Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Bettica)

Dragon Hope ~ 7
Megosztás: f

Dragon Hope ~ 7

Sziasztok! ^^

Elérkeztünk a hetedik részhez, ami egyébként valójában a nyolcadik, de ez most lényegtelen. Szóval, ami fontos, hogy nem tudom hányszor hangsúlyozni mennyire hálás vagyok minden aktív játékosunknak, hogy idáig is eljutottunk, ami már tényleg szép eredmény sok szerepjátékhoz képest. Lassan hat hónapja indult útjának a Dragon Hope, egészen pontosan 2014. június 10-én. Hat hónap alatt rengeteg minden történt, most azonban ugrunk egyet a játék történetében. Azonban először is, a jelentkezni akaróknak szól, hogy a szerep...
Története egy fantáziaföldön játszódik, ahol az emberek megtehetik, hogy gondoskodjanak egy misztikus lényről, ami a sárkány lenne. Egy nap kiderül, hogy a szerepesek otthonát nagy veszély fenyegeti. Viszont az ő birodalmuknak van egy nagy előnye. A sárkányok! A felettesek azt a döntést hozták, hogy összegyűjtik az összes sárkánytulajdonost, majd a Tall Dragon nevű hegyen kiképzik őket. A hadseregből néhány értékesebb embert kiválasztanak, akiket több csoportban előre küldenek. (Minden jelentkező egy csapatban van. A több csoport csupán azt a célt szolgálja, ha valaki későn jön harcosként, a másik csoportból jöhet.) A résztvevők öt táborban cikázgatnak, közben megfigyelnek, legyőzik a néha kiküldött ellenállást és persze foglalkoznak a sárkányaikkal. (Igen a szokásos duma, ami az előző cikkekben ugyanúgy megtekinthető)

Ha jelentkezni szeretnél ezt töltsd ki:

Jelentkezési lap:
Név: (vezeték + keresztnév)
Kor: (16 év felett)
Tulajdonságok: (minimum 5 nem tő mondat és rosszat is kérek)
Történet: (minimum 3 nem tő mondat)
Sárkányod: (Tulajdonság (3 nem tő mondat) + Kinézet (minimum 2 mondatot kérnék hozzá), ha lehet képpel)
Kinézet: (kép vagy leírás, ha lehet is-is)


A karakterlap elég szigorúan lesz véve, de ezzel remélem nem veszem el senki kedvét. Csak aktív játékosok jelentkezzenek, mert annak nincs értelme, hogy egyszer játszol, aztán csak úgy felszívódsz. Ahogy annak sem, ha csak megírod a karakterlapot, de utána egy kommentet sem hagysz.
Egyébként, pedig ha már karakterlap. Szeretném megkérni a játékosainkat, hogy küldjenek el egy, frissített karakterlapot, mivel az idők során rengeteg minden változott. A frissített jelentkezési lapokat hozzászólásban várom.

Az előző részben történtek:
Luna és Lex meglátogatta a vidámparkot, akiket Nina titokban követett is. Ám a kis kémkedése balul sült el, mert a páros női tagja rátalált. Az ügyet elsimították, azonban Lexet sikeresen elhagyták. A keresésére indultak, időközben megismerkedtek Ashleyvel is, majd innentől hárman folytatták a kutatást. Végül szétváltak. Lunát balszerencséjére megtámadták, míg a többiek, a keresett személy nélkül, de visszaértek a bejárathoz, a megbeszélt találkozópontra. A vissza nem térő lányt bizonyos emberek magukkal hurcolták, eladási szándékkal. Időközben Lex is megkerült, majd a kis csapathoz Sophie is csatlakozott, ezután az eltűnt lány nyomába eredtek, akit végül Nina talált meg a kikötőben. Ám Lunát ekkor már felvitték egy hajóra, de végül szerencsésen megúszta az akciót, azonban eluralkodott rajta a túlzott pesszimistaság, melybe főként Lex kapott bepillantást.
Pár nap múlva a kis csapat több tagja is Edward keresésére indult, majd meg is találták a városházán. Ekkor derült ki, hogy aznap érkezik meg szeretett barátjuk, Hunter. Kis csoportunk a főtérre indult, Luna és Nina verset költött, ám a nagy lelkesedés azonnal véget ért, amint meglátták a vezetőségi tagot, illetve a lényét, akin utazott... Később Luna, Lex és Nina bosszút forraltak, ami elég forró is volt szegény csilit evő lénynek.
Nemsokára valaki újabb életévet töltött be, vagyis egészen pontosan valakik. Ezen két személy Izumi valamint Lex voltak, kiknek tizenhetedik születésnapját ünnepeltük. Lunára időközben egyre több rosszullét tört rá, s hamarosan ki is derült, hogy újabb gyermekáldás köszöntött ránk. Lex szerencsére jól fogadta a hírt, majd azt is, amikor megtudta a lányról, hogy született korábban már egy kisfia, Micheal...
Napok teltek el, míg a következő láncreakciót elindító esemény elérkezett. A két bajkeverő elgondolkozott a háborún, majd végül arra jutottak, hogy ez így semmiképp nem mehet tovább. Elsőként Huntert idegesítették fel, majd miután balul ütött ki a dolog, új fogadó után néztek, ahová magukkal hívták a többieket is. Ott maradtak néhány napig, majd a lányok újból cselekedni kezdtek, a sárkányok segítségével felgyújtották a város határában tanyát vert két tábort. Innen, pedig automatikusan következett a következő esemény: Navem ostroma. A csatát a mieink nehezen, sok ember veszteséggel, de megnyerték. Hőseink tele vannak sérülésekkel, a sárkányok úgyszintén. Ám egy fontos személyt is elvesztettünk a csatában, ő, pedig nem más, mint Hunter. Hunter halott.

Miután voltak, akik végigszenvedték az unalmas szövegelésemet, folytatnám is, a már várt időugrással. Egészen pontosan kilenc hónap telt el. Mi is történt ezalatt?

Megszületett Nina kislánya, akit a Nataline névre kereszteltek. Nemrég múlt hat hónapos, eleven, élénk kisgyermekként cseperedik, egy percre sem hagyja nyugton a dajkáit. Ezalatt Luna várandóssága is a végéhez látszik érkezni, ugyanis már a kilencedik hónapban jár. Egyre izgatottabb a készülődés a második kisbaba érkezésére, már szinte minden készen áll a fogadtatására.
Most május hónapot írunk. Minden gyönyörű, hamarosan érkezik a nyár, ám még mindig virágoznak a fák, s lassacskán megérnek a gyümölcsök is. Új életre támadt a természet, szinte semmi nem árnyékolhatná be a meghitt tavaszt a hegységben, avagy a harmadik kiképzőtáborban. Egy zord tél után most nincs, ki ne örülne ennek a fantasztikusan alakuló májusnak. Mégis árnyékot vet hőseinkre, hogy egy háború kellős közepén állunk éppen. A jelenlegi állás szerint veszíteni fogunk. A mi oldalunk ereje nagyon megfogyatkozott, míg az ellenség alig csappant. A sárkányok, az emberek holttestei tonnaszámra hevernek az eddig vidám, virágos mezőkön, réteken, vagy éppen a hegyvonulatok zugaiban, melyek máskor olyan ijesztőek, és sötétek, most azonban vörös vér festi a köveket. A katonáink kiképzetlenek. Cselekedni kell. És, a nagy kérdés: Eddig mit csináltak a mi szereplőink? Erre a válasz roppant egyszerű, ám mégsem az. Kiképződtek. Jelenleg a harmadik kiképzőtáborban pengetjük napjainkat, kilenc hónap alatt rengeteget fejlődtünk a harcászat, illetve mi egyéb más dolog terén. A lehető legjobb kiképzőket kaptuk, akik egyáltalán nem olyanok, mint, amilyenekkel az első táborban találkozhattunk. A változtatásban, illetve a változatos edzésekben, valamint sok-sok fejlődést segítő ötletben Sophie járt élen, ötletei többségét Edwarddal együtt sikerült megvalósítsák. Azonban az ellenség újabb nyári hadjáratot indított. A harcnak még közel sincs vége. Most rajtunk a sor.

Tehát, akkor innentől nem is kötnélek meg titeket. Ha valami problémás, akkor szóljatok, és igyekszem korrigálni a hibát. Jó játékot, találkozunk a cikk alatt! (:

( 1672 megtekintés )

Szólj hozzá:

14adrien 2014. 11. 22. 18:19  
(Bocsi, hogy ma nem voltam, de négykor keltem fel >< És igazából... nagy baj, hogy Nináról csak egy képem van? >< *nem tudja talál-e hasonlót* Illetve Natiról is megpróbálok keresni, viszont ilyen téren semmit nem ígérek.)

Son Goku01 2014. 11. 22. 16:24  
Lex
Elmosolyodva figyeltem őket. Luna optimista, nem pesszimista. Ez jó kedvvel töltött el.
(Szerintem elég levélbe ^^)

  - megszűnt felhasználó - 2014. 11. 22. 16:05  
(Levélben elküldtem, de akk ide is küldjem el?)

  - megszűnt felhasználó - 2014. 11. 22. 16:04  
Luna
Nem is olyan rég biztosra vettem, hogy igen, de valami megváltozott
- Nem fogunk. Az ellenfél veszélyes, de együtt erősek vagyunk

Son Goku01 2014. 11. 22. 16:04  
(Lex:      Sárkánya Jinsay: ^^)

minni
 
2014. 11. 22. 16:03  
Mind jövök ^^

minni
 
2014. 11. 22. 16:01  
Lola a karakteredet te is...

minni
 
2014. 11. 22. 15:58  
Micheal

-Minket is érint a veszély? Lehet meghalunk?-Kérdezősködtem.
Köszi ^^

Son Goku01 2014. 11. 22. 15:58  
(Küldök, bocsi. Izumi:  Így talán megengedi, de ha nem itt egy másik ami hasonlít rá:  ^^)

  - megszűnt felhasználó - 2014. 11. 22. 15:56  
Luna
Meglepett, olyan okos kérdéseket tett fel melyre nehezen válaszoltam.
- Nem tudom...- mondtam- míg valamelyik fél le nem győzi a másikat.

minni
 
2014. 11. 22. 15:55  
Jó lesz komiban is ^^

minni
 
2014. 11. 22. 15:53  
Goku, tudnál most adni egy normális képet a karakteredről(Izumi) csak a sárkányt hozza be. Meg lexről is kereshetnél.^^

minni
 
2014. 11. 22. 15:51  
Micheal

-Meddig fog tartani a háború?

  - megszűnt felhasználó - 2014. 11. 22. 15:49  
Luna
- Igen ezt megértem- mondtam- Nem választhatlak el tőle

minni
 
2014. 11. 22. 15:47  
Micheal

-Anya, ha tényleg úgy döntenék, hogy veled szeretnék élni, akkor sem válok meg apától. Te mondtad, hogy 5-en egy család leszünk...

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat