Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Bettica)

Az Ékkő Nyomában-Az Ikrek Megkattant
Megosztás: f

Az Ékkő Nyomában-Az Ikrek Megkattant

Sziasztok, most megmutatom nektek az évadok témáit.^^

Az ékkő nyomában első részében: Megismerjük a misztikus lények varázslatos világát, hogy hogyan sújt le rájuk a veszély, és ki illetve miért lopta el az ékkövet. Eldarya világát egy ékkő tartja életben, amit Ádám, a sötét elf saját céljaira szeretné használni. Kis csapatunk megpróbálja megakadályozni ezt, kisebb-nagyobb sikerrel. Románcok, veszélyek, meglepetések… vajon visszaszerzik a gyémántot?

Az ékkő nyomában második részében: Ádám halott, egy jól irányzott nyílvessző találta el. De egy Wentos nevű szörny megkaparintotta az ékkövet, és sokkal erősebb lett Ádámnál. A csapatunk keresi mindenhol de nem találja. Egyszer csak meg tudják egy öreg mágustól hogy Wentos egy másik dimenzióba ment. A mágus kaput nyit abba a dimenzióba. Egy sivár,kihalt és háború miatt elpusztított helyen találják magukat. Ez volt a démonok bolygója! De nem olyan mint amilyenekre gondoltok! A száműzöttek, akik nem tudtak úgy viselkedni ahogy elvárták. Egy súlyosan sebesült túlélő azt mondta nekik: -Szerintem az ékkőről amit kerestek arról tudok néhány dolgot. Az ékkő a jók kezében éltet és védi az országot, gonoszak kezében azonban a bűnök kövévé változik és fekete mágiával ruházza fel tulajdonosát. A kő gonosz gazdáját a sötét hatalom birtokosának nevezzük. Rengeteg lény halott, csakis miatta. - Ennyit mondott. Csapatunknak már tényleg sietniük kell mert ha az a kő csatát, járványokat képes okozni, akár egy egész bolygót is képes el pusztítani. Ha nem sikerül, elképzelhetetlen károkat fog okozni. Vajon Wentos elpusztít még több bolygót, és sikerül egyáltalán megállítani őt?

Az ékkő nyomában 3. évadában: Az ékkőről szólva kis csapatunk látszólag jó döntést hozott. Egy gyémántládádába rejtették a követ, amit a régi táborhely közepén mélyen elásták. Sok-sok évig béke honolt a földön, ugyan a csapatunk már szétvált. Egyszer viszont mindenkihez eljut a hír, hogy egy gonosz fantom ellopta és magáévá tette. Nem, nem a megszokott banda áll össze, hanem az ő utódjaik és annak barátjaik szegődnek össze.

Az ékkő nyomában 4. évadában: Az új generáció gondosan magánál tartotta a követ úgy, hogy mindenki hozzáférhetett közüllük. Egyszer Lyra fejébe száll a hatalma, s ellopja a követ Kadoma bátorítására. Csapatunknak szembe kell néznie azzal, hogy barátjukat kell megfékezniük, akár megölniük.

Az előző rész tartalmából: Több támadás érte hőseinket, és Ádámot is megpillantották, ám nem érték utol. Találkoznak egy két idegennel. Vajon bővül-e velük a csapat vagy sem?

jelentkezést még mindig el fogadok!

Misztikus lényem neve: Misztikus lényem neme: Misztikus lényem kora: (12 éven felüli legyen) Misztikus lényem faja: Misztikus lényem tulajdonságai: (min. 3 mondat max. 5 mondat) Misztikus lényem története: (min. 5 mondat max. 20 mondat) Misztikus lényem ereje: (ne legyen brutálisan erős és max. 2 lehet neki.) Misztikus lényem kinézete: (kép + 2 mondat)

A lényege, hogy ki kell figyelni ebben a részben a Doki család ikreit, Lyrát és Dilont, ugyanis mostanában elég furán viselkednek.

( 1184 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2014. 08. 11. 20:48  
Hy ti most csak beszélgetrek v szerepeztek is?

minni
 
2014. 08. 11. 20:44  
Kéremszépen, ugyan ezt mondtam. Magas kivályt fák függőhíddal.^^"

P.kata 2014. 08. 11. 20:27  
Igazi twilight forest mod.

P.kata 2014. 08. 11. 20:20  
Oh, megint nem olvasok rendesen... Töröl.

  - megszűnt felhasználó - 2014. 08. 11. 20:19  
szerintem olyan lehetne hogy vannak a hatalmas fák és nem nagyon látni a tetejét mert olyan magas és valaki fel repül hogy meg nézze és látja hogy vannak hidak,(függőhíd)fura kis házak stb.

P.kata 2014. 08. 11. 20:16  
Inkább találjanak egy olyan erdőrészt, ahlo minden fa hatalmas, és kivájt. Azokon felépít egy komplett függőrendszert(mindenki össze van kötve mindenkivel), és ott lenne az új otthonuk.

minni
 
2014. 08. 11. 19:55  
Csak nekem tabletom van és azon PicsArtozok.0.0

minni
 
2014. 08. 11. 19:50  
Gondoltam, hogy mi lenne, ha Evenar tenné tönkre a táborokat. A faházasat felgyújtaná, ahol ott maradt egyedül Hearther, aki szétég, ugyan nem hal meg. Csak egy hajszála sem marad, a bőre leég, az egyik szeme kifolyik, a szárnyaiból csak csonk marad, de Lyra és Dilon megszépíti. Aztán egybeolvad a két tábor. Óriási fákon találnak egy elhagyatott tanyát(kivályt odúk, függőhít...stb) kicsit felújítják és szüleik segítségével berendezik az odúkat.

P.kata 2014. 08. 11. 19:41  
tapipad. Miért, ahhoz nem hozzáérni kell?

  - megszűnt felhasználó - 2014. 08. 11. 18:37  
Huh? miva? *evett*
Jo de laptopon hogy rajzolsz az ujjaddal, B+?! xdd

  - megszűnt felhasználó - 2014. 08. 11. 18:36  
az új részt beszéltük meg ^^

cica% 2014. 08. 11. 18:36  
Halihó miről folyik a csevej?

  - megszűnt felhasználó - 2014. 08. 11. 18:33  
kész van beküldtem ^^

minni
 
2014. 08. 11. 18:29  
Elromlott q töltő és 3 százalékom van, talán megkapom a gépet.:/

P.kata 2014. 08. 11. 18:23  
Nekem nincs semmi tapis dolgom egy rossz lapotpon kívül... És nem vagyok Fekete Dani...

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat