Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Bettica)

Az Ékkő Nyomában-Az új generáció
Megosztás: f

Az Ékkő Nyomában-Az új generáció

Sziasztok! *W*

Igazat megvallva elég felháborító dolog történt, de nem nekünk... Ahelyett, hogy tisztességesen leszerepeztük volna a szerep második évadának a végét, inkább úgy döntöttünk, hogy értelmetlen oldalhúzással és szövegekkel foglaljuk le magunkat. Igen, belátom, sajnos tényleg késő volt már, és mindenki nyűgös volt. Ezért elnézzük a dolgot... Meg az Ikker Love-t, ami egy bizonyos ember talált ki, de, hogy megőrizzük a becsületünket megtiltottuk neki, és társának. Összevéve jó este volt, de lényegre törnék.
A végső harc után az összetört szerelmesek rájöttek, hogy kedvesük azért fordult el, s ment el egy régi ellenségükkel, Rimával és Jessicával, mert ez a két lány közös erővel mágiát küldött 2 régi szerelmükre, akik így beléjük szerettek. Liem rájött, hogy ezt a varázslatot egy szenvedélyes csókkal lehet visszaállítani. Ashley és Xénia megtették, ám csak Aleg élte túl. Zen meghalt, mert Rima annyi átkot szórt rá, hogy szerelme nem tudta előhozni a régi énét. Csak egy robbanás volt, maga a fiú robbant fel, s meghalt. Egy-két hónappal később kiderült, hogy Xénia terhes volt, s miután világra hozta második gyermekét az meghalt, s mind a két kicsi a Doki családhoz került, ők nevelték fel. Nemsokára Ashley is megajándékozta Aleget egy kislánnyal, s az évek során végül lett neki még egy lánya és egy fia. Liem és a Hellnek is megszületett a saját 5. gyerekük. Igazat megvallva a csapat Xénia halála után összetört, s elváltak útjaik. Viszont a birtokukban lévő követ a felrobbant régi tábor közepén egy gyémántdobozkába zárva elásták mélyre.

Hölgyeim és uraim, most jön a jövő:
Sok-sok évvel később már a régi gyerekek szinte már felnőttek voltak, mikor azt a hírt kapták, hogy a dobozt egy fantom elragadta, aki birtokába került a kő. Arra jutott, hogy a világot tönkreteszi, egybeolvasztja az emberek földjével, s a maradék éledben maradt lényeket szolgasorba állítja a többi fantomnál. Nem, nem a megszokott csapatunk áll össze, hanem nekik az utódjaik, és azoknak néhány bátor barátja. Így összeáll a csapat, akiken múlik a világ sorsa.
Két választás van. Ha lusták vagyunk ismerkedni valamennyire ismerjük már egymást, és a táboralakítással, élelemszerzéssel, tűzrakással és beszélgetésekkel foglalkozunk. A második az, hogy még csak most indulunk a megadott pontra, ahol találkozni kell, és ismerkedünk.

Mivel elvárom, hogy határozottan hosszú legyen a karakterlap, elfogadom, hogy amég összerakjátok a lapot, addig csak egy név és faj kell. Amúgy csak közlöm, hogy nem azért lett ennyi gyerek, hogy óvodát nyissunk, hanem, hogy megalapozzuk a következő generációt! Új emberkéket is várunk, akik eddig nem szerepeztek itt.
ByeBye

( 1934 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2014. 08. 10. 11:43  
Jelizhetek?°.°

  - megszűnt felhasználó - 2014. 08. 09. 17:51  
Harry
Ugyan úgy néztem hiába nézett könyörgően.
bent van az új rész!

  - megszűnt felhasználó - 2014. 08. 09. 17:46  
Razyrantah
Lágy, de határozott tekintettel néztem a szemébe enyhén könyörgőn, de nem szóltam. Tudtam, hogy a szúrós tekintet csak álca.

cica% 2014. 08. 09. 17:44  
Angel

Hallgatóztam és vártam, hogy mi lesz.

  - megszűnt felhasználó - 2014. 08. 09. 17:44  
Harry
Még mindig szúrósan néztem rájuk.

minni
 
2014. 08. 09. 17:44  
Lyra

Ettem a saját készítésű pizzámat és fogtam a kartont.

P.kata 2014. 08. 09. 17:40  
(fera me csak figyel...)

  - megszűnt felhasználó - 2014. 08. 09. 17:40  
(hmm, pont rád gondoltam. xD két idegen mászkál a táborban, és Harryt puhítják xD)

P.kata 2014. 08. 09. 17:39  
(és a magában számomra még mindig azt jelenti, hogy rendes hangszínen beszél, de nem szól senkinek...)

P.kata 2014. 08. 09. 17:38  
(már megállapítottam...)

minni
 
2014. 08. 09. 17:37  
Lyra
(Hellou^^)
Mivel nem akartam, hogy mindenki ötlettolvajnak mondjon megsütöttem egy pizzát, ugyanis sajnos nem nagyon akadtak vevők, pedig ingyen adom. Az elsőt magamnak tartottam meg, majd megint kiálltam.

  - megszűnt felhasználó - 2014. 08. 09. 17:36  
(nem mondta ki.Csak magában)

  - megszűnt felhasználó - 2014. 08. 09. 17:33  
Ranka
Egy ideges fejcsavarással hátranéztem, de ott nem volt a csaj, ahol előbb. Elkotródott, gondoltam.

P.kata 2014. 08. 09. 17:30  
(állj. Akkor miért kellett elé gondolatjel? és még úgy is el lehetett volna intézni, hogy ,,-Még mindig nem bízok ezekben de, madj meg látjuk mi sül ki belőle." - gondoltam. És én nem baltáznám el, de akkor töröl...)

cica% 2014. 08. 09. 17:28  
Angel

Kicsit közelebb lopóztam, de úgy, hogy takarásban maradjak. Reménykedtem benne, hogy ha nem ott vagyok ahol megláttak akkor, nem találnak meg olyan könnyen.

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat