Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Wilma4)

Dragon Hope~4
Megosztás: f

Dragon Hope~4

A jelentkezni akaróknak szól, hogy a szerep...
Története egy fantáziaföldön játszódik, ahol az emberek megtehetik, hogy gondoskodjanak egy misztikus lényről, ami a sárkány lenne. Egy nap kiderül, hogy a szerepesek otthonát nagy veszély fenyegeti. Viszont az ő birodalmuknak van egy nagy előnye. A sárkányok! A felettesek azt a döntést hozták, hogy összegyűjtik az összes sárkánytulajdonost, majd a Tall Dragon nevű hegyen kiképzik őket. A hadseregből néhány értékesebb embert kiválasztanak, akiket több csoportban előre küldenek. (Minden jelentkező egy csapatban van. A több csoport csupán azt a célt szolgálja, ha valaki későn jön harcosként, a másik csoportból jöhet.) A résztvevők öt táborban cikázgatnak, közben megfigyelnek, legyőzik a néha kiküldött ellenállást és persze foglalkoznak a sárkányaikkal.

Jelentkezési lap:
Név:
Kor:
Tulajdonságok:
Tárkányod:
Kinézet:


Az eddigi részek tartalmából...
Mindenki otthon szomorkodott, akár egyedül, vagy sárkányával. Olyan is volt, akit nem hatott meg az ügy, nem érdekelte, így folytatta mindennapi munkáját. Ezt inkább annak okából csinálták, hogy közük sem volt az ügyhöz. Nina ugyan nem egy rémes kórban szenvedett, hanem egy másik betegségben, azaz áldott állapotban volt, s viselkedéséről alig kideríthető, hogy érez az ügy iránt. De akármi is történjék a gyerek javára kell mindent alakítania, ezért csöndben elhagyta a terepet egy levelet hagyva állapota bevallása okából. Azt pedig Izumi és Cherilee elolvastam. Igen, Izumi visszatért és már volt részük Lunával egy vitában, egyenlőre kerülik egymást. Lunát pedig igen meglepte a hír, hogy Cherileet Hunter megerőszakolta. Miután William megjött elvitték az áldozatot a betegszobába és kiderült, hogy 3 hónapos terhes. Luna a sok gyerekvárás után hiányolni kezdte árvaházban tartott kisfiát. Végül mindenki bekerült a következő táborba, ahova William ajánlatára egy orvost is vittek.

Feladatotok, hogy alakítsátok a terepet a saját kedvetekre és igényetekre. Egy nagy faház van, de nincs berendezve.^^

Jó szerepezést!

( 2126 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2014. 09. 26. 12:15  
(hali! Beküldtem az új részt és már most tűkön ülök, hogy mit csesztem el benne >< valamit biztos...)

14adrien 2014. 09. 25. 19:20  
(várom már :3 *kíváncsi* nincs mit, szívesen máskor is :3)

  - megszűnt felhasználó - 2014. 09. 25. 18:20  
(tervezek is *titkolózik* és még egyszer köszi, szépen összeírtad :3)

14adrien 2014. 09. 25. 15:01  
(nincs mit ^^
Hát akkor... Ninát visszarabolták a táborba, alig tölthetett otthon fél napot. A börtönből Lex szabadította ki az összezavarodott lányt, aki a zárkából kijutva ismét találkozhatott Lunával és Izumival, ám ők cseppet sem örültek a viszontlátásnak. Nina visszament a cellában maradt Ningitért, ahonnan Sophie szedte ki. Tájékoztatta róla, hogy talán az egész elit, illetve még néhány ember sorsa függhet a lánytól, tehát nem mehet haza, valamint a balhékat is mellőznie kell, a többiekkel egyetemben.
Ezek után eltelt néhány nap, egyesek számára romantikázással, mások számára veszekedésekkel, vagy unalmakkal, míg megint mások számára keserűséggel és fájdalommal. Lassacskán az elit elindult a következő táborba, ahová problémamentesen meg is érkeztek. A helyszín egy tenger mellett helyezkedik el, a szállás egy faház, melyben ugyanúgy vannak szobák, és padlás a sárkányoknak.
A korábbi dolgok folytatódtak. Izumi és Shane egyre közelebb került egymáshoz, míg Nina egyre távolabb az egykori barátaitól, és újfent a rá nem pikkelő Lexxel barátkozott össze. Az unalmas hétköznapok általában a tengernél való ücsörgésből, illetve vissza-vissza járkálásból álltak. Luna igyekezett megtörni őket egy-egy versenyzéssel, vagy idegesítéssel, de hosszabb távon nem sikerült neki. Az unalom számára szakadt meg elsőként, Midrottal együtt elindult felfedezni a tenger környékét. Sok séta után egy épület romjaira bukkantak. Ez mély érzéseket indított meg a lányban. Az ott töltött idő után, visszafelé jövet neki, és Ninának volt egy újabb veszekedése, ami szokás szerint nem záródott túl jól.
Úgy azt hiszem ennyi lenne, de már nem rémlik pontosan minden, bocsi, ha kihagytam valamit. Amúgy szerintem kéne valami izgalmat vinni a szerepbe, mert az utóbbi időben mindenki eléggé unatkozott...)

  - megszűnt felhasználó - 2014. 09. 25. 13:53  
(köszi Adri ^^)

14adrien 2014. 09. 25. 13:44  
(oké, mindjárt összeírom ^^)

  - megszűnt felhasználó - 2014. 09. 25. 13:43  
(ha nem nagy kérés akkor igen)

14adrien 2014. 09. 25. 13:41  
(Szia! De jó nektek... Akkor az e cikk alatt történtekről készüljön az összefoglaló?)

  - megszűnt felhasználó - 2014. 09. 25. 13:23  
(Sziasztok! Holnap hatalmas szerencsével tanári kirándulás lesz az iskolánkban így egész nap ráérek szóval valószínűleg a következő Dragon Hope cikket is megtudnám írni csak szeretnék kérni egy gyors összefoglalót ha nem baj mivel sajna keveset tudtam lenni)

14adrien 2014. 09. 23. 21:30  
Nina:
Annyira érdekes volt, hogy nagyon. Viszont jobb elfoglaltság híján álmodozni kezdtem. De rég csináltam már ilyet...

Son Goku01 2014. 09. 23. 21:28  
Lex:
Kampót kezdtem el bámulni.

14adrien 2014. 09. 23. 21:14  
Nina:
Bámultam a plafont... mondhatni érdekes volt.

Son Goku01 2014. 09. 23. 21:12  
Lex:
A szobák fele sétáltam majd bementem a szobámba és levetettem magam az ágyra.

14adrien 2014. 09. 23. 21:04  
Nina:
Ott ledobtam magamat az ágyra, unottan. Éreztem a kicsit picike rugdosásait, érintéseit, de nem érdekelt, most nem szorult belém egy csepp anyai érzés sem.

Son Goku01 2014. 09. 23. 20:59  
Lex:
Az unalom rám tört. Kíváncsi lettem volna mi lett Ninával. Nem tudtam hova ment.- értetlenkedtem magamban.

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat