Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Lumy)

Dragon Hope-9
Megosztás: f

Dragon Hope-9

Végtelenül hálás vagyok azért, mert ilyen sokan lettünk, olyanok, akik tényleg aktívak. Annak is örülök, hogy én küldhetem be ezt a részt. Sajnálom, hogy én nem vagyok olyan precíz, mint Adrink, de engem most sürget az idő is. Talán nem is a cikk a lényeg, hanem ami alatta történik. Remélem, hogy most is beszerzünk néhány új tagot. Kérlek, ne írjatok levelet, és a kommentben sem kérdezzétek meg, hogy jelentkezhettek-e. Majd mondjuk, ha nem lehet, de ez amúgy egy szabad szerep, mindenkinek joga van a jelentkezéshez!
Történetünk lényege...
Története egy fantáziaföldön játszódik, ahol az emberek megtehetik, hogy gondoskodjanak egy misztikus lényről, ami a sárkány lenne. Egy nap kiderül, hogy a szerepesek otthonát nagy veszély fenyegeti. Viszont az ő birodalmuknak van egy nagy előnye. A sárkányok! A felettesek azt a döntést hozták, hogy összegyűjtik az összes sárkánytulajdonost, majd a Tall Dragon nevű hegyen kiképzik őket. A hadseregből néhány értékesebb embert kiválasztanak, akiket több csoportban előre küldenek. (Minden jelentkező egy csapatban van. A több csoport csupán azt a célt szolgálja, ha valaki későn jön harcosként, a másik csoportból jöhet.) A résztvevők öt táborban cikázgatnak, közben megfigyelnek, legyőzik a néha kiküldött ellenállást és persze foglalkoznak a sárkányaikkal.
Ha jelentkezni szeretnél ezt töltsd ki:

Jelentkezési lap:
Név: (vezeték + keresztnév)
Kor: (16 év felett)
Tulajdonságok: (minimum 5 nem tő mondat és rosszat is kérek)
Történet: (minimum 3 nem tő mondat)
Sárkányod: (Tulajdonság (3 nem tő mondat) + Kinézet (minimum 2 mondatot kérnék hozzá), ha lehet képpel)
Kinézet: (kép vagy leírás, ha lehet is-is)

(Remélem nem sok a vastag betű, de valljuk be, jól néz ki.^^)

Ami eddig történt:
Mindenki élte a családi idilljét. Nina szeretett kis Natijával, aki vörös hajjal és kék szemmel büszkélkedhet, Lex Lunával együtt figyelték egyre növekedő gyermeküket Luna méhében, aki egyre gömbölyödött. Jó időre béke köszöntött be. Sokat volt együtt a csapat, akik már családdá fejlődtek. Sűrűn töltöttek együtt napokat, élvezték egymás társaságát. Mindaddig, amég meg nem jött Cherilee, a különleges útjáról. Titkára azóta sem derült fény, csak annyira, hogy valamiért nem fogadja el más gyerekét, ezért igen nagyon megnehezítette elsőnek Nina életét, pedig elsőnek mindenki örült visszatérésének, de hazugságaival kivívta mások haragját. Egy szép napon Lunánál megindult a szülés. Így az orvosi sátorban világra jött a kisfia, Amon. Sajnos már régóta tudtuk, hogy nem az első gyereke. A szerelmespár örült a jövevénynek, de a családi együttlétet nem sokáig tudták élvezni. Mikor hazafele tartottak Cherilee a borzalmas személyiségével kikapta Lex kezéből az újszülöttet, és elrabolni készülte, mikor Lex megragadta és visszaszerezte. Hosszas szóváltás után megérkezett Nina, Natalie nélkül, akit Ninre bízott. Eközben az elmebeteg lány elinalt egyenesen Nina lakrészéhez, ahol csellel rávette Nint, hogy menjen el. Mikor elment kapta az alkalmat és a kicsit elrabolta. Eközben William egy személyt hozott a táborba. Egy olyasvalakit, akire senki nem számított. Szóváltásba, azaz veszekedésbe került Ninával, aki aggodalmasan kereste lányát. Luna védelmére indult, de mikor meglátta a személyt, se hang, se jel, lélegzet megakadt. Az az ember volt, akiről Luna azt mondta, hogy mikor fiatalabb volt megerőszakolta, és annak gyümölcse rég nem látott kisfia lett, Micheal. Aznap rengeteget veszekedtek, senki nem tudta, hogy mit tegyen. Luna mellett kiálltak a szerettei, de egy idő után azt sem tudták mi legyen, kinek hitjenek. Egy pillanatban, mikor senki sem figyelt Cherilee Amont is elvitte, immáron két gyerektússzal büszkélkedhetett, és persze terveivel. Kiderült, hogy Esra magához vette Michealt, két hónappal születése után, azóta vele él. Lunának a félelem miatt kétségei voltak, hogy látni akarja-e a fiát. Végül Esra visszaszerezte a kicsiket, akik boldogan visszakerültek anyjukhoz. Heves családi vita alakult ki. Még a kis három éves Micheal is komoly volt, komoly szándékkal beszélt és fenyegetőzött. Luna két tűz közé szorult. Szerelme és nemrég született gyermeke, és fia, akire oly régen vágyott, aki miatt annyit sírt.

Valahogy ennyi lenne. Legközelebb a mi precíz Adrink írja a cikket, ő jobban tudja, neki van kitartása hozzá.^^ Sziasztok!
By: Mimu

( 605 megtekintés )

Szólj hozzá:

14adrien 2014. 11. 25. 19:10  
Irány oda *-*

minni
 
2014. 11. 25. 19:05  
Megvan az új rész.*-*

14adrien 2014. 11. 25. 19:00  
(Mi van? >< *teljesen összezavarodott* Elméletben... ezek után a törlések után, mi az, amit meghagytunk? *próbál valami értelmeset kérdezni*)

minni
 
2014. 11. 25. 18:57  
Én me is összezavarodtyottttt

Son Goku01 2014. 11. 25. 18:56  
(Öhm... Oké, és nem tudom.. Most akkor előröl hogy nem a fogadóban vagyunk? Akkor hol? *összezavarodik* O_O)

minni
 
2014. 11. 25. 18:55  
Láláláláláláláláláláléáláláláláláéááláéáléláéééűáééáálálálálálálálálálálálálálálálálálálálálálálálálálálálálálálálálálálálálálálllálálálállálálálálálálááláláláálálálálálálálááláláláláláláláláláláálááláláláálálálááálllllááállllálálálá
Csak kőne egy modi.ˇˇ Amúgy a kövi rész a második évadba tartozik.:3

14adrien 2014. 11. 25. 18:54  
(felőlem szerepezhetünk ^^ és jó, akkor rokonérzés meg van xD de... akkor kérdés, sokadjára *reméli, hogy választ is kap* helyileg hol is vagyunk? csakhogy fogadót említesz, és így nem tiszta...)
(szuper ^^)

minni
 
2014. 11. 25. 18:52  
Vagyok, cikk beküldve.^^

Son Goku01 2014. 11. 25. 18:51  
(Amúgy közben szerep? C: Attól még tudunk beszélgetni, nem? És ne is mondd.. Nekem megtiltották hogy bármi rosszat mondjak magamról pedig én se vagyok tökéletes xD Szóval h.ülyeség)

Izumi
A fogadó aulájába sétáltam sóhajtva, majd leültem az egyik asztalhoz egy magazinnal a kezembe.

Lex
A szobámban ültem sóhajtva.

(Ha nem baj hogy írok)

14adrien 2014. 11. 25. 18:46  
Nekem anyám megtiltotta xD Viccen kívül. Annyit h.ülyéztem magam, hogy megtiltotta xD Pedig h.ülye vagyok, és be is ismerem.

Son Goku01 2014. 11. 25. 18:42  
Én anya? xD Neeem, és nem csak ti vagytok azok : P Én is... Csak nem h.ülyéztem magam, de hát xD

  - megszűnt felhasználó - 2014. 11. 25. 18:40  
de én az vagyok :O h.ülye és szeretek az lenni

14adrien 2014. 11. 25. 18:38  
Ne legyél már anya xD Ne tiltsd meg nekem, hogy leh.ülyézzem magam. De jó, akkor idióta vagyok ^^ Vagy keresek más szinonimát...

Son Goku01 2014. 11. 25. 18:33  
Igen, maradhat. ^^ És senki se h.ülye, ne mondjátok. (:

14adrien 2014. 11. 25. 18:27  
H.ülye vagyok, félreolvastam >< Mindegy. Akkor maradjon ha ti is így vagytok vele...

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat