Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Bettica)

Dragon Hope~5. Navem határai
Megosztás: f

Dragon Hope~5. Navem határai

 Sziasztok sziasztok! Még mindig élünk és aktívak is vagyunk. Jelentkezni is szintén lehet, a jelentkezők karakterei úgy csatlakozhatnak, hogy egy másik táborból irányítják át őket hozzánk. Valamint megkérném azokat a szerepeseket, hogy akik már regisztráltak erre a szerepre, de elhanyagolták, szintén a másik táborból érkezve csatlakozzanak ha ismét játszani szeretnének. Hogy miért? Mert elég érdekes lenne, hogy a karaktered végig ott volt, de semmit sem csinált, senkivel sem állt szóba. Akkor ennyit a bevezetőről...
A jelentkezni akaróknak szól, hogy a szerep...
Története egy fantáziaföldön játszódik, ahol az emberek megtehetik, hogy gondoskodjanak egy misztikus lényről, ami a sárkány lenne. Egy nap kiderül, hogy a szerepesek otthonát nagy veszély fenyegeti. Viszont az ő birodalmuknak van egy nagy előnye. A sárkányok! A felettesek azt a döntést hozták, hogy összegyűjtik az összes sárkánytulajdonost, majd a Tall Dragon nevű hegyen kiképzik őket. A hadseregből néhány értékesebb embert kiválasztanak, akiket több csoportban előre küldenek. (Minden jelentkező egy csapatban van. A több csoport csupán azt a célt szolgálja, ha valaki későn jön harcosként, a másik csoportból jöhet.) A résztvevők öt táborban cikázgatnak, közben megfigyelnek, legyőzik a néha kiküldött ellenállást és persze foglalkoznak a sárkányaikkal. (Igen a szokásos duma)
Ha jelentkezni szeretnél ezt töltsd ki
Jelentkezési lap:
Név:
Kor:
Tulajdonságok: (minimum 5 nem tő mondat és rosszat is kérek)
Történet: (minimum 3 nem tő mondat)
Sárkányod: (Tulajdonság(3nem tő mondat)+Kinézet(minimum 2 mondatot kérnék hozzá), ha lehet képpel)
Kinézet: (kép vagy leírás, ha lehet is-is)

(remélem senki kedvét nem veszem el, de a karakterlapot elég szigorúan veszem)
A szerepjátékosainak egy kis összefoglaló, köszönet érte 14adriennek
Ninát visszarabolták a táborba, alig tölthetett otthon fél napot. A börtönből Lex szabadította ki az összezavarodott lányt, aki a zárkából kijutva ismét találkozhatott Lunával és Izumival, ám ők cseppet sem örültek a viszontlátásnak. Nina visszament a cellában maradt Ningitért, ahonnan Sophie szedte ki. Tájékoztatta róla, hogy talán az egész elit, illetve még néhány ember sorsa függhet a lánytól, tehát nem mehet haza, valamint a balhékat is mellőznie kell, a többiekkel egyetemben.
Ezek után eltelt néhány nap, egyesek számára romantikázással, mások számára veszekedésekkel, vagy unalmakkal, míg megint mások számára keserűséggel és fájdalommal. Lassacskán az elit elindult a következő táborba, ahová problémamentesen meg is érkeztek. A helyszín egy tenger mellett helyezkedik el, a szállás egy faház, melyben ugyanúgy vannak szobák, és padlás a sárkányoknak.
A korábbi dolgok folytatódtak. Izumi és Shane egyre közelebb került egymáshoz, míg Nina egyre távolabb az egykori barátaitól, és újfent a rá nem pikkelő Lexxel barátkozott össze. Az unalmas hétköznapok általában a tengernél való ücsörgésből, illetve vissza-vissza járkálásból álltak. Luna igyekezett megtörni őket egy-egy versenyzéssel, vagy idegesítéssel, de hosszabb távon nem sikerült neki. Az unalom számára szakadt meg elsőként, Midrottal együtt elindult felfedezni a tenger környékét. Sok séta után egy épület romjaira bukkantak. Ez mély érzéseket indított meg a lányban. Az ott töltött idő után, visszafelé jövet neki, és Ninának volt egy újabb veszekedése, ami szokás szerint nem záródott túl jól.

Szóval eddig ez történt. Mivel mostanában nagyon unatkoznak a karaktereink egy kis izgalmat is hoztam. Az elitek jelenlegi táborába üzenet érkezik, mely azt a parancsot adja, hogy kelljünk útra minél előbb és sárkányainkkal utazunk Navembe, országunk egyik legfontosabb kikötőjébe ami fontos kereskedelmi központ. Kémeink azt az információt szerezték, hogy az ellenség csapást tervez mérni fontosabb városainkra, többek közt Navembe ami pedig nem veszhet el. Mivel ideérkezik az első támadás sietnünk kell. William kapitány egyből ellenzi a dolgot, de nincs mit tenni a parancs a legfelsőbb szintekről, a tanácstól és szeretett Hunterünktől aki külön aláírta, érkezett. Így hát kénytelenek leszünk útra kelni. A város nagyon szép és az emberek is kedvesek egy-két kivétellel akik nem rajonganak kedvenceinkért, de valószínűleg csak mert ők látnak el minket és a nagy étvágyú lényeket. A kezdeti békét azonban pillanatok alatt elűzi az ellenség támadása és az sem kizárt, hogy az egész egy újabb csapda volt.
Szóval ennyi lenne nem is igen kötnélek meg titeket. Jó szórakozást! : D

( 1410 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2014. 10. 23. 13:12  
(Bent az új rész (: )
Luna
Zavartan megmarkoltam a gumi labdát. Teljes erőből elhajítottam a labdát mely a torony nagy részét, de nem az egészet ledöntötte.

Son Goku01 2014. 10. 23. 10:28  
(Valaki? (: )

Son Goku01 2014. 10. 23. 10:26  
Lex
- Persze, gyere.- mondtam mosolyogva, kezét fogva megindultam első állomásom a cél lövölde volt. Amikor odaértünk kértem 2 labdát.- Nézd ezek a labdák, ezekkel kell eltalálni minél több labdát eltalálnod. Mutatom.- mondtam majd egyik labdát eldobtam mire az majdnem ledöntötte az egész tornyot. Arébb sétáltam.- Most pedig te.- adtam oda neki a másik labdát.- Megjegyzés.. Minél több erőt bele.- mondtam mosolyogva.

  - megszűnt felhasználó - 2014. 10. 22. 21:30  
(Szia! Szép álmokat! (: )

Son Goku01 2014. 10. 22. 21:29  
(Mennem kell szia elküldtek. Szia jó éjt szép álmokat! ^^)

  - megszűnt felhasználó - 2014. 10. 22. 21:24  
(jaaa : D este van már ><)
Luna
- Nem vagyok itt jártas... vagyis ilyen helyeken. Körbeviszel?

Son Goku01 2014. 10. 22. 21:23  
(Én nem a hagyományosról beszéltem hanem az ilyen műanyag körhintába lévők, tudod. xD Nincs mit. : D)
Lex
- Vándorvidámpark, mindig vándorol minden földrészre.- mosolyogtam.- Mit nézzünk meg először?

  - megszűnt felhasználó - 2014. 10. 22. 21:21  
(hát hagyományos lovak voltak szerintem >< de értem : D köszi ^^)
Luna
- Wow! Még sosem voltunk vidámparkban...

Son Goku01 2014. 10. 22. 21:19  
(Hát még abban a világban nem voltak még ilyen lovak meg ilyesmi.. Célbadobást meg ilyesmit. képzelj el.. xD)
Lex
Odaértünk. Körülnéztem.

  - megszűnt felhasználó - 2014. 10. 22. 21:13  
Luna
Zavartan elmosolyodtam. Vidámpark? Még nem is voltam... (amúgy ebben a világban kb. milyen vidámpark lehet? csak hogy mit képzeljek el)

Son Goku01 2014. 10. 22. 21:11  
Lex
Oldalra néztem.- Vidámpark!- mutattam oda mosolyogva imádtam a vidámparkokat.- Gyere nézzük meg jó lesz!- mondtam majd kézen fogtam és elindultam.

  - megszűnt felhasználó - 2014. 10. 22. 21:07  
Luna
- Úgy tűnik...- néztem fel rá mosolyogva- Akkor most?

Son Goku01 2014. 10. 22. 21:07  
Lex
Sétáltam.- Úgy látszik ketten maradtunk.- mondtam mosolyogva.

  - megszűnt felhasználó - 2014. 10. 22. 20:59  
Luna
Bólintottam majd balra mentem. Mivel Ninának már nagyon mehetnéke volt így hagytam menni

Son Goku01 2014. 10. 22. 20:59  
(Szia, oké.. :C )

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat