csuklyás köpenyes macska jön el érte, és viszi magával Grumpy Cat lakhelyére, ahol megalapul Grumpy Cat szövetsége, avagy az utálkozók szövetsége. Azonban a húsz év alatt Grumpy Kitten minden alkalmat ki fog használni, hogy másokat, és hogy gonoszkodjon. Viszont ha nem tartják maguknál a gazdák húsz évig a macskát, és nem látják el királyian, akkor Grumpy Cat sűrű haraggejzírt szabadít rájuk.
- Mi az a haraggejzír? - kérdezi Tímea.
- Hát... ööö... Azt senki sem tudja pontosan, de rossz, az biztos. - hablatyol Zita. Eközben Tímea átgondolja a dolgok realitását, és mivel hűlye rövid ü-vel, hisz Zita idiótaságának.
Tímea már nagyon retteg az elkövetkezendő húsz évtől, amikor váratlan dolog történik. Betoppan hozzájuk három tinédzser (Kata, Péter, és Sándor), akik Péter nagymamájának akarnak szerezni egy kiscicát. Amikor meglátják a kiscicát, aki különbözik a többitől, rögtön el akarják vinni, azonban Tímea közbe próbál avatkozni!
- Ne vigyétek el! Ő Grumpy Kitten! Nem vihetitek el! - azzal Tímea elmesélte Katának, Péternek, és Sanyinak a történetet. Miután végzett vele, Péter megszólalt.
- Azt kihagytad, hogy azért kell húsz évig várni, mert a csuklyás macska egy kozmikus lény, aki csak nehezen halad a mi világunkban. - röhögött Péter.
- Mi van? - értetlenkedett Tímea.
- Az van, hogy ezt a sztorit igazából Péter találta ki, és mi terjesztettük körüzenetként, és ArcKönyv (csak hogy ne legyen benne reklám) posztként. Az egész egy nagy hü.lyeség, és egy vicc. Csak azért kéne pont ez a macska, hogy tovább szívathassuk a népet. - hahotázott Sándor eget rengetően.
- Többé nem hiszek Zitának! - durcázott be Tímea.
- Inkább a naiv embereknek ne higgy! - mondta Kata, azzal a három tinédzser elvitte Grumpy Cat mini hasonmását.
Így kiderült, hogy csak a degenerált Péter találta ki az egészet, mert népszerűsíteni akarta Grumpy Cat-et. Grumpy Cat is (valószínűleg) csak egy átlagos macska, akinek a képeire bunkó, de vicces szövegeket írnak.
Például:


Itt a vége, fuss el véle, és álmodj bunkó szövegeket hajtogató macskákról.

- Ez volt az én kis értelmetlen (de!) mesém. Ne mi a tanulsága?
- Hogy ne hagyjuk, hogy naiv emberek butaságokkal traktáljanak.
- És még?
- HOGY SZERESSÜK GRUMPY CAT-ET!!!!!

( 480 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2015. 08. 01. 9:41  
#bananapotatoes: Örököltem xD

  - megszűnt felhasználó - 2015. 07. 31. 21:20  
Dikk két k-val! :o Ezt most muszáj megkérdeznem.., hogy van ilyen fantáziád??

BirmosKörtike 2015. 07. 31. 19:02  
Jaj Lilla. :'D

Karina2003107
 
2015. 07. 31. 13:37  
Lilla :3 a képhez valamit írni is kell, mert így üres üzenetnek minősül.

  - megszűnt felhasználó - 2015. 07. 30. 23:01  

  - megszűnt felhasználó - 2015. 07. 29. 21:41  
xD hallod erről a "meséről" csinálhatnának egy Grumpy Cat - es képet is! xD

  - megszűnt felhasználó - 2015. 07. 29. 17:24  
Uhh~ Végigröhögtem. Durva. Nagyon xD

AliNati3. 2015. 07. 29. 16:26  
Eccő vút...

P.kata 2015. 07. 29. 15:56  
Aham. Ez a poén már lejárt, legalábbis én nem nevetek azon, ha beírod az, ami már fenn van az avataromon. Én mondom törölni fogom, aztán meg azzal kezdetek ércelődni, hogy nincs.

Zsani cicamica 2015. 07. 29. 14:20  
Adj Isten Kati!

P.kata 2015. 07. 28. 19:00  
És én mondom a bölcsességet...

  - megszűnt felhasználó - 2015. 07. 28. 16:12  
Fú. Amint megláttam a címét, és a képet, jöttem. Durva xD

birosroni 2015. 07. 28. 16:11  
jesszusom

Zsani cicamica 2015. 07. 27. 14:59  
Öcsém...na ez tarolt!

Łaura
 
2015. 07. 27. 9:51  
A "vagy magyarul" szöveget és a hozzá tartozó képet ki kellett vennem belőle, mert a képen hirdetésnek minősülő oldalcímet találtam. (Mellesleg a facebook hirdethető.)


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat