Újság >> Gyerekszáj

(ellenőrizte: Bettica)

Mese mese hátán
Megosztás: f

Mese mese hátán

Volt egyszer egy tigris. Annak voltak kölykei. Nagyon csalafinta kölykök voltak ám azok. Csak hússal lehetett őket irányítani. Egyszer jött a gazda. Na megint a kölykök!!!? Mondta. Mindíg akölykökkel van bajom!!!??? Kiáltotta fel. Egyszer az annyuk ráordított a gazdára: rráááá!!!!!?? Ordította. A gazda megijedt és sosem tért vissza az állatkertbe.
Az első nap amikor bementem a suliba, máshol volt az isztályunk.Jó volt látni a többieket.De viszont ma megint elkezdtük a szokásost.Verekedés.Persze csak jatékbol de én eztet már unom.Lehetnénk már végre jobbak mert eddig mink vagyunk a legrosszabbak a suliban.Valaki már megváltozott de még mindig ugyanaz megy.Nem rég elültetés volt.Én az első sorban üllök.A negyedik osztálynsk meg kell változnia aggyatok tippet hogy mit tehetnénk! ! Köszönöm.Volt egyszer egy kislány és az egyszer elment az erdőbe a nagyi kunyhójához eleséget vinni. A nagymamája nem volt éppen otthon. Úgyhogy az ételt odatette az asztalra hogy a nagymamája megtalája. De később már otthon volt a nagymamája. Eggyütt elmentek szedret szedni ami kissé távolabb volt a kunyhótól mind a falu. A szedres mellett találtak egy kiskosarat. Gontolták hogy abba teszik a finom éretteket. Le is szedtték és a felét a kilány vitte haza. A másikfelét meg a nagymama. Ették ma is még jól nem laktak végül.

( 212 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2014. 11. 28. 13:06  
uhh....Hát ez...

birosroni 2014. 11. 02. 13:12  
ehh, ehh, inkább nem mondok semmit sem

Rebóca 2014. 10. 30. 19:40  
Uh... itt mi történt? Mióta nem voltam én körülnézni az újságban? *vakarja a fejét, és közben az ujjain számolgatja a heteket*
Fogadd meg:
~ olvass könyveket, hogy fejlődjön a szókincsed
~ gyakorolj sokat
~ nyelj le egy helyesírási kézikönyvet, vagy ne aludj nyelvtanórán
~ kímélj meg minket a műveiddel, először Word-be írd, s ha már jobban fog menni az írás, és lesznek személyek, akik azt mondják, hogy már értesz hozzá, nyugodtan beküldheted ide is. De... DE!!! G.Y.A.K.O.R.O.L.J. S.O.K.A.T.!

BirmosKörtike 2014. 10. 29. 16:36  
Egyetértek. Legalábbis ne küldje be ide a "meséit".

Tanja 2014. 10. 29. 13:38  
Ne próbálkozzon...

IceFox 2014. 10. 29. 11:04  
Ezeknek nincsen értelme. Rövidek és tele van helyesírási hibákkal. Ebből azt vontam le, hogy nem tudsz normálisan fogalmazni, a fantáziád nuku. Alig bírtam elolvasni. Már a bevezető se valami jó.
Tudtommal a mese aranyos, mesés elemek vannak benne.
Olvass többet, ellenőrizd le a helyesírásod, vagy írd "Word"-be, gyakorolj sokat és próbálkozz újra utána

Lillulu 2014. 10. 29. 9:40  
Ezek. Nem. Mesék.
EZEK GYILKOSOK!!!

Tanja 2014. 10. 28. 14:39  
Meghaltam, feltámadtam, szétütötem a számitógépet egy baltával, majd lopott pisztollyal fejbe lőttem magam. Rövidlátó voltam... Most már vak és halott. Ez rosszabb volt, mint a Rainbow Factory! (Tizenkét éven aluli társaság; NE, ismétlem, NE nézzétek meg a Rainbow Factory-t! Erre meg rá se nézzetek. Örök életre szóló fogyatékosság lesz az eredménye. Ja, hogy már elolvastátok? Sajnálom, igazán jó kis srác volt...)

Dilaila
 
2014. 10. 28. 10:36  
1. Sok benne a hiba.
2. A meséknek nincs értelmük.

♫Bogika♫ 2014. 10. 27. 18:31  
Kiégett a retinám ettől!

Nimyke
 
2014. 10. 27. 18:14  
Adhatok egy tanácsot?: Nézd át mielőtt elküldöd mert ,,a kölykökkel" helyett azt írtad, hogy akölykökkel. Meg az osztályunk helyett is azt írtad, hogy isztályunk. Ülök helyett üllök.
Még a negyedik osztálynsk. Mi??
Mit jelent az, hogy osztálynsk??? 
Adhatok egy tanácsot?: Nézd át mielőtt elküldöd mert ,,a kölykökkel" helyett azt írtad, hogy akölykökkel. Meg az osztályunk helyett is azt írtad, hogy isztályunk. Ülök helyett üllök.
Még a negyedik osztálynsk. Mi??
Mit jelent az, hogy osztálynsk??? 

BirmosKörtike 2014. 10. 27. 18:01  
Komolyan mondom, nekem kiégett a szemem ettől a valamitől.


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat