Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Lumy)

Dragon Hope - 2.évad~1.rész
Megosztás: f

Dragon Hope - 2.évad~1.rész

Sziasztok!
Nagy örömmel jelentem be, hogy immáron több, mint fél éve működünk. Ez megérdemel egy tapsot, nem? A bűvös 10. rész. Idáig is eljutottunk. Már két számjegyből áll. Ez valami. Nem tudom, hogy a következő mikor lesz, de ezt bizton jelenthetem, hogy ezzel a résszel megindult a 2. évad. Ideje volt már, de most tényleg, a sok változtatás miatt elkezdtük.
Változás állt be:
Tudom, hogy részeken keresztül írogattuk a szappanoperát. A DH(Dragon Hope) Parlamentje gyűlést hívott össze, ahol megvitattuk a dolgokat. Arra jutottunk, hogy ez nagyon gáz. Egy kalandos háborús szerepet, mint az ékkőt, elnyáltengereztük. Így sok mindent kivontunk.
1.:Cherilee nem lopott gyereket, soha nem is fog. Nem is irigykedik majd. A múltján pedig finomításokat végzünk.
2.:Micheal jelenetei kitörölve! Nem kell kavarnia, ő nem létezik, mármint a karaktere, de Luna múltjában igen.
3.:Esra nem erőszakolta meg Lunát soha és nem is fogja! Régi ismerőse, vagy rokona lehet, de nem tőle van Micheal!
4.:Rebels nem érez semmit Lex iránt! Nem csábítgatja.
5.:Amon nem létezik, nem született meg.
6.:Luna és Lex kapcsolata soha nem volt, nem is lesz. Nem többek barátnál.
Minden más dolog megtörtént. Nataliat, Nina gyerekét nem töröljük, megvan az okunk rá.

Az idő múlik, a történet folytatódik...
Két év telt el, semmi sem történt. De egy nap a harcosaink eddigi helyét megtámadták. Kénytelenek voltak elhagyni és titokban befészkelni magukat valahova. Edward elhelyezte őket egy gyönyörű helyen, de egyre közelebb az ellenség táborához. A helyet gyönyörű erdők veszik körül, egy lélegzetelállító rét, ott dombok, s azok közelében egy kis ház. Nem volt sok szoba, ezért egy helyen kénytelenek voltak megférni 2-en. Icipici emeletes, aranyos párkánnyal. Szobák beosztása: Nina kislányával Natalieval van. Luna Cherileevel foglalt szobát. Izumi Rebelssel. Lex pedig Esraval.(Ha valakinek valami nem tetszik a beosztással nyugodtan mondhatja.^^)Icipici szobák vannak, szóval szűkös. Így a sárkányok máshol húzzák meg magukat.(Majd kitaláljuk hol)Mind tudjuk, hogy Cherilee sárkánya, Nic sárkányfiókákat hozott világra Izumi sárkányától. Három lett összesen. Most pedig a lassan három ésves Natin van a sor, hogy válasszon magának egyet belőle, adjon neki nevet és legyenek vele örök barátok. Igen, lovagolnia is megkell tanulnia, a táborlakók szorgosan segítenek neki. Eközben Rebels erdei sárkánya, La Bella megnőtt és elbírja tulajdonosát. Így rá is rászorul a tanítás.

Az élet azért nem dobostorta. Akármennyire is fáj ennyi lustálkodás után most újra harcolni kell. Edward 3 hónapot adott arra, hogy fejlődjenek a katonák, így karaktereinknek edzeniük kell. Futni. Fát mászni, tornázni. Aki nem éri el a szintet amit Edward előír komoly büntetést kap. Ezt fokozza a titokzatos ember, aki feltűnik. Igen, ellenséges katona. Nem egyedül van. Egy üzenetet is hozott magával, amit titokban akart nálukhagyni. Szereplőinknek tervet kell eszelniük. Búvóhelyet keresniük. Pótfegyvereket gyártaniuk, és titkos jelzéseket kitalálniuk. Eközben mindenki próbálja megkeresni a hozzávalókat Nati nyergéhez és zablájához!Ehhez mindenki hozhat 1-1 hozzávalót, amit keserves szerepezéssel leír, hogy szerzett meg. Ez lehet elejtett szarvas bőre, vagy csontok. Akármi, amiből eltudsz képzelni készíteni-e szereket.

Sziasztok!
By: Mimu

( 625 megtekintés )

Szólj hozzá:

Fluffy-sama 2015. 02. 01. 10:10  
O_O úristen...

cicus/ 2014. 12. 30. 21:23  
Ha lehet, jelentkezek. Kész a karakter. ^^
Név: Malucia Sinistra
Kor: 17 év
Tulajdonságok: Vadóc lány, aki mindig a saját feje után megy. Gyakran negatív gondolkodású, csak néha szereti, ha a középpontban van. Sokszor olyan dolgokon kapja fel a vizet, amin nem kéne, de nem sértődős, eléggé türelmetlen, képes túl hamar feladni dolgokat. Veszekedni nem nagyon szeret, de néha muszáj, szereti, ha az övé az utolsó szó, nagy az igazságérzete. Logikája kissé furcsa, gyakran ő maga sem tud kiigazodni saját magán. Udvarias, kedves lány, de kétszínű, például valamikor tündérien mosolyog valakire, de közben utálja azt a személyt. Mindig elszánt, bátor és kalandvágyó, nagy az akaratereje, de sokszor ezek a tulajdonságok bajba sodorják. Dicsekedni nem szokott, nagyképűnek emiatt nem mondható, önbizalma van neki épp elég.
Történet: Malucia egy kis ország, az Ezüst Királyság egyik grófjának a lányaként született, negyedik gyerekként, egy fényűző palotában. Három nővére van: a legnagyobb Rose, a középső Elizabeth és a legkisebb, vagyis a volt legkisebb Catherina. Velük kiskora óta nagyon jó kapcsolatban van, szüleivel is, akik a lehető legjobban nevelték. Kiskorában teljesen szabad volt, idejét futkározással, meg ilyesmi elfoglaltságokkal töltötte. Aztán hét évesen kezdődtek nála az illemtanórák, amiket eleinte szeretett, de mikor látta testvéreit, hogy boldogan töltik szabadidejüket, egy kicsit féltékeny lett, de nem annyira, hogy tönkretette volna a barátságukat. Azóta nem nagyon szerette ezeket az órákat, úgy gondolta, a birtok öröklésére meg semmi esélye nem lenne, mivel ő a legfiatalabb. Nem sokára azonban megszületett egy újabb testvére, aki a Hannah nevet kapta. Ő is hamar be tudott csatlakozni a családba, mikor az életük váratlan fordulatot vett. A birodalom majdnem teljesen elpusztult, a családja a palotába menekült, ahol nem érhette őket baj, Malucia pedig nem tudja hová. Ott egy erdőben sétálva talált egy kis sárkányt, akit Lucem-nek nevezett el.
Sárkányod: Lucem, egy nőstény sárkány, a Notte di Luce fajból származik, ami eléggé ritka. A faj jelentése “Éjjeli Fény „ , ami tűzokádás helyett képes fényt lőni. Fajához képest nagyon fiatal, 13 éves, mivel az ilyen sárkányok képesek 200 évig élni. Nagyon szilaj, a saját ösztöneit követi, és nem meglepő módon világít a sötétben. Testét pikkelyek borítják, amik citromsárga színűek, szeme mélyfekete, még nem túl magas. Természete azért a fajtájához képest nyugodt, szinte sohasem fél, néha kicsit barátságtalan. Nem mindig harap, mikor Malucia megtalálta az erdőben, csont és bőr volt, de hála a lány gondozásának gyorsan felépült.
Kinézet:  Ébenfekete haja van, mélykék szeme, alacsony termete és fehér bőre.

14adrien 2014. 12. 11. 13:47  
Leeszitek a fejem ha új cikket írok esetleg...? Bár nem tudom, mostanában megint, hogy van mindenkinek ideje... mert ha nincs nagyon senkinek, akkor még várjunk az új cikkel.

Son Goku01 2014. 12. 10. 20:15  
Kéne új cikk, az igaz... Összefoglaló meg minek, nem történt semmi, mivel sosincs senki...

14adrien 2014. 12. 08. 22:36  
Amúgy még ha szinte nem is történt semmi, akkor is kéne új cikk... legfeljebb nem írunk bele összefoglalót.

Son Goku01 2014. 12. 07. 18:55  
(Valaki? C: )

Son Goku01 2014. 12. 06. 16:10  
(Igen, ide kéne. Megpróbálok mindenkit, de.. Nem ígérek semmit.)

14adrien 2014. 12. 06. 14:35  
(először is ide kéne hívni mindenkit... mert a fő baj, hogy senki nem jár erre)

Son Goku01 2014. 12. 06. 12:12  
(Igen.. Valamivel kéne.. Egy kaland, mondjuk egy harc, vagy... Nem is tudom.. Ötletetek van esetleg?)

14adrien 2014. 12. 05. 22:41  
(Hát... kicsit lendítsük fel valamivel...)

minni
 
2014. 12. 05. 21:50  
Szerintem is...

Son Goku01 2014. 12. 05. 19:50  
(Igen, ebben egyet értek veled Adri.. Nem járnak az emberek mostanában, viszont unni én sem unom a szerepet.)

14adrien 2014. 12. 05. 19:07  
(Igen, de senki nem néz ide mostanában... Én nem unom a szerepet, viszont úgy, hogy alig látogat el néha napján valaki errefelé... nem akarok senkit megsérteni, viszont ez így nem jó...)

Son Goku01 2014. 12. 05. 18:12  
(Hogy érted? Miért kéne befejezni, még egy csomó kaland várhat ránk ebben a szerepben ^^)

minni
 
2014. 12. 05. 17:50  
Ezt mind leszerepeztük? Ezt a 80 hozzászólást. Komolyan, nem unjuk már a banánt? Lehet lassan bekéne fejezni....

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat