Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Niti)

Dragon Hope-Kiképzőtábor
Megosztás: f

Dragon Hope-Kiképzőtábor

Sziasztok, kedves érdeklődők!
Biztosan szeretnéd tudni, hogy ebben a cikkben miről is van szó, ha már az olvasással töltöd az időd. A cikk lényege egy régóta tervezett, precízebb szerepjáték. Szerintem néhányan még emlékeznek a „Pangea-The Camp is Killing” nevű szerepjátékra, ami nemrég drámai véget ért a gyilkos sziget megsemmisülésével. A tagok újdonsült szerepjátékot hoztak létre, melynek a neve Dragon Hope, azaz Sárkány Remény. Története egy fantáziaföldön játszódik, ahol az emberek megtehetik, hogy gondoskodjanak egy misztikus lényről, ami a sárkány lenne. Egy nap kiderül, hogy a szerepesek otthonát nagy veszély fenyegeti. Viszont az ő birodalmuknak van egy nagy előnye. A sárkányok! A felettesek azt a döntést hozták, hogy összegyűjtik az összes sárkánytulajdonost, majd a Tall Dragon nevű hegyen kiképzik őket. A hadseregből néhány értékesebb embert kiválasztanak, akiket több csoportban előre küldenek. (Minden jelentkező egy csapatban van. A több csoport csupán azt a célt szolgálja, ha valaki későn jön harcosként, a másik csoportból jöhet.) A résztvevők öt táborban cikázgatnak, közben megfigyelnek, legyőzik a néha kiküldött ellenállást és persze foglalkoznak a sárkányaikkal.
Jelentkezési lap:
Név:
Kor: (Legalább 16)
Tulajdonságok:
Történet:
Kinézet: (Képet és szöveget is!)
Sárkány: (Tulajdonság, kinézet, kép)

Lolax7 karaktere:
Név: Luna Flower
Kor: 16
Nem: lány
Tulajdonságok: Hidegnek és érzéketlennek mutatja magát, pedig olyan mint bármelyik másik ember. Nem riad vissza semmitől bármilyen véres tettekkel járjon is az. Nagyon nehéz elnyerni a bizalmát főleg mert ellöki magától az embereket. Általában első találkozáskor dönti el kit szeret és kit nem.
Történet: Egy aprócska és jelentéktelen országba született a virág földjére, az egyik gróf lányaként. Egy gyönyörű kastélyban lakott egy hatalmas fényűző birtokon teljes boldogságban. Jómódban és jó nevelésben részesült ám a lázadás kitörte után a kastélyukat, az otthonát és az addigi életét felégették. Csak ő élte túl így a király oltalmába került és szolgálóként dolgozott. Ekkor volt 13 éves. Egy év munka után beletörődött sorsába és kezdte megszeretni azt az életet. Hamarosan a lázadók betörtek a király városába is és mindent felgyújtottak és mindenkit megöltek vagy elfogtak. A lángoló házak között futott a mészárlók elől menekülve kormosan és véresen. Egy sikátorban bújt el ahol a palota mágusa holteste volt. Szatyrában világított valami, egy nagy tojás ami a közelségére kikelt. Egy sárkány volt benne még apró és védtelen. Lunát választotta lovasául. Ő megszökött a csatornában
oltalmába véve a fiókát. Akkor kezdődött kettejük kapcsolata.
Kinézete: Fekete haj, sápadt fehér bőr. Nagy fekete szemek, kb. 172cm magas és csont és bőr, de az arca azért telt.

Minni karaktere:
Név: Cherilee Darkness
Kor:17 év
Nem:Nő
Kinézet: Hosszú vállra omló fekete haj, ami csillog a nap sugaraiban, és egybeolvad az este sötétjével. Bőre hamvas fehér, szeme káprázó lila, ami elég egyedi, s bizony ez a természetes szemszíne. Nem olyan magas, vékony. A fiúk bizonyára olvadoznának csinos, szép méretű mellére, ha a lány nem lenne ellenséges. Sudár alakja van. Az arca barátságos, bájos.
Tulajdonságok: Általában komoly és elzárkózott, viszont vannak barátai, akikkel kibontakozik, olykor másokkal is. Számára szimpatikus emberekkel barátkozik, akik nem mennek az idegeire és az elméjük megközelíti a száz százalékot. Elég okos lány, jól tanul. Jó emberismerő, és komolyan áll a dolgokhoz. Ügyes harcos, a munkáját is komolyan végzi, mindenre odafigyel. Jól bánik az íjjal, és elzárkózott stílusa ellenére igen kedveli az állatokat. Jól bánik a sárkányával és a hollójával. Általában a sárkányáról íjazva harcol, mellette a madara megy felderítve. A stílusa elég sötét. Kedvenc ruházata, amit nem restell egymás után rengetegszer azt felvenni, egy fekete kapucnis póló, amit fejére húz, egy bőrdzseki, egy fekete nadrág, és egy elég gótos cipő. Nem használ krémeket, se sminket, semmilyen dolgot, ami szebbé tenné. Ő a természetes szépséget kedveli, persze nem nagyon foglalkozik a külsődleges dolgokkal. Nagyon morbid tud lenni, amit a harcban imád kimutatni. Jó szeme van. Ért a technikai dolgokkal, a heckelés sem esik nehezére. Az interneten nem szokott lógni, semmilyen társadalmi oldalra nem megy, pusztán keresési célokra használja. Mindig kimondja a véleményét mindenre, akár személyekre is, hidegen hagyva mások érzelmét.
Történet: Cherileenek elege lett bonyolult gyermeki hétköznapjaiból, így elszökött otthonról. Végső szomorúságára elhatározta, hogy véget vet az életének, így elment a számára legzordabbként ismert helyre, a mocsárba. Szeménél megcsillant egy fénysugár, s mikor arra rápillantott, meglátott egy fényes gömböt, amiről akkor még nem tudta, hogy tojás. Ekkor bevetette magát az iszapba, s mikor már megértette, hogy meghal azt vette észre, hogy egy barlangban van, kezében a fényes gömbbel. Mikor az megmozdult a lány megijedt, de mikor kikelt boldogan látta, hogy egy fekete sárkány tulajdonosa lett.

Ennyi, viszlát!

( 5872 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2015. 01. 29. 18:29  
Az igazsággal az a baj, hogy nem hazudik.
A tévedéssel az a baj, hogy igaza sosincs.
A békével az a baj, hogy nem fog harcolni.
A szerelemmel az a baj, hogy vak mindig.
A könnyekkel az a baj, hogy megszáradnak
S tudom, nem mindig voltam ott, ahol akartad volna
Egyedül tönkretettem magam, most pofára esve
Nevedet emlegetem, s nem futok el
Kimúlt fények után én csak szó vagyok...
Ahol átlátszóak vagyunk, mint üveg, ott ugyan annyira törékenyek
Igaz, amit mondanak, hogy a szavak fegyverek? És ha igen, akkor jobb, ha mindenki megáll!
Többé nincs szükségem rád! Fogd a szavaid, a hazugságaid, és tűnj el!
Többé nincs szükségem rád! Vidd a sebeket, a fájdalmat, nem kellenek!
Egyedül tönkretettem magam...
Most pofára esve, nevedet emlegetem
S nem futok el!
A hit bajai megsiratnak... Kimúlt fények után én csak szó vagyok...
Az igazsággal az a baj, hogy nem hazudik...
A tévedéssel az a baj, hogy igaza sosincs...
A könnyekkel az a baj, hogy megszáradnak...
S tudom, nem mindig voltam ott, ahol akartad volna...
Minden meg fog változni!
Érzed? Váltsd valóra...!
Ez az üzenet neked szólt, kedves játékos. Remélem, értetted, mit akartam ezzel kifejezni. Búcsúzik: Az ismeretlen játékos

Son Goku01 2014. 06. 23. 18:43  
Igen, láttam. ˇˇ

  - megszűnt felhasználó - 2014. 06. 23. 15:48  
bent van a kövi rész

Son Goku01 2014. 06. 22. 10:30  
Mikor jön a kövi rész? ^ˇ^

Son Goku01 2014. 06. 22. 10:28  
/De mondjuk én bármikor jönnék, de sosincs fent senki!/

Son Goku01 2014. 06. 21. 11:45  
lili282: Te is gyere oda hozzánk, és szállj be a beszélgetésbe.

lili282
 
2014. 06. 21. 0:01  
Son Goku01, köszi

  - megszűnt felhasználó - 2014. 06. 20. 21:30  
Nehogy vége legyen! Én imádom ezt a szerepjátékot, és bármikor számíthatsz rám.

Son Goku01 2014. 06. 20. 21:11  
Halihó! Valaki?
lili282: Dehogyisnem! Odafigyelünk rád is!

lili282
 
2014. 06. 20. 10:48  
Az a baj hogy nem mindig
figyeltek oda rám és aklor már minek feljárnom.

cica% 2014. 06. 19. 21:46  
Rám is lehet számítani

  - megszűnt felhasználó - 2014. 06. 19. 20:53  
Mikor jön a Kövi rész?

  - megszűnt felhasználó - 2014. 06. 19. 20:00  
Jah, és Midrotra is számíthatsz! xDDD mellesleg mikor jön a kövi rész?

Son Goku01 2014. 06. 19. 19:27  
Rám is számíthatsz!

  - megszűnt felhasználó - 2014. 06. 19. 19:18  
Nekem ez, meg a Tigers' World. Rám mindig számíthatsz, én imádom ezt a szerepet!

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat