Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Bettica)

Dragon Hope~2
Megosztás: f

Dragon Hope~2

Sziasztok, kis értetlenkedő lények!
Komolyan azt hittétek, hogy ez a szerep leállt? Nem gondoltátok jól, ugyanis csak egy kis technikai szünet volt. A szerep folytatódik!

Ott tartottunk, hogy a szereplőinket már bevitték arra a bizonyos helyre, amiben különleges célt szolgálhatnak.

Története egy fantáziaföldön játszódik, ahol az emberek megtehetik, hogy gondoskodjanak egy misztikus lényről, ami a sárkány lenne. Egy nap kiderül, hogy a szerepesek otthonát nagy veszély fenyegeti. Viszont az ő birodalmuknak van egy nagy előnye. A sárkányok! A felettesek azt a döntést hozták, hogy összegyűjtik az összes sárkánytulajdonost, majd a Tall Dragon nevű hegyen kiképzik őket. A hadseregből néhány értékesebb embert kiválasztanak, akiket több csoportban előre küldenek. (Minden jelentkező egy csapatban van. A több csoport csupán azt a célt szolgálja, ha valaki későn jön harcosként, a másik csoportból jöhet.) A résztvevők öt táborban cikázgatnak, közben megfigyelnek, legyőzik a néha kiküldött ellenállást és persze foglalkoznak a sárkányaikkal.

Jelentkezési lap:
Név: Kor: (Legalább 16)
Tulajdonságok:
Történet:
Kinézet: (Képet és szöveget is!)
Sárkány: (Tulajdonság, kinézet, kép)


Lolax7 karaktere: Név: Luna Flower Kor: 16 Nem: lány Tulajdonságok: Hidegnek és érzéketlennek mutatja magát, pedig olyan mint bármelyik másik ember. Nem riad vissza semmitől bármilyen véres tettekkel járjon is az. Nagyon nehéz elnyerni a bizalmát főleg mert ellöki magától az embereket. Általában első találkozáskor dönti el kit szeret és kit nem. Történet: Egy aprócska és jelentéktelen országba született a virág földjére, az egyik gróf lányaként. Egy gyönyörű kastélyban lakott egy hatalmas fényűző birtokon teljes boldogságban. Jómódban és jó nevelésben részesült ám a lázadás kitörte után a kastélyukat, az otthonát és az addigi életét felégették. Csak ő élte túl így a király oltalmába került és szolgálóként dolgozott. Ekkor volt 13 éves. Egy év munka után beletörődött sorsába és kezdte megszeretni azt az életet. Hamarosan a lázadók betörtek a király városába is és mindent felgyújtottak és mindenkit megöltek vagy elfogtak. A lángoló házak között futott a mészárlók elől menekülve kormosan és véresen. Egy sikátorban bújt el ahol a palota mágusa holteste volt. Szatyrában világított valami, egy nagy tojás ami a közelségére kikelt. Egy sárkány volt benne még apró és védtelen. Lunát választotta lovasául. Ő megszökött a csatornában oltalmába véve a fiókát. Akkor kezdődött kettejük kapcsolata. Kinézete: Fekete haj, sápadt fehér bőr. Nagy fekete szemek, kb. 172cm magas és csont és bőr, de az arca azért telt.

Minni karaktere: Név: Cherilee Darkness Kor:17 év Nem:Nő Kinézet: Hosszú vállra omló fekete haj, ami csillog a nap sugaraiban, és egybeolvad az este sötétjével. Bőre hamvas fehér, szeme káprázó lila, ami elég egyedi, s bizony ez a természetes szemszíne. Nem olyan magas, vékony. A fiúk bizonyára olvadoznának csinos, szép méretű mellére, ha a lány nem lenne ellenséges. Sudár alakja van. Az arca barátságos, bájos. Tulajdonságok: Általában komoly és elzárkózott, viszont vannak barátai, akikkel kibontakozik, olykor másokkal is. Számára szimpatikus emberekkel barátkozik, akik nem mennek az idegeire és az elméjük megközelíti a száz százalékot. Elég okos lány, jól tanul. Jó emberismerő, és komolyan áll a dolgokhoz. Ügyes harcos, a munkáját is komolyan végzi, mindenre odafigyel. Jól bánik az íjjal, és elzárkózott stílusa ellenére igen kedveli az állatokat. Jól bánik a sárkányával és a hollójával. Általában a sárkányáról íjazva harcol, mellette a madara megy felderítve. A stílusa elég sötét. Kedvenc ruházata, amit nem restell egymás után rengetegszer azt felvenni, egy fekete kapucnis póló, amit fejére húz, egy bőrdzseki, egy fekete nadrág, és egy elég gótos cipő. Nem használ krémeket, se sminket, semmilyen dolgot, ami szebbé tenné. Ő a természetes szépséget kedveli, persze nem nagyon foglalkozik a külsődleges dolgokkal. Nagyon morbid tud lenni, amit a harcban imád kimutatni. Jó szeme van. Ért a technikai dolgokkal, a heckelés sem esik nehezére. Az interneten nem szokott lógni, semmilyen társadalmi oldalra nem megy, pusztán keresési célokra használja. Mindig kimondja a véleményét mindenre, akár személyekre is, hidegen hagyva mások érzelmét. Történet: Cherileenek elege lett bonyolult gyermeki hétköznapjaiból, így elszökött otthonról. Végső szomorúságára elhatározta, hogy véget vet az életének, így elment a számára legzordabbként ismert helyre, a mocsárba. Szeménél megcsillant egy fénysugár, s mikor arra rápillantott, meglátott egy fényes gömböt, amiről akkor még nem tudta, hogy tojás. Ekkor bevetette magát az iszapba, s mikor már megértette, hogy meghal azt vette észre, hogy egy barlangban van, kezében a fényes gömbbel. Mikor az megmozdult a lány megijedt, de mikor kikelt boldogan látta, hogy egy fekete sárkány tulajdonosa lett.

Ennyi, viszlát!

ByeBye: Lolax, Minni és Adri ^^

( 1814 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2014. 08. 19. 18:39  
(bent van az új rész *-*)

14adrien 2014. 08. 19. 18:36  
Nina:
És?
Mi az, hogy és?! Szándékosan arra játszol, hogy kiboruljak?! A végén még tényleg repülhetsz amerre akarsz és nem csak fenyegetés lesz! Most azonnal fejezd be!
Mert ha nem?
Takarodj innen! „ - néztem rá “- Azt mondtam takarodj!

  - megszűnt felhasználó - 2014. 08. 19. 18:31  
Luna
Nyugi..nyugi...nyugi „ hajtogattam magamban míg Mir egyre csak böködött ami lökésnek is megfelelt volna. “Jó nem bírom tovább...
- Abba hagynád végre?!- ordítottam le a fejét mikor már majdnem fellökött
De akkor mi mást csináljak?
- Egyél vagy tudom is én...

14adrien 2014. 08. 19. 18:28  
Nina:
Ismertem Nint, nem lökte fel az asztalt. Erre gonoszan elvigyorodtam.
Tudtam én...
Csak a baba miatt! „ - lopta el az ürügyem.
Héhéhé! Ez még mindig az én kifogásom!

  - megszűnt felhasználó - 2014. 08. 19. 18:22  
(én már türelmetlenkedem)
Luna
Kedvemért
- Majd később
Elkezdjelek bökdösni?
- Ne!- ez egy olyan dolog volt amiit nem tudtam elviselni, hisz borzasztóan idegesített
Már késő „ és elkezdte. “Vajon ezúttal meddig bírod ki?

14adrien 2014. 08. 19. 18:20  
(majd utána nézek)
(jó lenne ^^)
Nina:
Akkor most én fogok patáliát csapni. Fellököm az asztalt, és akkor még nagyobb figyelmet kapsz. „ - erősködött.
Hogy r.ohadnál meg! „ - gondoltam idegességemben, persze nem komolyan. Nin már megszokhatta tőlem a nem szép szavak használatát ha ideges vagyok. “Lökd fel.

  - megszűnt felhasználó - 2014. 08. 19. 18:12  
*azt hiszem meg is értette
(Ez egy sorozat és szintén sárkányos: Licia Troisi~Sárkány lány)
Luna
De attól még csinálhatnánk valamit „ erősködött tovább
- Mir nincs kedvem...
Enni is alig ettél... Repüljünk
- De értsd meg, hogy nincs kedvem
(van fönt modi ^^ akkor talán hamarosan bekerül)

14adrien 2014. 08. 19. 18:09  
(melyik könyvből?)
Nina:
Sétáljunk egy kicsit, vagy repüljünk, de ne csak ülj itt! „ - kérlelt továbbra is.
Nem hallod, hogy nem! Ne hozz ki a sodromból, vitázni még annyira sincs kedvem! „ - rivalltam rá.
Egyszerűen azt csi... „ - nem hagytam, hogy befejezze a mondatot.
Azt már nem!

  - megszűnt felhasználó - 2014. 08. 19. 18:02  
(remélem a többiek is így gondolják majd, mert én elfogult vagyok ezért a képért mert a kedvenc könyvemből van *-*)
Luna
- Akkor mond meg te mit csináljunk- néztem rá
Mondjuk szeghetnél valami szabályt... „ mondta Midrot, látszott, hogy vissza akar rázni a megszokottba
- Majd holnap jó?- mosolyogtam rá- ma... csak ma egy kicsit legyünk csendben- mondtam metafórikusan és azt hisze meg is érezte

14adrien 2014. 08. 19. 17:59  
(jó lesz a kép ^^)
Nina:
Nem igaz, hogy ennyire letört vagy. Szedd össze magad. „ - kérlelt Nin.
Nem vagyok letört, csak fáradt. „ - kerestem kifogást.
Nem vagy te fáradt, bárki észrevenné, hogy rossz kedved van.

  - megszűnt felhasználó - 2014. 08. 19. 17:56  
(kép lenni ez, inkább a közepét nézd mert az lesz bevágva: )
Luna
- Kedves vagy
Jól van, nem úgy gondoltam
- Tudom...
De azért elveszed az életenergiáimat és kedvemet is... „ panaszkodott tovább Midrot. Hirtelen helyet cseréltünk mondhatni. Ő volt az én szerepemben én meg az övében, de ez nem is volt baj. Néha ilyen i s kell.

14adrien 2014. 08. 19. 17:55  
(várom már, hogy bekerüljön *-* )

  - megszűnt felhasználó - 2014. 08. 19. 17:54  
(beküldtem ^^ Aww :3 találtam egy jó képet, remélem jól lesz bent)

14adrien 2014. 08. 19. 17:53  
Nina:
Megyünk? „ - jött oda hozzám Nin.
Még ne. „ - válaszoltam, megint azt sem tudtam mi van velem.

  - megszűnt felhasználó - 2014. 08. 19. 17:50  
Luna
Mit csináljunk? „ nézett rám az unatkozó Mir
- Nem tudom, nekem mindegy
Áhh... szuper a társaság

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat