Újság >> Történetek / Sorozatok

Tokyo Angel - 9. rész
Megosztás: f

Tokyo Angel - 9. rész

Sophie nem tudott aludni. Hol a versenyző esőcseppeket figyelte, amik szaporán kopogtak az ablakán. Hol pedig digitális órája kijelzőjét, ami zafírkéken mutatta az időt.
- Már régóta itthon vagyok… egy perc sem telt el úgy, hogy ne gondoltam volna rá…
Na szép.. most is vele foglalkozom. Idáig is nagyon tetszett.. de ma.. Amikor hozzám ért, valami furcsa melegség öntött el –gondolkozás közben a vállára tette jobb kezét, mintha csak a szóban forgó személy kezét akarná megérinteni. Mikor lehunyta a szemét és próbálta felidézni a pillanatot mikor a fiú a vállához ért, halk puffanást hallott. Mintha valami megváltozott volna…
Lomhán felemelte fejét. Haja szemébe lógott ezért könnyed mozdulattal a füle mögé simította… volna, de keze megakad egy nagy puha dologban. Rémült szemekkel tapogatni kezdte füleit. Ekkor arca ég rémültebb lett, így szaladt a fürdőszobába.
A tükörben természetesen saját magát látta. Két bolyhos vöröspanda fülecskével. Megszeppenten hátralépett, ám ekkor levert egy tusfürdős flakont. Automatikusan hátrafordult, hogy felvegye azt, ám arcába csapott a farkincájával, amitől még jobban megijedt és fenékre esett. Kis szíve hevesen vert, nem tudta, hogy rejtse el ezeket a részeket. Majd eszébe jutottak Elliot szavai. Lehunyta szemét, koncentrált, de sehogy sem sikerült eltüntetnie a kis „ékességeket”. Idegesen kereste ki telefonján Wessly nevét –mivel Elliot telefonszámát nem volt hajlandó elfogadni.
- Gyere a kávézóba, amit tudsz. Ne kelts nagy feltűnést, majd hátsó bejáratot használd –szólt bele Wessly megnyugtatón.
Sophie fáradtan átöltözött. Fehér sportcipőt húzott, hosszú, sötét csőnadrágot, felülre egy feszülős pólót. Dereka köré fonta vörös farkincáját. E fölé a szerelés fölé vett egy bő kapucnis Slipknot feliratú fekete pulóvert, amivel füleit is elrejtette. Így szaladt a kávézóig a szakadó esőben.
Mielőtt belépett volna a hátsó ajtón körülkémlelt. Nem látott senkit és semmi gyanúsat így belépett.
- Késtél.  –állt be elé Elliot karba tett kézzel-
- Nem ez a lényeg. –mordult fel a kék szemű lány és vette le magáról a bő pulóvert- EZ mitől jött elő?! –mutatott bolyhos füleire, farkincájával idegesen csapkodott.
- Hát. A többieknél általában valami nagy érzelemhullámtól jön elő. Történt veled valami különös? –jegyzetelt gyorsan-
-Nem –jött a gyors és ideges válasz-
- Khm….. –nézett hitetlenül a szőke-
- Igen… de, hogy mi, az legyen magánügy. –morogva nézte-
- Csak nyugodj le. –forgatta szemeit Elliot. Ekkor lépett be Wessly egy csésze teával.
Hosszas beszélgetés után Sophienak sikerült lenyugodnia és elvarázsolni fülecskéit, illetve farkincáját. Ekkor vette elő lenémított telefonját, amin 2 SMS és 3 nem fogadott hívás volt.
- Na most aztán bajban vagyok –gondolta Sophie kicsit megrettenten.
– Mennem kell! –kapta fel pulóverét és indult volna el, de Elliot visszatessékelte a konyhába és kezébe nyomta a pincérnő ruhát
- Munka van! A többiek is mindjárt ide érnek. Az öltöző hátul van. –tolta oda a megszeppent lányt.
Sophie hamar, mérgesen átöltözött. Mikor kiment a többiek már ott voltak.

( 162 megtekintés )

Szólj hozzá:

Még nincs hozzászólás ebben a topicban.


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat