Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Helgi)

Dragon Hope~A végjáték
Megosztás: f

Dragon Hope~A végjáték

Sziasztok.

“Az idő múlik, a történet folytatódik... „
Két év telt el, semmi sem történt. De egy nap a harcosaink eddigi helyét megtámadták. Kénytelenek voltak elhagyni és titokban befészkelni magukat valahova. Edward elhelyezte őket egy gyönyörű helyen, de egyre közelebb az ellenség táborához. A helyet gyönyörű erdők veszik körül, egy lélegzetelállító rét, ott dombok, s azok közelében egy kis ház. Nem volt sok szoba, ezért egy helyen kénytelenek voltak megférni 2-en. Icipici emeletes, aranyos párkánnyal. Szobák beosztása: Nina kislányával Natalieval van. Luna Cherileevel foglalt szobát. Izumi Rebelssel. Lex pedig Esraval.(Ha valakinek valami nem tetszik a beosztással nyugodtan mondhatja.^^)Icipici szobák vannak, szóval szűkös. Így a sárkányok máshol húzzák meg magukat.(Majd kitaláljuk hol)Mind tudjuk, hogy Cherilee sárkánya, Nic sárkányfiókákat hozott világra Izumi sárkányától. Három lett összesen. Most pedig a lassan három ésves Natin van a sor, hogy válasszon magának egyet belőle, adjon neki nevet és legyenek vele örök barátok. Igen, lovagolnia is megkell tanulnia, a táborlakók szorgosan segítenek neki. Eközben Rebels erdei sárkánya, La Bella megnőtt és elbírja tulajdonosát. Így rá is rászorul a tanítás.-Ez volt az előző rész indító sztorija, s még egyszer lássuk a szerep lényegét...

Története egy fantáziaföldön játszódik, ahol az emberek megtehetik, hogy gondoskodjanak egy misztikus lényről, ami a sárkány lenne. Egy nap kiderül, hogy a szerepesek otthonát nagy veszély fenyegeti. Viszont az ő birodalmuknak van egy nagy előnye. A sárkányok! A felettesek azt a döntést hozták, hogy összegyűjtik az összes sárkánytulajdonost, majd a Tall Dragon nevű hegyen kiképzik őket. A hadseregből néhány értékesebb embert kiválasztanak, akiket több csoportban előre küldenek. (Minden jelentkező egy csapatban van. A több csoport csupán azt a célt szolgálja, ha valaki későn jön harcosként, a másik csoportból jöhet.) A résztvevők öt táborban cikázgatnak, közben megfigyelnek, legyőzik a néha kiküldött ellenállást és persze foglalkoznak a sárkányaikkal. (Igen a szokásos duma)

Nem akarom húzni a szót, nem lesz egy nagy cikk, nem is akarom, hogy az legyen, hisz felesleges, ez a szerep egyszerűen megbukott és mindenki elhagyta, én is. De tiszteljük már meg annyival, hogy lejátszuk a végjátékot, nem kell, hogy hosszú legyen, a lényeg, hogy tisztességesen fejezzük be, így méltó... Gondoltam egy ici-pici történetet beleszövök, hogy mégis hogyan fognak ott tartani a karakterek, ahol most vannak.
Zajlott a nyár, háborúnak híre hamva nem volt, s néhány politikai pletyka szerint be is fejeződött, a háborúnak vége, megegyeztek a felek és mostantól béke honol. Csapattagjaink élvezték azt, hogy semmi dolguk nincs, szinte fittyet hánytak arra, hogy háborúban voltak. Elfeledték a kötelességet abban a két évben, amikor nem volt háború, s a kisházban lehettek, körülötte virágos réttel és kincseket rejtő erdőkkel. Összenőttek, szinte családdá cseperedtek, és megszokták a környezetüket, ami amúgy a háborúnak volt kieszelve. Egyik nap, mikor az esőcseppek a földre hullva nagy tócsákat termeltek megjelent egy férfi, William volt, aki azzal a hírrel szolgált, hogy karaktereink hazatérhetnek. Néhányan könnyes szemmel mondták el, hogy sosem feledik e három évet, de mostantól élik az életüket, külön utakon. Valakik pedig azt tervezték, hogy együtt maradnak, segítik továbbra egymást. Még mindenki készülődött, s ezer gondolatot forgatott a fejében a távolban halvány, majd egyre erősödő füstöt lehetett látni az akkorra tiszta szürke felhők nélküli égen. Az ellenség tőrbecsalta országunkat, s egy ellentámadásra készülnek a mostanra teljesen kihevült lesérült felkészületlen hadunk ellen. Ők tervezgették, mi meg kígyót melengettünk az ölünkben, ráadásul az ellenség jóval túlerőben van a mi nyeszlett hadunkkal szemben. Ránkütöttek, s ármányuknak rengeteg áldozata lett. Anyák, apák, gyerekek ezreivel halatak meg, katonáink mégjobban fogyatkoztak. A betegeket és a lesérülteket kínok között megölték, hátrahagyva a sivár lélektelen romokat. Az ország nagy része elmenekül, vagy megadva  magát átáll az ellenséghez. Karaktereinknek szembe kellett néznie azzal, hogy vége a szép és békés időknek. Vagy aljas módszereket találnak ki hazaárulással, vagy meghalnak. A had közelít, de a sajátunk igen távol van, akik segédkeznének. Egyetlen előnyük harcosainknak a szinte emberfeletti erejük, kapcsolatuk a sárkányaikkal, amik szinte a fél hadat együtt letudják kaszabolni. Vajon melyikre esik a választásuk? Meghátrálva inkább most elmenekülnek egy másik felszereltebb csata reményében, vagy most megpróbálják feltartani a hadat és esetleg hősies halált halnak? Vagy csatlakoznak az ellenséghez árulóként, hogy mentsék az életüket?

Akármi legyen, egy csatát valahogy mindenképpen összekell hozni. Onnan, hogy a karakter áruló lesz, vagy meghal, vagy elmenekül a ti döntésetek. Jelentkezni NEM lehet már, ez a végjáték, onnan kezdjük, hogy észrevették a füstöt és tanakodnak mit tegyenek.

( 771 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2015. 02. 07. 0:02  
szia^^ jó éjszakát C:

minni
 
2015. 02. 07. 0:01  
Figyelj, maga a játék így engem sem, de a történet az nagy lényeg. Engem a Neverendingnen a rajzolás meg a játék fogott meg, a történet kicsit sem. Na megyek, éjfél. Szia, jó éjt!^^

  - megszűnt felhasználó - 2015. 02. 06. 23:58  
értem^^ mondjuk engem nem fogott meg, de visszaolvasva tényleg érdekesnek tűnik^^

minni
 
2015. 02. 06. 23:56  
Jah értem. Xd Mert engem ez most komolyan érdekelni kezdett. Nem maga a játék, hanem a háttérsztori. Már abbahagytam a Neverendinget, mert szerintem ez érdekesebb, kiláthatatlan ugyan úgy meg kusza, de ez a jó. Nyomozni kell az igazságért. Vagyis, hogy minden kiderüljön, a múlt.

  - megszűnt felhasználó - 2015. 02. 06. 23:52  
láttam, hogy erről beszéltetek xd

minni
 
2015. 02. 06. 23:49  
Aha.:3 Honnan tudtad?^^

  - megszűnt felhasználó - 2015. 02. 06. 23:47  
Bonnie...? *tud olvasni*
amúgy a Five night of Freddy (vagyhasonló)ból, nem? :3

minni
 
2015. 02. 06. 23:46  
Köszi :3 Bár Cicaper tudja ki van rajta.^^

  - megszűnt felhasználó - 2015. 02. 06. 23:44  
jó az új képed :3

minni
 
2015. 02. 06. 23:43  
Álom.net
Egyszer már elkezdtem, de most be is fejezem.:3

  - megszűnt felhasználó - 2015. 02. 06. 23:41  
igen^^ melyik videóját nézed? :3

minni
 
2015. 02. 06. 23:38  
Oké csak közben Dancsózok.
Ez a kép azon az oldalon volt ahol a többi cikk.:3

  - megszűnt felhasználó - 2015. 02. 06. 23:38  

  - megszűnt felhasználó - 2015. 02. 06. 23:35  
itt vagyok

minni
 
2015. 02. 06. 23:24  
Addig, ha Adri inkább kukkol nézek videókat.

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat