Újság >> Cikkek

(ellenőrizte: Łaura)

Minden ami vámpír, bú
Megosztás: f

Minden ami vámpír, bú

Sziasztok!

Hát, akkor kezdjük a legelején.
Minden egy napsütéses délutánon kezdődött; én, és a barátnőm éppen a csajos "vámpír korszakunkat" éltük (alkonyat, vámpíros filmek, könyvek, ilyesmik), ezért kitaláltuk, hogy csinálni kéne valamilyen "vámpíros izét" Az ötlet eredetileg tőlem származott, hogy valamiféle vámpíros szerepjátékot kéne összeügyködni, a barátnőm pedig kiegészítette - egy, az akkoriban nagyon populáris angol, német, francia online nyelvcikkhez hasonló - oktató szerepjátékkal. A cikket megfogalmaztam, választottunk neki egy címet, végezetül pedig csináltunk magunknak egy külön vámpír felhasználót. Én lettem Sissy, ő pedig Rose. Rosy beküldte a cikket, és már csak várnunk kellett, hogy betegyék. (egyébként emlékszem, először telefonba, vagy tabletre írtuk, úgyhogy szívtunk mert utána be kellett gépelni az egészet a számítógépbe ). Amúgy Rose akkor pont nálunk aludt, szóval az egész éjszakát végigbeszéltük, mert nem voltunk benne biztosak, hogy tetszeni fog e nektek a cikkünk, hogy nem tartjátok e gyerekesnek,vagy ilyesmi... szóval egész éjszaka ezeket tárgyaltuk ki. Éppen ezért nem kis meglepetéssel, és örömmel járt, amikor reggel felnéztünk CN-re, és láttuk, hogy már legalább 10-en jelentkeztetek vámpírnak. Ettől felbátorodva megírtuk a kövi cikket,és az ún.: vámpír esküt, amit elküldtünk minden embernek, akiket nekünk kellett átváltoztatni. Ezekben a levelekben kisorsoltunk mindenkinek 1 különleges képességet.
- Bevallom, először csak 3 képesség volt gondolatolvasás, jövőbelátás, és kínzás (a Twilight alapján... oké ez egy kicsit ciki!). Az első jelizőt én választottam át. Ő voltIngród16 Kirari*, és emlékszem, hogy amikor kihúztam neki a "gondolatolvasást", mondtam magamban, hogy biztosan örülni fog neki,mert személy szerint nekem tökre tetszik ez a képesség, és erre ő azt írta, hogy nem tetszik neki.. hát meglepődtünk, de végül sikerült megszerettetnünk vele a képességet.
Utána egyik napról a másikra nagyon népszerű lett a cikk. Több mint 50-en jelentkeztek vámpírnak, újabb és újabb ötleteket kaptunk, és imádtuk szerkeszteni az egészet. Egyre többen lettünk, egyre több képesség lett, és egyre jobban összekovácsolódtunk. Én, Rose, és Nutella™, Ingród16, Horni, Lillulu, Annika, Luca120, Kirari, és természetesen sokan mások, majdnem minden délután itt ültün,és beszélgettünk. Közben természetesen a "vámpír dolgainkkal" is foglalkoztunk, jártunk vadászni, vérboltba,ilyesmik. Aztán megpróbáltunk egy kis izgalmat is belevinni az egészbe: kitaláltuk, hogy a Nyugati vámpírtörzs ránk támadott, és fel kell venni velük a harcot. Nagyon belejöttünk, ezért természetesen készítettünk egy felhasználót a gonosz törzs vezetőjének is, ő lett Assmir. Ma sem tudjuk,miért pont ez lett a neve, csak úgy jött. Természetesen kitaláltunk hozzá egy komplett sztorit is, ugye a Sissy-Assmir szerelem és tragédia cuccot, ami így utólag elég béna, de akkor jónak tűnt. Nagyon sok bakit elkövettünk ennél kapcsolatban,mert Assmir felhasználójából a sajátjainkba lépkedtünk, és itt is, ott is írtunk, ezért néha Assmir nevében mondtunk rosszat Assmirról, és mondjuk Rose fiókjából írtunk olyat, hogy pl.: Én, Assmir... Szóval valahogy ki kellett mentenünk magunkat,szóval elég izgalmas helyzet volt. Képeket küldözgettünk, sok sok boldog képet, mert "csak ezzel tudtuk elüldözni a gonoszakat". Utána sajnos minden elrontottunk, amiért utólag is bocsánat. Háziállatokat, bankot, ruhákat,pénzt, foglalkozásokat, és házakat vezettünk be, ami miatt már nem is volt vámpíros a cikk, de sajnos mire erre rájöttünk, már nem lehetet változtatni rajta, úgyhogy sokan elpártoltak tőlünk. Rose-nak már elege lett a folytonos vitákból, ezért kiszállt, egyedül pedig már nem folytattam a cikket. Hát így történt...
Végezetül szeretnénk megköszönni a boldogan eltöltött napokat, hónapokat, és az izgalmas kalandokat, amiket együtt éltünk meg. Bár a cikknek vége, reméljük sosem felejtitek el a "vámpírságot, és a képességeiteket". Ezt nagyon jó volt leírni, így, több mint egy évvel később... szóval... sziasztok!

By: Sissy, és Rose

( 490 megtekintés )

Szólj hozzá:

Ingród16 2015. 09. 16. 10:26  
Hú, ahogy mondjátok régen volt. :/ Hihetetlen...
Mikor órákat töltöttünk egyes cikkek alatt beszélgetve... olyan volt, mint egy második család.
Nekem egy támasztpont, ahová menekülhettem, ahol önmagam lehettem, igaz virtuálisan.
És itt voltatok TI. Akik elfogadtátok, aki vagyok és nem néztetek le azért, amit mutatok magamból. A cikk íróinak (Sissy és Rose) tudniuk kell, hogy a csapattal sok imádni való percet okoztak, amit a mai napig köszönök. Nem hittem volna, hogy ennyire fontos része leszek énis a táraságnak
Emlékszem a bulira a bálteremben, a jó zenékre (amiket természetesen Rose válogatott össze), a közösen eltöltött időt.
meg valami hercegnőre is emlékszem, akit piszkáltunk, csak mert írt valami sértőt a cikk alá. (a mai napig úgy érzem, megérdemelte. - hupsz, most gonosz voltam ;) ) köszönök mindent! Tudom, hogy ez kevés, de amikor eljön a búcsú ideje, és ideje visszaváltozni, a fájdalom mardossa a szívem, hogy ez ilyen hamar véget ért.
De ez van! Azért remélem, még a cikkek alatt "összefutunk" néha.
By Everybody

Nutella™ 2015. 05. 15. 21:55  
ha belegondolok, olyan mintha csak tegnap lett volna, hogy jelentkeztem ismerkedtem meg a többi "vámpír" társammal
imádtam ezt a szerepjátékot, nagyon beletudtam élni magam. sajnáltam, amikor bejelentettétek, hogy vége,igazából utána már nem is nagyon jöttem fel erre az oldalra.
na és szeretném nektek megköszöni, hogy anno megteremtettétek a mi kis vámpír közösségünket, rengeteg kedves emberrel ismerkedtem meg(köztük veletek is) és külön köszönet, hogy megemlítettetek engem és egy barátnőmet(Ingród16) is a cikkben.

Rebcsii☺
 
2014. 12. 29. 15:37  
Ez mondjuk igaz ... Én meg alig vagyok fent. Hűt, akkor ... itt a vége. Búú

Loretta a Vámpír# 2014. 12. 28. 16:24  
És itt lennék vadonat új frissen csiszolt remek és drága márkás felhasználómmal.

Luca120
 
 
2014. 12. 28. 13:17  
Horni, egyetértek. Nekem is csak szünetben vagy hétvégente van időm. 

Horni 2014. 12. 28. 11:45  
Én nem tudom. Régen csak arra vártam, hogy legyen valaki, és hogy szerepzhessünk, de mostanra időm is alig van géphez ülni. Nincs egy szabad hétvégém, és napközben is mindig elfoglalt vagyok. :/

Rebcsii☺
 
2014. 12. 28. 11:30  
Szerintem újrakezdhetnénk ... Nem?

Loretta**** 2014. 12. 28. 11:02  
Én tegnap előtt csináltam egy vámpíros felit*-*

Luca120
 
 
2014. 12. 27. 19:57  
Én Luca a vámpír voltam. : D

Horni 2014. 12. 27. 19:37  
Ja, hát azok a régi szép idők! :')

Loretta**** 2014. 12. 27. 19:05  
Wow, miért nem próbáltam ki*-*
Ki akarooooooomm:3

Rebcsii☺
 
2014. 12. 27. 18:52  
Hát, én nem tudom. Most, a kommenteket nézve mindenki szeretné újra kezdeni a vámpírkodást ... Lehetne klub is  ...

minni
 
2014. 12. 27. 15:06  
Én nem tudom, szerintem Mimu vámpír voltam.:3

Horni 2014. 12. 27. 13:52  
Ahriman a vámpír :33333

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat