Újság >> „Az én cicám“

(ellenőrizte: Helgi)

Kormi az én cicám
Megosztás: f

Kormi az én cicám

1. rész              Egy cicát találtam a parkban

Egyik nap a közeli parkban sétáltam, a Cicanevelde parkban. Ősz van, a táj ilyenkor nagyon gyönyörű. Lehullott néhány levél a fáról. A tájról az jut eszembe, mint egy kifakult szivárvány ami leesett az égről és a fűre hullt darabokba. Arra gondoltam, hogy talán egyszer lerajzolom, de ekkor a gondolatmenetemet egy cica nyávogás szakította félbe. Körbe néztem, nem láttam semmit csak azt a szép tájat. Pedig megmernék esküdni hogy macska nyávogás volt. A hátam mögé pillantottam egy padra, és megláttam a kis cicát. Nagyon fél valamitől, de mitől?? Tőlem?? Egyszer csak meglátom hogy egy kutya fut felé. Odarohantam a cicához és felkaptam. A kutya most felém futott. Én is elkezdtem rohanni a kutya meg utánam. Szinte már sírtam, mert féltem hogy a cicát bántja, vagy engem megharap. Egy német juhász volt. A kutya után egyre csak kiáltott a gazdija. Ahogy üvöltött megtudtam a nevét. Kefének hívják. Végre a gazdijának sikerült csillapítania. Haza értem. Gondoltam a macskám jól ki fog jönni a kis cicával. Jól gondoltam. Berta az én cicám elfogadta az új cicát. Sőt nagyon megkedvelte. A szüleim már kevésbé. Az egyességünk: plakátokat teszünk ki, ha jelentkeznek érte, akkor nem tartjuk meg, hanem visszaadjuk. Ha senki nem jelentkezik, akkor megtarthatom. Nagyon szeretném megtartani, de a gazdijának biztos nagyon hiányzik. Kíváncsi lennék honnan szökött el. De úgy látom jól érzi magát. Már csak egy név kéne, hogy amíg nem jelentkeznek érte addig meg tudjam szólítani. Cirmi? Nem lehet, mert csíkos. Foltos? Nem lehet, mert nem foltos. Egy fekete kis cicának kéne nevet adnom. Hógolyó se lehet, mert nem fehér.  Kormi? Ez jó, nagyon tetszik a név. Egy fekete, gombszemű cicának ez  egy jó név. A koromra  emlékeztet. Szokták is mondani hogy koromfekete. Na Kormi is pont ilyen. Most már muszáj elkezdeni a plakátokat megtervezni, akármennyire is fáj. Most is épp itt ül az ölemben. El is készült az első:
                      MEGTALÁLTUK!!!
    Tegnap 2015.február 17-én a Cicanevelde parkban egy fekete kis cicára leltem. Szinte még kiscica. Kérem  a gazdiját jelentkezzen. A gazdi erre a címre jöjjön: Cicanevelde út 4444. Köszönjük!

Hát nem lett a legeredetibb plakát, de arra célra jó hogy megtalálják. Ha megtalálják remélem j helyed lesz kicsi  Kormi!

(Ez az első rész. megpróbálom hamar írni a másodikat és a többit. Remélem tetszett nektek!)
                                                                2015. február 18.

( 206 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2015. 02. 26. 6:39  
köszi

  - megszűnt felhasználó - 2015. 02. 20. 15:06  
Cicanevelde út 4444
Vajon ki jutott eszembe? Annabella...

Hugcsók 2015. 02. 19. 20:00  
A történet aranyos!

Hugcsók 2015. 02. 19. 19:37  
kaiai: Értelmes mondatot írj és ne csak rákönyökölj a billentyűzetre!

  - megszűnt felhasználó - 2015. 02. 19. 15:32  
Jó lett folytasd!

  - megszűnt felhasználó - 2015. 02. 19. 11:29  
Köszi!

  - megszűnt felhasználó - 2015. 02. 19. 10:43  
Szerintem folytasd.

Helgi
 
2015. 02. 18. 20:19  
Annabella444; egymás mellé maximum négy hangulatjelet tegyél, valamint egy üzenetbe ne csak azt, hanem írj hozzá értelmes szöveget is!


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat