Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Chidori)

Empires' World ~ Chance
Megosztás: f

Empires' World ~ Chance

Helló újra!

Idő nincs, ötlet nincs, semmi sincs, úgyhogy nem volt könnyű összedobni ezt a részt. Főleg úgy, hogy az előző részben szinte semmi nem történt, és tíz sor a minimum, szóval valamit ki kellett találnom. Ami nem is volt olyan nehéz, és jobb lett, mint gondoltam...
Vágjunk bele (a semmibe)!

Először is, linkek:
Főcímdal:
Előző rész
Első rész
Összes eddigi rész
Klub

Történet röviden
“A Birodalmak Bolygója:  A Föld elnevezése volt a 47. század közepétől. Az emberek addigra más bolygókra menekültek saját környezetromboló munkájuk eredménye elől, az előlük elbújva élő lények alkották a birodalmak lakosságát. A név onnan származik, hogy ezek a lények nem voltak képesek együtt élni, ezért zárt birodalmakba rendeződve, külön telepedtek le. „ ~ Encyclopedia Galactica

Az előzőelőtti rész tartalmából
A birodalmak mágikus lényei - mi - békében éltek egészen addig , amíg egy idegen faj sok egyeddel - az emberek - nem jöttek el, hogy visszafoglalják a bolygót, és leigázzák a lényeket, ahogy a történelemben szokás. A birodalmak uralkodóit - akiket természetesen játékosok alakítottak - természetesen azonnal összehívták tárgyalásra, aminek csúfos kudarc lett a vége. A birodalmak uralkodói közül csak néhányan jöttek el a tárgyalásra becsületből. A tárgyalás kellős közepén kihallgattak egyet az új fajból is, mire kiderült, hogy a veszély bizony nagy, a túlerő szintén, a lényeket csak a csoda mentheti meg, és a tetejébe több uralkodó nem is tud erről, vagy nem veszi túlzottan komolyan. Itt-ott már serényen megy az emberek tanulmányozása, vagyis már azt is lehet tudni, hogy olyan képességük, mint nekünk, nincs, de a technológiájuk bizony fejlett, és bizony sokan vannak - de idegen nekik a varázslat. Végül azok néhányan, akik részt vettek a tárgyaláson, azt találták ki, hogy minden birodalomnak üzennek, hogy állítson fel hadsereget. De ez sem olyan egyszerű, hiszen nem minden birodalomban vannak elegen egy hadsereghez, és bizony nem minden birodalomban vannak katonának való lények se. Mindenesetre ennyit tudtak tenni.

Az előző részben történt
“Tisztelt Destiny Falls!
A tárgyaláson arra jutottunk, hogy minden birodalom felállít egy hadsereget magának a lakóiból. Kérem ön, mint Darkhills úrnője is tegye ezt.
Köszönettel: Az Uralkodók Szövetsége „ - kapta meg Destiny ezt a levelet egyik nap. Csakhogy Darkhills hiába áll vámpírokból, vérfarkasokból, sötét elfekből, feketeangyalokból, boszorkányokból és további gonosz lényekből, egyik sincs olyan állapotban, hogy be lehessen állítani katonának. A birodalom pénzügyi helyzete reménytelen, ami érték van ott, az Destinyé. Amíg pedig ő jól elvan romos, de a maga módján gyönyörű palotájában, a lakosságot az éhhalál, a szomjhalál és a megfagyás fenyegeti, de az uralkodó mit sem törődik ezzel. Inkább elment a Srëven-unióba, hogy onnan szerezzen egy hadseregnyi lényt. Serene pedig szíves-örömest adott is neki, elküldte a Fekete Határra, ahol a kegyetlen, sötét, száműzött lények élnek, amik mindent szétmarcangolnak, amit csak tudnak, egyszóval: még az olyan pszichopatákra, mint Destiny is igen veszélyesek. Ő pedig alig kezdett bele a gyűjtő munkálatba, amikor a szomszédos birodalom, Ardentra uralkodójába, Lunába botlott.
Eközben Serene megbízta a küldöncét, Mariangelát, hogy tanulmányozza és nevezze el az emberek fegyvereit.


Lehet még jelentkezni! De már csak kizárólag uralkodónak! Nyugodtan jelizzetek, nem harapok! (azt hiszem)

Uralkodói karakterlap
Név:
Kor:
Faj:
Tulajdonságai:
Története:
Képessége:
Kép (nem kötelező):
Birodalma neve:
Birodalma tulajdonságai:
Kép a birodalomról (nem kötelező):


Újdonság!
Mindenki megerősítheti a képességét! Például aki eddig tűzgolyókat tudott lőni, az mostantól azon kívül puszta érintéssel felgyújthat bármilyen tárgyat is. Aki szeretné, annak lehet két apróbb képessége is, pölö akinek gyógyító ereje van az lehet emellett szupergyors is.


És ennyi lenne, mivel mennem kell a gép elől xd
Bye!
Lillulu
Dragonfly

( 626 megtekintés )

Szólj hozzá:

Nimyke
 
2015. 01. 09. 20:08  
lehet még jelizni?

cicus/ 2014. 12. 31. 16:32  
*Képessége: Fény erejét a Napból, a Holdból és a csillagokból meríti. Képes fénygömböket idézni, és szikrákat. Még tud melegíteni, felforrósítani. Van egy pálcája, ami csillag alakú, ami nagyobb erőt ad neki.

cicus/ 2014. 11. 22. 18:44  
Ezek szerint igen.
Név: Lillys Legendary
Kor: 14 év
Faj: tündér
Tulajdonságai: Igen jó szívű lány, sok, néha talán túl sok magabiztossággal. Rendkívül türelmes, de egyben makacs is, ha valamit eltervez, azt mindig meg akarja csinálni. Kicsit locsi-fecsi, bár barátai titkát sosem fecsegné ki. Nagyon ért az illemhez, udvarias, minden álma, hogy igazi hercegnő legyen. Tele van jó ötletekkel, optimista, bár néha elveszíti a reményt. Sokat mosolyog, mert jól áll neki, életvidám, bár néha bohókás, bolondos. Kinézetéről annyi, hogy hosszú szőke haja van, zöldesbarna szemei mindig ragyognak. Nem túl magas, mivel tündér, narancssárga vagy kék ruhái vannak. Stílusa romantikus, néha divatos, de nem túlzottan.
Története: Birodalma hercegnőjeként született a ragyogó kristálypalotában, egyedüli gyermekként. Kiskorában sokat játszott a királyi kertben, nevelését egy nőre, Merin-re bízták. De az idő eltelt, Lillys-nek pedig elkezdődtek az illemtanórák, amik sok idejét elvették, de szerette ezeket az órákat. Nemsokára egy varázslat történelem órán kiderült, hogy anyjának, a királynőnek van egy testvére, és neki egy lánya, más néven van unokatestvére. Meg szerette volna ismerni, és erre épp lehetőséget adott neki a nyári uralkodói találkozó, ahol találkozhatott rokonával, Hannah-val, aki nagyon ellenszenvesnek találta Lillys-t. Mindig lenézte a lányt, ok nélkül utálta, összebarátkozott a hercegnő esküdt ellenségével, Alice-vel. De valahogy mégis összeszoktak Lillys-el, barátok lettek, és mivel neki szőke, Hannah-nak meg fekete haja volt, külsőre egymás tökéletes ellentétjei volta, de a lánynak nemsokára haza kellett mennie. A legszebb emléke az volt, mikor 13 éves születésnapjára egy pegazust kapott, akit Diamante-nak nevezett el fehér szőre és sörénye miatt.
Képessége: Ő a fénylő nap tündére. Erejét a napból, a holdból és a csillagokból meríti. Van egy pálcája, ami nagyobb erőt ad neki. Mivel tündér, tud repülni, hatalmas szárnyai vannak.
Kép:
Birodalma neve: Legendaris
Birodalma tulajdonságai: Egy birodalom, ahol szinte mindig süt a nap, amiből történetesen kettő van. A legendák szerint, az alapítója, Sylviana királynő elrejtett benne egy legendákkal teli könyvet, ebből jött a Legendaris név. Mindenféle varázslatos lények lakják, pegazusoktól kezdve a narancssárga napmadárig, ez a két kedvenc állata a hercegnőnek. Nem szokott szövetkezni más birodalmakkal, ilyen helyzetekben nagyon gőgös, de van elég védelme, a fény serege. A mostani uralkodói Adelaide királyné és Wiliam király.
Kép a birodalomról:

cicus/ 2014. 11. 16. 8:36  
Lehet még jelentkezni?

14adrien 2014. 10. 23. 17:18  
Egyébként a szerepet itt mikor kezdjük el?

P.kata 2014. 10. 22. 19:43  
Mit? engem? amúgy pedig elrontikázódott.
Belül: (plusz amit már beküldőztem.)

Lillulu 2014. 10. 22. 15:59  
Imádom *-*

P.kata 2014. 10. 22. 15:06  
Háát...

Név: Suhurra Notte
Kor:29
Faj: Ilyen félember-félállat, félfarkas
Tulajdonságai: Nem az a hű-de-vezér-akarok-lenni, de nem mondott le trónjáról. Remekelnek a szónokai, mivel szinésztudással meg van áldva. Azonban van amikor túlreagálja a harcot, bár a legtöbb párbajnál csak javít. Sosem szerette a ripacsságot, sosem szeretett volna kitűnni a tömegből, de muszáj, ha trónon akarsz maradni... Még uralkodása előtt - amikor még a szakadék szélén játszott verebesdit - a többiekkel kitaszítóan viselkedett, sosem beszélt magától.
Története: Egy szegény családban született. Szülei mindig szerették, bevallásuk szerint ő a kiskirálynő.  Fiatal korában derült ki képessége, mire pánikszerűen kitört az a mozgalom ami a jövőben majd őt teszi a trónra. Ez a mozgalom végül sikeres lett, ő került az élre, a leválasztott sámánok pedig foggal-körömmel ellene voltak.
Képessége: Öhh, még nem tudok ^^"
Kép (nem kötelező):
Birodalma neve: Feralis
Birodalma tulajdonságai: Az egész egy nagy esőerdő! Az erdőben elszórva kisebb falvak vannak, amik két oldalra vannak osztva: van egy olyan hely ahol áldoznak(kecskeszadomazo) meg az ottani sánám lépked az életfán, a másik helyen pedig egy nagyon magas épület, ahol szónokolnak. Ha egy faluba akarsz találni, akkor ezket a ,,szónokszékeket" kell meglátnod először. Lakói félemberek, legtöbbje ragadozó, de lehet találni őz származásúakat. Minden faluban van egy sámán, avagy a polgármester.
Kép a birodalomról (nem kötelező): Kívül:
Belül:

  - megszűnt felhasználó - 2014. 10. 20. 19:03  
Ja, hupsz, oké. És bocsi. ^^

  - megszűnt felhasználó - 2014. 10. 20. 18:06  
: D Köszi : D
Amúgy meggondolva, hagyjuk az empatásdit, helyette villám minden mennyiségben.

Lillulu 2014. 10. 20. 17:37  
Mindkét karakter nagyon tetszik, és mindkettőt elfogadom, ha beleegyezel, Zsófi, hogy 19 emberi éve is éljen, mért nem lehet ekkora tapasztalata. Az első részben leírtam, hogy úgy add meg a karid korát, mintha ember lenne!
Drag, minden képesség lehet (engedékeny kedv, szerencséd van), és Katának is azt üzenem, hogy igen :3
Nekem nem lesz másik képességem, mert szerintem a mostani így is túl erős.
*19 emberi éve éljen

  - megszűnt felhasználó - 2014. 10. 20. 16:56  
Öhm... Nem fejeztem be. xD Akkor...

Név: Serpent Liethis
Kor: 26 (idősebbnek számít pár fokkal)

  - megszűnt felhasználó - 2014. 10. 20. 16:55  
Hmm... kedvem támadt egy zsidóféle karakterhez. xD

Név:

Kor:

Faj: Egynyolcad vagy -tizenhatod részben valamilyen kígyófajzat, a többi garabonciás. A garabonciások majdnem teljesen emberszerűek, hülyítették is az embereket rendesen az olyan képességeikkel, mint a viharbanutazás, a sárkány- sőt egyes alfajoknál halottidézés. Ezek persze mostanra kivesztek, és a garabonciások Európa közepéről délebbre húzódtak, elterpeszkedtek a Mediterráneum kellős közepén. A többit a birodalomnál.

Tulajdonságai: Tipikus garabonciás fűszerezve a tipikus hüllőtulajdonságokkal - ravasz, alakoskodó, kicsit aljas kereskedő, hihetetlen hidegvérrel, gyenge testalkattal és látványos, de nem támadó jelleggel erős mágiával, de borotva kategóriás észjárással. Jellemző rá, hogy bármilyen szerepet felvesz és remekül eljátszik - például a hős harcosét. Uralkodószerepben határozott, de nem mindig igazságos.

Története: Nemesi családba született; kereskedni tanították, nem uralkodónak. De aztán az akkori fejedelem utód nélkül meghalt, és megkezdődött az őrült marakodás a trónért. Hogy, hogy nem, ő győzött, villámcsapásszerűen a semmiből, úgy, hogy senki nem számított rá, ügyesen kihasználva egyik képességét; azóta uralkodik.

Képessége: Egyrészt hihetetlen meggyőzőképesség pár szóval vagy sárga fényű szemének egyetlen pillantásával, bár erre a mágia csak rásegít; másrészt az égiek valamilyen különös szeszélye folytán az ősi erő, a viharkeltés és a garabonciások "hagyományos" öltözékében - fekete, tépett, csattogó köpenyben - a sűrű, fekete felhőben való utazás.

Kép: (Hüllővénáját egyedül a kezén a pikkelyek jelzik, a többi garabonciás-jellemző; mellesleg nem ilyen sápatag, és a festő szépített az izmain)

Birodalma neve: Ashen fejedelemség vagy Ashenia, esetleg a Szigetbirodalom

Birodalma tulajdonságai: Igazából csak névlegesen egy birodalom, valójában sok kis karavánból, út menti, ideiglenes szállásból, hajóból áll. Maguknak tudják Korzikát, Szardíniát, pár apróbb görög szigetecskét, Ibizát és a Gibraltári-szorost - gyakorlatilag ők a Földközi-tenger urai. Három faj képviselteti magát a birodalomban nagyobb számban, plusz a hibridek: a garabonciások, akikről már beszéltem, a waikan-ok és a főnixvarjak.
  A waikanok () a garabonciásokhoz hasonlóan messzemenőkig intelligens, de náluk tisztességesebb, körülbelül a kutyák családjába tartozó lények; művészek és kézművesek, de utazó kereskedő is akad köztük, vagy földműves, vagy halász, vagy harcos. Rengeteg alfajuk van, különböző jellemmel és erősségekkel. Tiszta alfajok ma már nincsenek, mindegyik keverék, mind hibrid, két egyforma csak akkor van, ha történetesen egypetéjű ikrek.
  A főnixvarjak () hozzávetőleg arasznyi, emberalkatú, állatnál éppen okosabb lények. Beszélni megtaníthatók, különböző feladatokat ellátnak, de csak mint egy különösen intelligens kutya, vagy ló, esetleg papagáj. Az asheni kereskedők kedvelt állataivá az teszi, hogy, mint a főnixek valamelyik faja, tudnak teleportálni, mégpedig úgy, hogy lángba borulnak, és eltűnnek, hogy aztán másutt felbukkanjanak. Persze ez korlátozott, el tudnak vinni tárgyakat innen oda - de vagy a tárgy kicsi, vagy a teleportálás történik összesen pár centivel arrébb. Általában üzengetésre használják őket.

Kép a birodalomról (nem kötelező): Egyszer...

  - megszűnt felhasználó - 2014. 10. 20. 12:19  
Na, itt van a karakterlapja a drágámnak. ^^
Név: Lara Pirtoch
Kor: 1967 év (ez az elfeknél 19 évet jelent körülbelül)
Faj: elf
Tulajdonságai: Bátor, harcias és igen elszánt lánynak ismerik. Mindent megtesz a népéért, hűséges és soha nem hagy senkit sem cserben. Amit elkezd, azt be is fejezi, még akkor is, ha már nem szeretné. A reményt soha nem adja fel, igen optimista. Makacs, és eléggé türelmetlen. Néha elég kegyetlen tud lenni másokkal, és könnyen haragra lobban. Heves természetű, előbb cselekszik és csak utána gondolkodik. Ravasz, ötletes lány. Kiutat szinte minden helyzetben talál. Ha úgy van, bármikor és bárkivel felveszi a harcot, csak hogy megvédje magát, esetleg barátait és családját. A sérülteket védi, és könnyen elítél másokat első pillantásra vagy szólásra. Teljes harmóniában áll a természettel, és lelkiismeretesen védi.
Története: Apja és anyja korán meghaltak, egy nevelője volt, és két testvére, akiket nagyon szeretett. Ő volt a legidősebb, így rá szállt a hatalom, mikor tizenhét éves lett. Nem tudtak tovább várni, mivel az ország uralkodó nélkül igen szenvedett. A keleti részt sok ország megpróbálta már megszerezni, ezért gyakran újra kellett építeni, de szerencsére mikor Larát királynővé avatták, már nem voltak ilyen fajta problémák. Igazságosan irányítja az országát, bár még igen fiatal és sok tisztviselője és tanácsadója szerint éretlen, ez azonban nem teljesen igaz. A lány felső fokon tanulta meg a kormányzás és a harc művészetét, ezért igen jól értett ezekhez. Hobbijai közé tartozik az íjászat, a vadászat és kint lenni a szabadban. Húga, Anne mindenben támogatja, és Lara titokban őt jobban szereti, mint öccsét, a tizenöt éves Jacket. Anne, a maga tíz éves pofijával, aranyos kinézetével mindenkinek belopja magát a szívébe, ellentétben a morcos, szótlan Jackkel. Jack igazából nem is a családjukhoz tartozik. Lara anyja találta a kapu előtt, ahogy bepólyálva sír. Körülbelül tíz hónapos lehetett. Lara nem kedvelte a fiút, és mindig igyekezett távol maradni tőle, valahogy nem bízott meg benne, de a fiút nem érdekelte ez különösebben.
Képessége: teleportálás (ha egy helyre erősen gondol, ott terem, legyen az bármilyen messze is.)
Kép:
Birodalma neve: Taralas
Birodalma tulajdonságai: Mindkét részre igaz a bő termés, a patakok és a folyók. A szántóföldek bőven teremnek termést, az esőben viszont mindig is kissé hiányt szenvedett ország ez. Szerencséjük van abban, hogy közeliek a patakok, a források és még egy tengerrel is büszkélkedhet.
Kép a birodalomról: Nyugati rész:     Keleti rész:

  - megszűnt felhasználó - 2014. 10. 19. 21:15  
Amúgy P.Kata üzenetét tolmácsolom, ha lesz egy uralkodója, alakíthatja a hadvezéremet is? xD

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat