Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Niti)

Dragon Hope-Az utolsó reményünk tőletek
Megosztás: f

Dragon Hope-Az utolsó reményünk tőletek

Nagy kérdés előtt állunk, ami ennek a szerepjátéknak a végleges sorsát mutatja majd meg. Az elmúlt napokban a három készítő, Lolax7, 14adrien és minni azt vették észre, hogy a másodikként megtervezett szerepjátékuk lankad. Az emberek azt képzelik, hogy, ha bejelenkeznek egy szerepjátékba csak úgy simán otthagyhatják, sőt, ha a cikk már nincs a címlapon lusták visszalapozni. Inkább lemaradnak mindenről, de nem fognak kegyeskedni egy oldalt visszalapozni. Legyen, megtesszük amit tudunk, hogy ez a néhány lusta emberke ne tegye ezt... Kitaláljuk a módszereket, sőt, újakat is alkotunk. Mi igazán igényesen megtervezett szerepjátékot terveztünk nektek, de csak öten térnek vissza. Megpróbáljuk megoldani a problémáitokat, ha van olyan, amit megtudunk. Pusztán az olyat fogadjuk el kimaradásként, ha eltiltanak a géptől, vagy programotok van. Újra felajáljuk azt, hogy szerepezhettek ebben az egyedi játékban. Ha bármi problémátok van, amit úgy gondoljátok megoldhatunk, higy te magad arra vedd a lelked, hogy beszállj, szólj! Új jelentkezéssel állunk elő, de ezt mindenki vésse az eszébe, hogy csak az jöhet, aki tényleg fog. Valamint, hogy ne legyen lemaradás, vagy lassú reagálás maximum kettő szerepjátékban vehetsz részt. Ha nem akartok a szigorítás miatt jelentkezni, nem baj, ez a hűséges öt ember végig fogja csinálni. Viszont bízok benne, hogy jelentkeztek és, ha van elpanaszoljátok mit tehetnénk annak érdekében, hogy megkönnyítsük a dolgotokat.
Jelentkezési lap:
Kor:
Név:
Nem:
Tulajdonságok:
Fontos tudnivalók a karakterről:
Sárkányadatlap: (4 tőmondat mentes sor)

Készítők lapja:
Lolax7:
Név: Luna Flower
Kor: 16
Nem: lány
Tulajdonságok: Hidegnek és érzéketlennek mutatja magát, pedig olyan mint bármelyik másik ember. Nem riad vissza semmitől bármilyen véres tettekkel járjon is az. Nagyon nehéz elnyerni a bizalmát főleg mert ellöki magától az embereket. Általában első találkozáskor dönti el kit szeret és kit nem.
Történet: Egy aprócska és jelentéktelen országba született a virág földjére, az egyik gróf lányaként. Egy gyönyörű kastélyban lakott egy hatalmas fényűző birtokon teljes boldogságban. Jómódban és jó nevelésben részesült ám a lázadás kitörte után a kastélyukat, az otthonát és az addigi életét felégették. Csak ő élte túl így a király oltalmába került és szolgálóként dolgozott. Ekkor volt 13 éves. Egy év munka után beletörődött sorsába és kezdte megszeretni azt az életet. Hamarosan a lázadók betörtek a király városába is és mindent felgyújtottak és mindenkit megöltek vagy elfogtak. A lángoló házak között futott a mészárlók elől menekülve kormosan és véresen. Egy sikátorban bújt el ahol a palota mágusa holteste volt. Szatyrában világított valami, egy nagy tojás ami a közelségére kikelt. Egy sárkány volt benne még apró és védtelen. Lunát választotta lovasául. Ő megszökött a csatornában
oltalmába véve a fiókát. Akkor kezdődött kettejük kapcsolata.
Kinézete: Fekete haj, sápadt fehér bőr. Nagy fekete szemek, kb. 172cm magas és csont és bőr, de az arca azért telt.

14adrien:
Név: Nina Carman
Kor: 16 év
Tulajdonságok: Egy lázadó szellem, nem hajlandó semmi olyanba beleegyezni ami nem úgy van ahogy ő akarja. Olykor a sok lázadásával egy csomó butaságot csinál és sodorja veszélybe magát. Akaratos, de nem erőszakos, finom vezeti rá a kiszemeltet az alkura. A komolyság nem jellemző rá, inkább a kalandvágy és veszélyek keresése. Tanulási nehézségei nincsenek, jó a memóriája és fogékony mindenre, arra is ami érdekli arra is ami kevésbé. Nem szereti túlzottan a társaságot, egyrészt, mert fél attól, hogy a vele lévőket veszélybe sodorja, másrészt, mert nehezen működik együtt egy csapattal. Könnyen megbocsát, de nem fontos számára az illem, egyszerűen nem szeret senkivel haragban lenni. Ha megkedvel valakit ahhoz hűséges, de ehhez nagyon el kell nyerni a bizalmát.
Történet: Egy aprócska vármegye picinyke falujában pengeti mindennapjait sárkányával és családjával.
Ningit-et (így hívják a sárkányt) még kisgyermekként találta. Mindössze 5 éves volt, amikor a falu határába ment tolvajosdit játszani, ugyanis imádta ugratni a felnőtteket. Az ellopott tárgyakat természetesen visszaadta később a tulajdonosuknak. Egy ilyen alkalommal botlott bele egy nagy darab neon zöld fény árasztó kőbe. Tél volt, így hát hazavitte. A szülei tudta nélkül becsempészte a követ a szobába, majd nem sokkal később eleredt az első hó. Amint az első pehely lehullott úgy kelt ki a sárkány is.
Teltek múltak az évek, Nina egyre érettebbé kellett váljon, de szellemileg még mindig kisgyermek maradt. Ningit-tel egészen megszerették egymást, húg-nővér kapcsolatot ápoltak. A lány kezdett eltávolodni a családjától, főképp a bátyától. Ennek okán a szülők úgy döntöttek: a sárkány nem maradhat. Nina természetesen lázadt eme döntés ellen, ami meghozta az eredményét, Ningit-et nem küldték el. Nem sokkal később a lány belépett a tinédzser korszakába, nagy álmodozó vált belőle. A legnagyobb vágya az, hogy sárkánylovas szeretne lenni, ám ezt nevelői nagyon is ellenzik, azt akarják, hogy vigye tovább a családi vállalkozást, az éttermet.
Kinézet:
Hiába 16 éves, mindenki fiatalabbnak gondolja. Későn érő típus, ez a külsején is meglátszik, lelkileg is igazán fiatal. A haja világosbarna, szemei szintén. Jó az arcmimikája, az arcáról nehéz leolvasni az érzelmeket. A régimódi ruhákat szereti, szívesen válogat a dédi mama padláson lévő ruhás ládájában. Édesanyja emiatt gyakran megszólja, de őt ez nem érdekli. Hajviselete mindig ugyanolyan (mindig a képen látható módon hordja frizuráját).
Sárkány:
A sárkány neve Ningit. Jelentése: hó hull, havazik. Nevét azért kapta, mert akkor kelt ki amikor lehullott az első hó. Fehér színe is árulkodik az évszakról, melyben kikelt.
Alapvetően barátságos, ragaszkodó, de lovasa meggondolatlansága valamilyen szinten átragadt rá is, valamilyen szinten gyakran aggasztja ez a tulajdonság. Fajtája kétséges, a környéken ő az egyetlen fehér színű sárkány. Fajtársaihoz képest koravén, de nem olyan lázadó, mint Nina, így a véleményét vagy a helyes döntést megtartja magának. Nem szereti a társaságot, egyedül lovasával szeret időt tölteni, aki gyakran csak Nin-nek vagy Ning-nek becézi.

Minni:
Név: Cherilee Darkness
Kor:17 év
Nem:Nő
Kinézet: Hosszú vállra omló fekete haj, ami csillog a nap sugaraiban, és egybeolvad az este sötétjével. Bőre hamvas fehér, szeme káprázó lila, ami elég egyedi, s bizony ez a természetes szemszíne. Nem olyan magas, vékony. A fiúk bizonyára olvadoznának csinos, szép méretű mellére, ha a lány nem lenne ellenséges. Sudár alakja van. Az arca barátságos, bájos.
Tulajdonságok: Általában komoly és elzárkózott, viszont vannak barátai, akikkel kibontakozik, olykor másokkal is. Számára szimpatikus emberekkel barátkozik, akik nem mennek az idegeire és az elméjük megközelíti a száz százalékot. Elég okos lány, jól tanul. Jó emberismerő, és komolyan áll a dolgokhoz. Ügyes harcos, a munkáját is komolyan végzi, mindenre odafigyel. Jól bánik az íjjal, és elzárkózott stílusa ellenére igen kedveli az állatokat. Jól bánik a sárkányával és a hollójával. Általában a sárkányáról íjazva harcol, mellette a madara megy felderítve. A stílusa elég sötét. Kedvenc ruházata, amit nem restell egymás után rengetegszer azt felvenni, egy fekete kapucnis póló, amit fejére húz, egy bőrdzseki, egy fekete nadrág, és egy elég gótos cipő. Nem használ krémeket, se sminket, semmilyen dolgot, ami szebbé tenné. Ő a természetes szépséget kedveli, persze nem nagyon foglalkozik a külsődleges dolgokkal. Nagyon morbid tud lenni, amit a harcban imád kimutatni. Jó szeme van. Ért a technikai dolgokkal, a heckelés sem esik nehezére. Az interneten nem szokott lógni, semmilyen társadalmi oldalra nem megy, pusztán keresési célokra használja. Mindig kimondja a véleményét mindenre, akár személyekre is, hidegen hagyva mások érzelmét.
Történet: Cherileenek elege lett bonyolult gyermeki hétköznapjaiból, így elszökött otthonról. Végső szomorúságára elhatározta, hogy véget vet az életének, így elment a számára legzordabbként ismert helyre, a mocsárba. Szeménél megcsillant egy fénysugár, s mikor arra rápillantott, meglátott egy fényes gömböt, amiről akkor még nem tudta, hogy tojás. Ekkor bevetette magát az iszapba, s mikor már megértette, hogy meghal azt vette észre, hogy egy barlangban van, kezében a fényes gömbbel. Mikor az megmozdult a lány megijedt, de mikor kikelt boldogan látta, hogy egy fekete sárkány tulajdonosa lett.

Története a szerepjátéknak:
Története egy fantáziaföldön játszódik, ahol az emberek megtehetik, hogy gondoskodjanak egy misztikus lényről, ami a sárkány lenne. Egy nap kiderül, hogy a szerepesek otthonát nagy veszély fenyegeti. Viszont az ő birodalmuknak van egy nagy előnye. A sárkányok! A felettesek azt a döntést hozták, hogy összegyűjtik az összes sárkánytulajdonost, majd a Tall Dragon nevű hegyen kiképzik őket. A hadseregből néhány értékesebb embert kiválasztanak, akiket több csoportban előre küldenek. (Minden jelentkező egy csapatban van. A több csoport csupán azt a célt szolgálja, ha valaki későn jön harcosként, a másik csoportból jöhet.) A résztvevők öt táborban cikázgatnak, közben megfigyelnek, legyőzik a néha kiküldött ellenállást és persze foglalkoznak a sárkányaikkal.

Ennyi lenne, olyan embereket nem várunk, akik egy idő után elunják a szerepezést! A viszont látásra!

( 4436 megtekintés )

Szólj hozzá:

14adrien 2014. 08. 09. 20:32  
Új cikkünk van: cikk

Son Goku01 2014. 08. 09. 20:29  
(Valaki?)

Son Goku01 2014. 08. 09. 15:05  
Izumi:
A szobámban voltam. Átmentem Nina szobájához. Kopogtam.- Elnézést!- mondtam halkan, majd beléptem. Sehol senki. Felmásztam a padlásra és ott volt Nina Ninnek dőlve.- Szia Nina! Hogy vagy?- kérdeztem majd odakucorodtam Nina mellé. Szél mellém feküdt. Megsimogattam az elhagyott szavak után.

Son Goku01 2014. 08. 09. 9:47  
(Valaki?)

XNellkeX 2014. 08. 08. 22:12  
( Senki? : D )

XNellkeX 2014. 08. 08. 21:35  
( Vagyok. Valaki? )

14adrien 2014. 08. 08. 17:09  
(Szia!)

XNellkeX 2014. 08. 08. 17:03  
( Mennem kell de majd a kocsiban írok. Ha lesz net. Szia! )

14adrien 2014. 08. 08. 16:47  
Nina:
De miről?
Akkor semmiről. „ - mosolyodtam el, és Ninnek dőltem.

XNellkeX 2014. 08. 08. 16:44  
Sophie:
-Mit akart? „ - kérdeztem izgatottan.
-Megnézte a sebeimet, de eredetileg találkozni akart veletek. Azt mondta, hogy fontos, és hogy majd visszajön.
-Megkérnélek rá, hogy menj el érte, de nem szívesen engedlek el egyedül.
-De hozzá elmegyek! Ha pedig meglátom azt az embert, ideiglenesen eltörlődik a 'Fajtársat és nem fajtársat sem bántunk' szabály.. „ - mondta és felállt. Még látszott rajta, hogy furcsán veszi a levegőt, biztos fájt neki a szúrás helye. Morrant egyet, aztán elillant.

14adrien 2014. 08. 08. 16:36  
(bocsi, hogy eltűntem)
Nina:
Mondj valamit, olyan szótlan vagy. „ - néztem Nin szemébe.
Mit mondjak?
Amit szeretnél.

XNellkeX 2014. 08. 08. 16:24  
Sophie:
Szép volt az idő. William gondolatai egyre csak a repülés körül forogtak, mire én egyetlen erős  'Nem' -mel leállítottam. Ha elszökünk, nem tehetünk semmit, és most mindenki számít. A tarkóm alá tettem a kezem. Will az oldalára feküdt, fejét az enyémhez közel tette le a fűbe.
-Edward itt volt. „ - szólalt meg egyszer csak.
Erre felkaptam a fejem.

14adrien 2014. 08. 08. 16:20  
Nina:
Tovább simogattam Nin fejét, így ültünk csendben.

XNellkeX 2014. 08. 08. 16:16  
Sophie:
Sóhajtottam, de közben reméltem, hogy Nina nem részesül fejmosásban. William hátralökött a fűbe és a hasamra tette a fejét. Jó nehéz volt.
-De ha ilyen kicsi maradok, sose repülhetünk együtt.
-Nem vagy kicsi. „ - vigasztaltam - “De egyél, jó?
-Igen. „ - felelte és dorombolni kezdett.

14adrien 2014. 08. 08. 16:10  
Nina:
Nem lesz semmi baj. Eddig is megoldottuk. „ - nyugtattam, erre csak sóhajtott. Megsimogattam a buksiját.

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat